burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bir ilişki her dakika mükemmel olursa asıl o zaman sorun var demektir. uzakta böyle özleyerek daha güzel olur. zaten uzaktan kumandalı ilişkilerde sorunlar hep fazla özlemektendir; kafaya çok takmamak, çift taraflı anlayış göstermek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Yannız hiç espriyi elden bırakmıyoruz ((= . Öyle haklısın yani doğru söze ne hacet.Şöyle bir bakarsak aslında bana göre senin deyiminle uzaktan kumandalı ilişkiler ilişkinin gerçek yüzünü gösteren şeylerdir yani bi ilişkiyi sorgular sizin güveninizi sorgular onun güvenirliğini sorgular sonuç olarak gerçekler çıkar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Valla ben şukadarını söyleyim. Şimdiki eşimle tanıştık ve hatta nekadar bu işe ümitli bakmasamda yürüdü 1 sene boyunca ve netice itibariyle evlendik(gameover). Eşim isveçli ve isveçte yaşıyo buarada.İnsan gerçekten isteyince oluyo,ki arada dünya kadar kültür farkımız vardı.Mesafeden önce bütün bunları aşmamız gerekti.Gerçi mesafe olmasına rağmen sürmesinede belki onun kültür farkı yardımcı oldu. Karşındakine ve sana bağlı olay.2 hafta sonra sıkılıp karşına çıkan ilk kişiyi değerlendirirsen o ilişki yürümez.Sabır işi,ciddiyet işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Biz ayrılsakta genede uzaktan sevmeli ilişkiler sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Max. 15 ay sürdürebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 şehirleri arası ilişki OMG! ne kadar büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 şehirler arası ilişki KOCA BİR YALANDIR. olmaz. yürümez. sizin ömürünüze yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 gerek yok.aynı şehirden birini bul git gez dolaş hayatı yaşa falan haybeden çile çekmenin alemi yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 varsınolmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 uzaktan kumandalı aşk olmaz test edip onaylanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 aşk olur da ilişki olmaz... ilişki için iki kişi (en az) lazım aşk tek başında da olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Cinsel ilişki olur bağlarsın karıyı bi eve yemeğini suyunu verirsin parasını verirsin paran olduu sürece gidersin nolcak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yuh insan ol azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Alan razı satan razı ne insanlığı yaw.Sürdürülebilir ilişki modeli çizdim tamam bi daha çizmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 alanında satanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Dünya gerçeği bu ben onaylıyorum demedim sadece sürdürülebilir mesafeli ilişkiyi söledim yanlış anlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 JD said: Alan razı satan razı ne insanlığı yaw.Sürdürülebilir ilişki modeli çizdim tamam bi daha çizmem bence de çizme. burda senden küçük insanlar da var, kötü örnek oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kusarabkmayın ama gayet haklı bir mantık. Kimin ne yapıcağına biz kötü yada iyi diyemeyiz. Fikrini açıklamış sagı duyun abi kabul etmek zorunda deilsiniz. tartışın ama kötülemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oper bari sen etme oha yaw etrafta dönen konuları görmüyomu kimse neler neler konuşuluyor yani ben sadece sürdürülebilir ilişki modelini söyledim onaylıorm demedim ama imkansız olmayan bişeyi gösterdim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bakma sen bana, arada bi gidip geliyorum. geyiğin dozunu bazen fazla kaçırıyoruz gibi geliyo yine de. genel olarak soyledim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Karşındakine ve sana bağlı olay.2 hafta sonra sıkılıp karşına çıkan ilk kişiyi değerlendirirsen o ilişki yürümez.Sabır işi,ciddiyet işi. said: Doğrudur.Araya mesafe girdikten 2 hafta sonra kendinle çelişmeye başlıyorsan 2 hatun görüp malesef yürümez.Tamamen kişilerle alakalı bi konu.Herkes için farklılık gösterir.Kimse yürür yada yürümez diyemez özet olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bu tip konulara her zaman attigim cvp su, bence dogru tabi. e gozden uzak olan gonuldende irak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ben hala diretiyorum.Kişide biter olay.2 hafta sonra kaşın gözün oynar başka birini bulursan aşkta yürümez ilişkide.Karşılıklı sevgi saygı mevzuları bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 baya uzun bi süredir farklı şehirlerde yaşıyoruz. daha öncesinde de 2 sene beraber yaşadık benim güvenim sonsuz bende doğru bi adamım boş işlerle uğraşmıyorum karı kız bulaym o başka şehirdeyken günümü gün edeyim derdi felan yok ve evlenicez inşallah en kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ya işte bukadar olay :) allah mesud eder inşallah kermitim.tezim doğrulandı netice olarak ehuh.Bizim türk genci "geziim,günümü gün ediyim,amaan ne ilişkisi yürümüyo lean işte,şunla takılıyım ben" dediği sürece ilişki falan yürümez.tabi karşıdaki kızada bağlı bu olay,onunda yapısı gösterir nasıl olsa biyerde,uzaktan yürürmü yürümezmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar