Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C&C Tiberium Wars

Laorx

Öne çıkan mesajlar

mammoth tankların upgrade'ı var yapıyosunu cabiliyolar kısa mesefaleri

şaka şaka, karşı tarafa zoen tropper attırıdıp bi dane yanlarına commando verip karsıya bı serveyor gönderdim ucakla o sırada kule hazırladım building beklettim serveyor acılıcna bende sacıldım hemen yine hazırdaki war factoryi diktim barrack'mı kurdum adam bastım, hidralardan bi tomardım gittim daldım yendim, rifti generator'ı yıkmadım zamanında mekana girip engineer soktum ohhhh sefam olsun dedim, şart değil eğer yetiştiremezsen engineer patlatabilrisin, olmadı iceri bol adam yığarsın onlar ölürken commanda rift generator'ı patlatır, sonra sende yavaş yavaş sindirirsin adamları mammoth la bol cana.

Bu arada GDI'ın en önemli gücünün bütün vehiclellarının geri geri gidebilmesi olduğuna kanaat getirmiş durumdayım, super bi özellik. Oyunda bi umut dance varmış dedim kendi kendime scrin'i zayıflatırken bunun hızını düşürmezlerse coşkun sonuclar olabilir gdi tarafından gelen, mobile repair+unit dance sonucta boru değil.

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 06:03 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

benim bi arkadas brutal'i shadow team rush yaparak yendi. en bastan iki barracks bi secret shrine yapip, construction yard'i satip 10 tane shadow team yapiyo, base'e de bi kac rocket infantry koyuyo, shadow team'le gidip gorunmez oldugu icin brutal'in ordusuna hic dokunmadan binalari patlatiyo.

baska turlu brutal'i yenen kimse bilmiyorum henuz.
Sosyal ağlarda paylaş

sunu soylemek lazım cc3, solosuyla oldugu kadar netplayı ilede imba. wowu bırakıp oyun ararken online playi resmen ilac oldu.

commentary replay, commandconquer.comda canlı mac yayınları turnuvalar ladder vs vs derken gercekten bir numara olmus.
commentaryde bır replayi canlı veya sonradan sesli olarak yorumlayabılırsınız. hatta ve hatta oklar la replay uzerınde oklarla sekil cizip oyunu anlatabiliyorsunuz..

hos 1.04 su anda dengesız bıraz. nod early gamede bır numara. scorpion rush olsun shadow team gank olsun.

gdi mid-game veyada late-game olanagı saglarsanız ve mammooth cıkarırsa emin olunki o oyunu kaybettınız. 10-15 mam. butun haritayi cok rahat elden gecırıyor.

scry ise resmen varı yogu air. onada mid-game air olanagı saglarsanız hava ile canınızı okuyabilir.

1.05de bakalım denge geleckemis. varsa onlineda oynayan mesaj atsın beraber takılalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...