Bleda Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 proxy ile aldatabiliyor muyuz bu mereti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 asteroth, kısmen haklısın. bence de arama ölçütleri yeterince geniş değil. yani tarzların içinde alt tarzları yakalayamıyor. ama olsun, bu da yeter bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Yeterliydi bence de. Hani nokta atışı yapamıyoduk belki ama, yine de çok sürpriz şarkı çıkartmıştır karşıma, tanınmadık/bilinmedik gruplardan. Hiçbişey yapmasan, radyo niyetine dinleyebiliyodun, güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 amerika disindan dinleyebilen varmi cok kral birsey diyorlar. proxy vpn bi sekilde dinleyebilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 https://www.ultravpn.fr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bayadır hiç bi$i yapmadan giriyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 haci bi denesene giriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 google dns ile giriyor bende. ama belki hosts vs'den kaynaklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Giriyor UltraVPN ile. Hatta şu anda kullanıyorum. Ama UltraVPN farklı sunucular kullanıyor. Arada sırada, 15-20 bağlanımda bir, Fransa'dan bir sunucuya bağlanıyor. Öyle olursa bağlantıyı kesip tekrar kurun geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 evet dinliyorum su an cok sagol. Blizzard ban yeme ugruna hemde. ama deger cok iyi en sevdigin türkücü adini girmek yeterli lastfm den bin kat daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ben UltraVPN'i kullanamıyorum connect dedikten sonra kul. adı ile şifre girip biraz bekliyorum fakat "Connecting to client has failed." diye hata mesajı veriyor nedendir bileniniz var mı? edit: sorun tap32 denilen şeyin yüklenememesi programı silip tekrar kurmaya çalıştım ama gene kuramıyor çözüm getirebilecek olan? edit2: sanırım sorun 64 bitlik işletim sistemlerinde tap32 virtual ethernet device'ının kurulamamasından kaynaklanıyor çözümü için www.openvpn.net'ten son release'i indirip sadece tap device'ını kurun sonra ultravpn'ini kurun çalışması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 pandora hata veriyor :( It is taking longer than expected to fetch the next song to play. The music should be playing soon. If you get tired of waiting, you can try reloading your browser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Buna geçtim ben. arayüz daha kötü ama radyo alarak daha iyi: http://forum.paticik.com/read.php?12,6060792,6060792 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 proxy uyuzluk yapiyormus halbusi app bile yazmistim kendi proxy bulmasi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 grooveshark calismiyo mu tr de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 evet sorun yok bende şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bikaç gündür şu hatayı veriyor "It is taking longer than expected to fetch the next song to play. The music should be playing soon. If you get tired of waiting, you can try reloading your browser." Acaba https'yi mi banladılar deyip Tor'la denedim, Adblock ve Ghostery'i devredışı bıraktım ama sonuç aynı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Slacker Radio varken başka dinlenmez ama. Benim hazırladığım kanal: http://slacker.com/r/H9jwq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar