pronoit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bence abartiyorsunuz ağlar sonuçta fallout tactics te fallout serisinden sayilinmayacak bir oyundu ama gayette güzeldi. bu da öyle olacak fallouttan sayilmaz ama piyasaya göre gayet iyi olacak. ben alir oynarim yani sirf post apokaliptik ortamlar için o görsellikte görmek lasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 152 sayfalık konuda haliyle bunu da tartışmıştık. Biri tactics, diğeri fallout 3. O yüzden serinin devamı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 serinin devami olmasabile alinda bare mmo su olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bu oyunun mali başarısının fallout mmoyla ilgisi yok, onu interplay geliştiriyor. Bethesda sadece komisyon alıcak fooldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Xboxı olmayanlar için youtube a düşmüş vidyolar Burdan başlıyor http://www.youtube.com/watch?v=JuqYxnJnGxs Robocop fallout3ün npclerinden daha gerçekçi yürüyor. Kaç yıl geçti lan insan bi animasyonları düzeltir. Bütün vidyolar için link bu. Bi yerden sonra sıkıldım clone wars falan izliyim bari http://www.youtube.com/profile_videos?user=p3rvypri3st&search_query=fallout&search=Search Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Warez yasak. Adminlerin hazırladığı yeni kurallara göre ban tarifesi sabit ve 1 ay, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 moriQ said: said: Minimum System Requirements: o Windows XP/Vista o 1GB System RAM (XP) / 2GB System RAM (Vista) o 2.4 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor o Direct X 9.0c compliant videocard with 256MB RAM (NVIDIA 6800 or better / ATI X850 or better) Recommended System Requirements: o Intel Core 2 Duo processor o 2 GB System RAM o NvidiaDirect X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI 3800 series) o Supported Video Card Chipsets: + NVIDIA GeForce 200 series + NVIDIA Geforce 9800 series + NVIDIA Geforce 9600 series + NVIDIA Geforce 8800 series + NVIDIA Geforce 8600 series + NVIDIA Geforce 8500 series + NVIDIA Geforce 8400 series + NVIDIA Geforce 7900 series + NVIDIA Geforce 7800 series + NVIDIA Geforce 7600 series + NVIDIA Geforce 7300 series + NVIDIA GeForce 6800 series + ATI HD 4800 series + ATI HD 4600 series + ATI HD 3800 series + ATI HD 3600 series + ATI HD 3400 series + ATI HD 2900 series + ATI HD 2600 series + ATI HD 2400 series + ATI X1900 series + ATI X1800 series + ATI X1600 series + ATI X1300 series + ATI X850 series Vista'da niye 2gb ram istiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Vistada herhangi bişeyi adam gibi çalıştırmak için gereken minimum ram 2gb. Hantal bi işletim sistemi biraz. Yoksa oyun oblivianın (hatta civ4ün) gamebyro motorunu kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 eeet katiliyorum axedice a hatta şey diyorum 2gb ram yalan olur aksiyonlu yerlerde malasef bende de 2gb var bakiciz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Çalışan bi livestream buldum oyunun daha ilerisini görmek isterseniz. Gerçi niye isteyesiniz ki lol http://smotri.com/live/psfan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sen niye arayip bulduysan ondan dolayi olmasin? oyun yok piyasada zaten saol +rep rep haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 LOLOLOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 L0L1g4zlololROFLCOPTER kadar kötü. Bi kere loadingler çok sık ve çok uzun. Belki xbox olduğundandır. Npcler en az oblivian kadar odun, hiç bişeye tepki vermiyorlar. Rest steal rest steal döngüsüne girebiliyorsun ve dükkanlar geceleri kilitlenmiyor. Ben sadece bi rpg ve fallout olarak kötü olur diye düşünmüştüm ama oyun olarak da baya kötü görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 patch patch patch bir de heriflerin indirdiğinin son sağlam versiyon olduğundan emin misiniz onu da sorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 müzik yokmu bu oyunda ya şehir vs.. benzeri yerlerde müzik yoksa o atmosferi nasıl yaşayıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ya bide turn base yokmu bu oyunda ? Adam kafa patlatip patlatip kaciyo sadece target seçmek için duraksıyor oyun. İstersen turn base'li oynanabiliyor diyolardi ama turn base oynamak dezavantaj olusturuyorsa neye yarar tabi...... Bide çömelme,yere yatma yokmu ateş ederken amcam düz kayıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hmmmmm allahtan CE felan sipariş vermemişim ehueh aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kolpadir ozaman ya müzik olur da kötü olur sallayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Müzik var vidyolarda, oyun gone gold olduktan çok kısa süre sonra piyasaya düştüğü için full versyon diye tahmin ediyorum. Zaten oynayanlar da öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mass Effect'teki NPC'leri gördükten sonra, bu oyundaki NPC'lerin hepsi "odun" kalıyor arkadaşlar. Bildiğin Odun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Jadelith said: hellgate london hellgate london reloaded = spore hellgate london revolutions = f3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 arkadaşlar pc'ye ne zaman çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 irenikus said: arkadaşlar pc'ye ne zaman çıkıyor? 31 ekimde butun versionlari xbox aslinda cikmadi internete sizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 axedice said: L0L1g4zlololROFLCOPTER kadar kötü. Bi kere loadingler çok sık ve çok uzun. Belki xbox olduğundandır. Npcler en az oblivian kadar odun, hiç bişeye tepki vermiyorlar. Rest steal rest steal döngüsüne girebiliyorsun ve dükkanlar geceleri kilitlenmiyor. Ben sadece bi rpg ve fallout olarak kötü olur diye düşünmüştüm ama oyun olarak da baya kötü görünüyor. çünkü fo & fo2'de adamın evine girip bize bakarken bütün rafları, dolapları silip süpüremiyorduk. vendorun poposuna sokulup 50k altını 15 stealing ile yürütemiyorduk save & load yaparak. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Oyunu savunamayıp, 10 senelik oyunun eksiklerini dile getirmek zorunda kalmak senin için çok acı verici olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar