Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Hamachi'ye gelinde oynayalım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Ehe bi ara yapalım bi şeyler harbi. İndiriym bi hamachi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yau gdi'ın rome bölümünde takıldım hani böyle adacık gibi biyerde başlıyoruz, karadan çıkış yok, scr'ın rift generatoru falan var nikahında üzüyorlar :( nası geçtiniz? yardum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 mammoth tankların upgrade'ı var yapıyosunu cabiliyolar kısa mesefaleri şaka şaka, karşı tarafa zoen tropper attırıdıp bi dane yanlarına commando verip karsıya bı serveyor gönderdim ucakla o sırada kule hazırladım building beklettim serveyor acılıcna bende sacıldım hemen yine hazırdaki war factoryi diktim barrack'mı kurdum adam bastım, hidralardan bi tomardım gittim daldım yendim, rifti generator'ı yıkmadım zamanında mekana girip engineer soktum ohhhh sefam olsun dedim, şart değil eğer yetiştiremezsen engineer patlatabilrisin, olmadı iceri bol adam yığarsın onlar ölürken commanda rift generator'ı patlatır, sonra sende yavaş yavaş sindirirsin adamları mammoth la bol cana. Bu arada GDI'ın en önemli gücünün bütün vehiclellarının geri geri gidebilmesi olduğuna kanaat getirmiş durumdayım, super bi özellik. Oyunda bi umut dance varmış dedim kendi kendime scrin'i zayıflatırken bunun hızını düşürmezlerse coşkun sonuclar olabilir gdi tarafından gelen, mobile repair+unit dance sonucta boru değil. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 06:03 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ben direk nod üssüne girişmiştim o bölümde böylece nod binalarını da engineer ile sömürüp onlarıda kullanma imkanına erişmiştim venom gücü ftw =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bu arada replay izleme falan nasıl oluyor, veya stratejiler ile ilgili bilgi bulabileceğim bi' site falan var mı ? kendi çapımda hardı yeniyorum ama brutal çpk kasıyor, nedir taktiği yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 benim bi arkadas brutal'i shadow team rush yaparak yendi. en bastan iki barracks bi secret shrine yapip, construction yard'i satip 10 tane shadow team yapiyo, base'e de bi kac rocket infantry koyuyo, shadow team'le gidip gorunmez oldugu icin brutal'in ordusuna hic dokunmadan binalari patlatiyo. baska turlu brutal'i yenen kimse bilmiyorum henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 2 kişi çok rahat yeniliyoda, tek kişi hiç kasmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ya arkadaşlar GDI da EMP nasıl atılıyor? medium a karşı oynuyodum bir şey attı powerplantlarımın olduğu yere hepsi çatırçatır uçtu. EMP tipi birşey sanırım. nasıl atılıyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ortalıkla EMP binası falan vardır, onu ele geçirip atmıştır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yoo değil. tournamenet arenada oynuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Shockwave artillery kullanmıştır o zaman. Space command uplink diye mi ne bi bina var, sağda en altta, 3000$'a. Onu yapınca geliyo. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 23:40 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Abi shadow team çok efsane ama rush başarısız olursa harbi bitersin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Efsane de, baya bi shadow team ve tank yapmamış bi düşman gerekli diil mi? Shadow teamlerin bomba koymaları süreli çünkü. Gerçi harita küçükse pek sorun olmaz da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ahaha teknokane efsaneymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ahhahah, koskoca kane ne hale düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Kane WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ahahh koptum kane'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 keeeyn keeeeeyyyyynnnn! noooooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 zhuazhuzuauh " ayılana gazoz bayılana limon " mu diyo orda kane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 işte bu an koskoca brotherhoodun bittiği andır. silahları felan topla selim abi, polat alemdarın yanına gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 org.de online oynayan kim var? bi paticik clanı kursak varsada benıde alsanız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sunu soylemek lazım cc3, solosuyla oldugu kadar netplayı ilede imba. wowu bırakıp oyun ararken online playi resmen ilac oldu. commentary replay, commandconquer.comda canlı mac yayınları turnuvalar ladder vs vs derken gercekten bir numara olmus. commentaryde bır replayi canlı veya sonradan sesli olarak yorumlayabılırsınız. hatta ve hatta oklar la replay uzerınde oklarla sekil cizip oyunu anlatabiliyorsunuz.. hos 1.04 su anda dengesız bıraz. nod early gamede bır numara. scorpion rush olsun shadow team gank olsun. gdi mid-game veyada late-game olanagı saglarsanız ve mammooth cıkarırsa emin olunki o oyunu kaybettınız. 10-15 mam. butun haritayi cok rahat elden gecırıyor. scry ise resmen varı yogu air. onada mid-game air olanagı saglarsanız hava ile canınızı okuyabilir. 1.05de bakalım denge geleckemis. varsa onlineda oynayan mesaj atsın beraber takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hamachi'de bir ağımız vardıda kimse takılmayınca bende girmez oldum. Clan güzel fikir olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar