Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 benim aklima acaba pinar altugda bir genclik hatasi yapti? gibi bir soru getirdi, ama cok kotu olmus dekor degismis kamera ses duzeni falan degismis[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 yoo ben pek fark görmedim tamer karadağlının bıyığı hariç halen komik[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 yapıcak espri kalmadıki komik olsun bence hic komil diil. hep aynı espriler.yani nerde ne olcagini tahmin edebiliyosun[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Hıyyreğnç !..[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 yivvrençsin sıkılhan.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 sıkılhana laf edene kafam girsin.. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 genel olarak hala güzel espriler oluyor bence ama ''olm sen harbi light erkeksin cavdar erkeğisin, 1 kalorilik erkeksin'' muhabbetinin 5 dakkada bir olması bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bu bölüm gzldi.ilk defa tam izledim beyendim yani[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ilk 10-15 bölüm iyiydi. sonra iyice popüler olunca bozuldu. Yirminci bölümden beri falan izlemiyorum.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 degısen sadece bıyıklar...[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 sux -abla babam metalci mi olduuu? -işallah olmamıştır havuuuç[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Başlarda hoşuma gidiyordu ama artık sadece Adamın HÖÖleri ve magandaca kadınları aşağılaması kısmı kaldı. Yani izlemiyorum artık.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Pff iğrenç bi dizi ya bunu mu izliyosunuz hele hele pınar altuğ nun oyunculuğu sıfır[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Hem esprileri hep aynı hemde pınar altuğ hakkında çıkan o haberlerden sonra o eski evine bağlı anne imajı yok oldu oyüzden karakterini batırdı .[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ilk başlarda komikk geliyodu çok,pınar altuğ uda beğeniyodum,ama artık bayıyo,hem pınar altuğda o kadar güzel gözükmemeye başladı[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 sadece bir dönem hoşuma gitti ama şuan uyuz olduğum nokta tgrt ve bu dizinin baız bölümlerini elinde bulunduran kanallar halkımızı iyice salak görüp tekrar tekrar oynatıyorlar.Özelliklen tgrt ellerinde zaten topu topu 10mu 15 bölümmü ne var[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar