Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 guzel coverlar, guzel muzik. portecho ile birlikte bu iki grp tr ye fazla bence :) iyiye dooru gidiyoruz bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Bu grubu dinleme fırsatı bulmuştum (live değil) Bir sentez oluşturmaya calısıyorlar gibime gelmişti batı ile dogu arasında. Cok bilindik guzel sarkıları alıp kendi tarzlarında calıyorlar. Fakat tamamiyle cover yapan bir cover grubunu begenemedım begenmedım. Kendi bestelerini yapıncaya kadarda sanırım boyle dusunucem. bu arada grubun kendi şarkısı varmı? [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 18:27 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 valla yaptıkları coverların başarısını bir yana koydum, o kadar uygun ve güzel parçalar seçiyolar ki helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 her dinleyişte ayrı coşuyorum, bayılıyorum. çok başarılılar, solistin vokali alaturkalaştırmaması da ayrı hoş olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 merak etmiyo deilim denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Zegna'ya katılmamak elde değil. Gerçekten şu zamanda Türkiye'de "yeni birşeyler" yapmaya çalışan iki kaliteli gruba değinmiş. -ki müzik le uğraşan bir insan olarak kişisel fikrimi söylemek isterim, her zaman bir cover yapmak beste yapmaktan daha zordur. Çünkü cover direk bir kıyaslanmaya tabi tutulur. Bence bunu çok iyi başarmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 güzelmiş diye duydum ben de, merak ediyorum ama edinmem zor burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 çok metini duydum ve her yerde görmeye başladım ama bir türlü dinleyemedim hâla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 gevendeyi de bu gruba alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 guzel bi grup bence, kendi tarzlarında ii yapıyorlar işlerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 "Türkiye'yi Eurovision'da temsil edebilecek en iyi grup/sanatcı biziz." dediler,gözümden dü$tüler ben de üzerilerine bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Şarkıların coverları bana biraz bayık geldi bilmiyorum =/Ama Portecho çok güzel yani electronica tarzı müziğin bir yerlere gelmeye başlaması ne güzel.Punkartta klibide var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 göbek aticaksam deep purple dinleyerek atarim demisti bir arkadasim grubu ve sevilme nedenini harika açikladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 güzel coverlar da çok fazla dinleyince bayıyor sadece bana mı oldu bilmiyorum açıyorum orjinalini misler gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Birsey yaratmadikca pek degerli degil bence yaptiklari. Yani hos, kulaga guzel geliyor eglendirici falan, da cover yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 fazla dinlenilmemesi gereken gruplardan biri galiba. makinada gördüm hemen indiriyim dedim 2 gün dinlendim sonra hard diskin ücra bi köşesinde arabadan atıp bastım gaza kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 La isla bonita'yi tek kelime ile süper yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 iki grupta da buyuk emek oldugu belli, dolapderenin sitesine baktim adamlar daha genc ve hepsinin gayet basarili muzik egitimi ve bu genc yasta tecrubesi var, saglamlar yani. basarili olur bu iki olusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 belki de ben icra ettikleri müziği sevmiyorum başta oha süper olmuş diye dinliyorsunuz ama dediğim gibi sonra baydı beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Ben kaçkere dinledim bilmiyorum halende baymadı.Hatta cuma gecesi Studio Live dalardı sanırım gidecektim o kadar seviyorum. Ben çok beğeniyorum.Eurovison açıklamalarınıda haklı buluyorum. Rimi Rimi Ley lerden sonra =) Grup üyelerinin yaşları 24-18 arası.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 grup elemanlarını kişisel olarak ele alırsak ben çok beğendim ama cover olayı beni de sonradan baydı.kendi müziklerini icra ettiklerinde büyük fanları olabilirim belki de kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Sting'i şopara çevirebilecek coverı yapabilen herkese saygı duyarım :) . İlk etapta kendi parçaları ile gündeme gelselerdi grubun bukadar ilgi göreceğini sanmıyorum.Zaten güzel ve bilinen şarkılar üzerinden çalışarak akıllıca bir şey yapmışlar. Ama bu kapasite ile baya başarılı işler yapacaklar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 2. albumleri cikmiş an itibariyle aldim. sectikleri parcalar: smooth faith big in japan final countdown get down on it you don't fool me giimme hope jo'anna a drinking song another day in paradise don't let me be misunderstood satisfaction jailhouse rock hell sex bomb oh life!(kendi besteleri) diger albumden daha hareketli olmuş. işin karaca ve teoman vokallerde 2 parcada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 o değil de grupla portechonun alakasını çözemedim =p ama portecho fazla bu ülkeye evet ben bu yıl bunu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yeni albüm çok keyifli ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar