duende Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bu sene kazandım ben acaba okuyan eden var mı tanışalım görüşelim tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 vuhu hangi bölüm? kaçinci sinif? yurtta misin evde mi? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 İtüde geyiği ve eğlencesi bol bir frp kulübü var onlarla temasa geçmeye bak bence tabi notlarının düşümesini göze alıyorsan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ardeth i dinleyip çok kaptırma bunlara derim :P ama 75. yılda yanına gidip iyi zaman geçirebileceğin bi grubun olur en azından tabi ki katıl et.. bu adam da eski itülü, yeni marjinal ortam çocuğu :P ben 3. sınıfım makinadayım. şu an erasmusla avusturyada yurtta(otel neyse) kalıyorum : ) [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 16:12 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 klüp olarak okul gazetesine girdim arıyoruma hadi gelin arkadaşım olun diye söylemedim sadece varsa tanışalım diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ytü wersek olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 biz de senin arkadaşın olmaya meraklı değiliz ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Bu gidişle 2 sene sonra ben de itülü olcam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 kısmetse yeni dönemde oralarda olmaya çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 vuhu gelin tabi okulu gezdiririm size:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 vuhu ne ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 sevinme efekti bugün şansa bi frp klubü üyesiyle tanıştım ne zaman toplandıklarını sordum her zaman toplanıyoruz istersen şimdi şurda toplanalım çağırayım adamları dedi (espri yapmıyo ciddi) bu arada klüp oldalarını yakmak gibi bir vukuatada sahiplermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 seneye gelmek istiyor ben oraya. 2-8-0 puanla. pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 eheh ben o yakma olayını bilmiyorum bak=) itü mimarlıktanım bende ama sen bize kısaca günler geceler boyu uykusuz kalarak kafayı projeyle çatlatanlar diyebilirsin veya projeyi kafada çatlatanlar evet uykusuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 evet duenda adamlar odayı yakmıştı bi seferinde... yuh be diyorum tekrar icimden baya aktif bi frp klubu var itu nun edit: genelde kantinde magic onuyoalr [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 01:39 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 @Cuce: Yok be arada toplaşıolar. Bir keresine şahit olmuştum. Güzeldi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 75te magic oynayanları kıskanıp batak oynayan bisürü insan olduğu için artık oynamıyolar sanırım.. görmüyorum ikisindende uzun zamandır.. bide.. gelin itüye de görün. diyorum gelmek isteyen arkadaşlara :D! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bu arada okulda olanlar "arıyorum" var okul gazetesi alın okuyun müzik ve kültür sanat kısmına bakın fevzican abacıoğlu olanları arkadaşlarınıza gösterip bu benim forumdan arkadaşım diyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Ben de bu sene yeni kazandım bölümüm Jeofizik ama hazırlık atlama hedesini geçemedim bu sene ingilizce hazırlık okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 buz arkadaşım, fizik mühendisliği okuyup kafayı sıyırıosun diye kimya, gıda mühendisliği ne bileyim moda tasarım, end. tasarım gibi nadide bölümlerin varlığını unutturma arkadaşlara :) can ben ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Can can dotun kocaman sadsadsdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar