Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itüde okuyan pati var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ardeth i dinleyip çok kaptırma bunlara derim :P ama 75. yılda yanına gidip iyi zaman geçirebileceğin bi grubun olur en azından tabi ki katıl et..
bu adam da eski itülü, yeni marjinal ortam çocuğu :P
ben 3. sınıfım makinadayım. şu an erasmusla avusturyada yurtta(otel neyse) kalıyorum : )

[ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 16:12 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sevinme efekti

bugün şansa bi frp klubü üyesiyle tanıştım ne zaman toplandıklarını sordum her zaman toplanıyoruz istersen şimdi şurda toplanalım çağırayım adamları dedi (espri yapmıyo ciddi) bu arada klüp oldalarını yakmak gibi bir vukuatada sahiplermiş...
Mesaj tarihi:
eheh ben o yakma olayını bilmiyorum bak=)
itü mimarlıktanım bende ama sen bize kısaca günler geceler boyu uykusuz kalarak kafayı projeyle çatlatanlar diyebilirsin veya projeyi kafada çatlatanlar
evet uykusuzum
Mesaj tarihi:
evet duenda adamlar odayı yakmıştı bi seferinde... yuh be diyorum tekrar icimden

baya aktif bi frp klubu var itu nun

edit: genelde kantinde magic onuyoalr

[ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 01:39 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
75te magic oynayanları kıskanıp batak oynayan bisürü insan olduğu için artık oynamıyolar sanırım.. görmüyorum ikisindende uzun zamandır..

bide.. gelin itüye de görün. diyorum gelmek isteyen arkadaşlara :D!
Mesaj tarihi:
bu arada okulda olanlar "arıyorum" var okul gazetesi alın okuyun
müzik ve kültür sanat kısmına bakın fevzican abacıoğlu olanları arkadaşlarınıza gösterip bu benim forumdan arkadaşım diyin...
Mesaj tarihi:
buz arkadaşım, fizik mühendisliği okuyup kafayı sıyırıosun diye kimya, gıda mühendisliği ne bileyim moda tasarım, end. tasarım gibi nadide bölümlerin varlığını unutturma arkadaşlara :)
can ben ;)
  • Yeni Oluştur...