Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şehirler arası ilişki

duende

Öne çıkan mesajlar

Yannız hiç espriyi elden bırakmıyoruz ((= . Öyle haklısın yani doğru söze ne hacet.Şöyle bir bakarsak aslında bana göre senin deyiminle uzaktan kumandalı ilişkiler ilişkinin gerçek yüzünü gösteren şeylerdir yani bi ilişkiyi sorgular sizin güveninizi sorgular onun güvenirliğini sorgular sonuç olarak gerçekler çıkar ortaya
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben şukadarını söyleyim.

Şimdiki eşimle tanıştık ve hatta nekadar bu işe ümitli bakmasamda yürüdü 1 sene boyunca ve netice itibariyle evlendik(gameover).
Eşim isveçli ve isveçte yaşıyo buarada.İnsan gerçekten isteyince oluyo,ki arada dünya kadar kültür farkımız vardı.Mesafeden önce bütün bunları aşmamız gerekti.Gerçi mesafe olmasına rağmen sürmesinede belki onun kültür farkı yardımcı oldu.

Karşındakine ve sana bağlı olay.2 hafta sonra sıkılıp karşına çıkan ilk kişiyi değerlendirirsen o ilişki yürümez.Sabır işi,ciddiyet işi.
Sosyal ağlarda paylaş

Karşındakine ve sana bağlı olay.2 hafta sonra sıkılıp karşına çıkan ilk kişiyi değerlendirirsen o ilişki yürümez.Sabır işi,ciddiyet işi. said:

Doğrudur.Araya mesafe girdikten 2 hafta sonra kendinle çelişmeye başlıyorsan 2 hatun görüp malesef yürümez.Tamamen kişilerle alakalı bi konu.Herkes için farklılık gösterir.Kimse yürür yada yürümez diyemez özet olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

baya uzun bi süredir farklı şehirlerde yaşıyoruz. daha öncesinde de 2 sene beraber yaşadık
benim güvenim sonsuz
bende doğru bi adamım boş işlerle uğraşmıyorum karı kız bulaym o başka şehirdeyken günümü gün edeyim derdi felan yok
ve evlenicez inşallah en kısa zamanda
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte bukadar olay :) allah mesud eder inşallah kermitim.tezim doğrulandı netice olarak ehuh.Bizim türk genci "geziim,günümü gün ediyim,amaan ne ilişkisi yürümüyo lean işte,şunla takılıyım ben" dediği sürece ilişki falan yürümez.tabi karşıdaki kızada bağlı bu olay,onunda yapısı gösterir nasıl olsa biyerde,uzaktan yürürmü yürümezmi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...