scorch Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: oyunun bu haliyle no zirveyi kapatamaz, scrin patakcı patakcı geliyo, nod zirvede cunki insanlar hep nod oynuyo baska bı acıklaması yok bu durumun. ha gdi la pek guzel tokatlıyorum ben nod'u mesela EA serverlarına bekleriz efendim salon 10 da oluyorum genelde =P [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 12:22 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 online cd key satin alabilecegim bi site bileniniz varmi acaba? paypal yada kredi karti olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 sawyerin tripler aynı hahaha adamın normal hali sanırım rol yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 1v1 Ladder Lideri [spo][/spo] 1v1 Clan Maçları Lideri [spo][/spo] 2v2 Clan Maçları Lideri bu hayvanlar zaten no lifer türünden sanırım =phttp://www.esl.eu/de/cnc3/team/318768 1v1 ladder liderinin maçlara dikkat çekerim , average playing time per match 5.30min direk seri üretim scorpion+venom kombosu giriyor muhtemelen (tahmin sadece benimki) [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 15:03 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bende istiyorum yaw aliyim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 turnuva yapsak hamachiden filan katılan olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 34 maçlık winning streak i bozmuşlar, ne koymuştur ehe adam klavyeyi kırmıştır valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 abi o adamin replaylerini izledim ben, aninda yayiliyo cok az bi defans ve soyle diyim, adam 4. dakkada iki factory e 30 ar tane scorpion diziyo 30 30 , 60. gdi ile oynarken resmen tech centeri diktirmiyor devamli scrop kaybediyor ama bi yandanda tuketiyor herifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 aksama 2v2 aticak olan varmi? ben ve luriel ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 orjinal yoktur bende ammavelakin hamachiden yapilacak herhangi bir attraksyona varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hamachi zaten azmo atalim aksama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 tamamdir atalim. ama cok cok cok cok COK kotu oynuyor olacagim, belirteyim. daha hic multi oynamadim, dogru duzgun single da atmadim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 patchlimi sizin oyunlar, akşama uygun benim içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 1.04 e patchli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hamachiden suan benle 1v1 aticak olan varmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hamachi networkj actim ben paticik pass: 123 gelen olursa beklesin gorunce mesajlasaip atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 benim hamachi'de bi bağlanma sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 laorx biraz gec baglaniyo bu ara hamachi cok kotu cidden. suan girmis gozukuyosun benim network e ama, bi online olsana hamachide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 evt, çok yavaş bi ara bağlandım girmeyi denedim paticiğe takıldı bişeyler oldu sonra kapatıp tekrar açtım halada giremiyorum:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Scrin'i resmen, independence day + war of the worlds den çalarak yapmışlar. Multi çok dengesiz bence de. Ünitelerin ırklara göre hepsi mirrored. (scrin dışında) Bi yenilik bi orjinallik yok. Binalar aynı. "New construction options" diyen kadının sesi aynı. Ölmüştür bence o kadın hala kaydı kullanıyolar. Hala starcraftın getirdiği yenilikçi anlayışa adapte olamadı RA serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 haydi yahu yokmu benle 1v1 aticak filan acik hamachi paticik 123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bugün bu saatte zor bulurusn be zegna:) ya ciddiyim elemeli bir turnuva yapsak kimse katılmaz mı be? topik açıcam ona göre birşeyler söyleyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Zegna iyisi mi sen sc yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 valla biz simdi laorxla 4 5 oyun attik baya eglenceliydi. 2v2 yapalim bide bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 evt arkadaşlar hadi yokmu oynıcak, zegna zor alıyo valla mapi yardım gerek:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar