Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 "too good to be real" tabiri vardır, onu söylemek istiyorum kutu için. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 oha kutuya aslında g.e.c.k şeklinde yapsalarda süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 aa evet geck iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 http://www.shacknews.com/images/image-o-matic.x?/images/sshots/Screenshot/9565/9565_47fe1fbae3995.jpg http://www.shacknews.com/images/image-o-matic.x?/images/sshots/Screenshot/9565/9565_47fe1fb823e00.jpg bildiğin mindless zombie olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 mindlı zombie varmıki.. ama evet ghoullara bende üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 çok mal bişeye takıldım galiba ama o zombie (ghoul?) çok parlak değil mi? et değil de metal kaplama mübarek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 elderscrolls oblivionda herşey parlaktır! yaşasın pixel shading 2 yaşasın bloom effects! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 çok yapay.. çoook yapay ve zevksizlik abidesi. elbette bu parlak grafikleri beğenenler de vardır. var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Ever heard of Angry German Kid? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 alman çocuğun parodisi.. ama alakayı kuramadım şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ben groin shot yok, fiyasko diyorum... siz bana fare mare diyorsunuz. Ayip ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sevgili dasaa, ekranının parlaklık ayarını biraz kıs istersen. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Bence de GECK daha iyi olurdu. Bu haliyle tam bir lunch box olmuş. Yine de güzel. Bloom severim ama bazen bokunu çıkarıyorlar. Hatta promo shotlarda üstüne bir de photoshopda bloom tadında efekt attıklarını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Of kutu mükemmel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 O kutu içi pre-order yapılmıyor mu ya daha? Fiyatı ne kadar olacak, yazıyor mu bir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 kutu imba geck f2 i oynamamis olanlara hitap etmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Fallout 2 oynamamış olanlara Oblivion hitap etsin zaten, Fallout 3 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 geck fo2'de kaldı. hayat devam ediyor. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 SAM G.E.C.K SIZ HAYAT NASIL DEVAM ETSIN SAM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ahahahaha Fallout 3'e minigun koymasalar, Sam'e de "Minigun Fallout 2'de kaldı hayat devam ediyor" deseler negzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 enclave ve bos geck'siz çok rahat yaşamlarını sürdürüyordu ehe minigun ilk oyunda da vardı, artık seriye yerleşmiş bir olay. bir fallout'sız minigun, bir minigun'sız fallout olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 O minigun ardından ete saplanan fıcık fıcık mermi seslerini duymadan Fallout olmaz >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 system requirements ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 arcane said: Fallout 2 oynamamış olanlara Oblivion hitap etsin zaten, Fallout 3 değil. İkisini de oynadım, ikisini de çok sevdim :P Valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ama sende biri oynamadın :P her fırsatta kafana kafana kakarım böyle.forumda söylemiycektin onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar