Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ay.. bişi daa diicem big guns / burst kullanımı ile alakalı. kullanmadan önce iki nokta belirlensin, aksiyon sırasında spray yapsın arkadaş o şekilde. yoksa tek hedef için çok anlamlı değil zaten. hem başlarken zaman alıyo sonrasında tüm kasabayı tara gitsin 30 saniyeni alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 big guns ı hiç tercih etmedim çok agırlar , çok fazla mermi istiyorlar (daha da çok ağırlık). hatta f1-2 deki big guns ları bile tam hatırlayamayabilirim :( sam minigun mutantlara özel olsun mu diyorsun yoksa item/perk bonusları ile mi taşıyabilelim minigunları.. 13 str elde edene kadar oyunun yarısına gelmiş olursun o zamana kadar boşta bekleyen bir tag skill olur. boneC ben tormente birşey demedim beni quotelayıp saçmalama. Role playing games demişiz , okuyup anlayamıyorsan , anlayıp/anlayamadığını saydığın bazı oyunlarla kıstas alıp hala Rpg bunlar diyorsan kusura bakma senle aynı fikirde değilim. senin için bir karakteri canlandırmak yürüdüğü yeri seçmek , alışveriş yapmak olabilir fakat biz karakterin dünyayla etkileşimini , tercihlerini yani direk olarak kişiliğini kontrol edebilmeyi seviyoruz. (çoğul konuştum kusura bakmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 fast shot artı finease iyidir, uzarıp kacarıp seke seke caydan gecerken vururum adamı. agiyide yüksek tutarımki crit perkleri gelsin faster shot perkleri gelsin. taktiksin sonunda bile bi elimde gause diğerinde desert eagle'la dolaşan bitiptim, araad cekip 5 atış yapıyosun iyi geliyo karizma oluyo power armorla bu arada burst candır ya paso atarım [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 19:54 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 [spo] [/spo] Resmi hic sevmedim daha dogrusu bethesda'nin concept artist'ini sevmiyorum sanirim hep ayni kisi yapiyor resimleri stiller ayni cunku. Hatta Crag Mullins denen herif diyor ki: said: I was not familiar with the Fallout universe and had trouble "getting it" at first Bethesda'ya da uyuz oluyorum kaliteli elemanlari yok hadi anladik da koskoca firmada bi tek bu adam mi concept art cizebiliyor? [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 22:09 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 fallout 3 de sulik öz-sledgehammer shop olacakmış. fo 2 sulikle bitirmiş olanların save'i duruyorsa %25 discount alacakmışız. Bir de bedava pufuduk super sledgehammer oyuncağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 nası beğenmiyosun lan. kaç saat uğraştım onu yapmak için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Taramalara dikkat edersen daha temiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 abicim her charima burst atan bi silah 2 inci slotta beklerdi hep neden dersen 5 tane adam warsa direk urstu vericeksin acimicaksin kismicaksin kursuna ama 3 tane power armorlu adam geldi mi uzaktan uzaktan gozune gozune vurcaksin mermiler 5 ap ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bone sen ben misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Allahin mali bir de yanlis cizmis said: Too bad the "entrance" is drawn the wrong way around. Check the link, the entrance is facing the obelisk, and on the artwork it's facing (south-)west from the obelisk. Off bethesda'yi bombalamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sylian yavrum çok büyük ayıp ediyosun anlatamam sana. onları çizen adam yaşayan efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bende supheleniyorum 1 adir sakalliyim felan reiki tadinda bisi mi aliyorum acep senden horasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Crag Mullins ,God of Digital Art conceptartist degil bizzat tanrıdır kendisi. yanlız bencede fallouta gitmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bence de yeterince kirli değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 biraz iç mekan yapsa adam güzel olucak.ki yapıyordurda zaten daha göremedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hiç karakter çizmicek heralde. kim çizer çok merak ediyorum. justin sweet ile alıştık, şindi bu temizlik çok kontrast duruyor. gerçi adam neticede, konsept dizaynını yapıyor, şov yapmıyor. bunu da en iyi yapacak adamlardan biri olduğu kesin. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 22:58 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bilmiyorum abi sonucta sanatla ilgili pek bir bilgim yok ama adamin web-sitesine gidip fallout harici yaptigi resimlere baktim onlari da begenmedim, resimlerinin ruhu yok sanki adama olayi anlatmislar o da makine gibi resimleri cizmis... Justin Sweet, Vance Kovacs ve Leonard Boyarsky bence cok daha iyi adamlar. Zaten fallout'u fallout yapan adamlardan biri Leonard'dir neden gidip onu tutmamislar o da ayri bir hikaye [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 23:14 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 conept artlarda cok fazla "calışan" şey var orası benı bozuyo. paletide tuturamamış bence fallout'un renkleri değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Leonard Boyarsky en son Troika'da hem sahiplerinden biri hem Designer hem de Lead Artist'ti, o mevkiden aşağısını ne yapsın adam. Bethesda da meraklı değil eski Fallout emekçilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 oyun oynamayı pek sevmem ama bu apayrı birsey olacak. fallout fanlarını memnun etmeyebilir ancak bethesda isini super yapacak gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: bu arada bi dakka.. fallout tactics rpg mi?Yanlış anlayanlar olmuş, burst örneğinde Fallout'dan bahsediyordum zira bir türlü beğenilmeyen burst o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ha evet burst'u beyenmıynleri anlamıyorum kesinlikle. bence tehlikeye girmeyip 34908534 grid öteden ateş eden, power armor'ı +str bonusu için giyen oyuncular burst'un tadını almadıkları için böle düşünüyo. burst her şekilde cok zevklidir ya. bu arada tacticsde melee cı deathclawlar baya iş yapıyodu, boynuzdur tekmedir tokattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: Resmi hic sevmedim daha dogrusu bethesda'nin concept artist'ini sevmiyorum sanirim hep ayni kisi yapiyor resimleri stiller ayni cunku. Hatta Crag Mullins denen herif diyor ki: I was not familiar with the Fallout universe and had trouble "getting it" at first Bethesda'ya da uyuz oluyorum kaliteli elemanlari yok hadi anladik da koskoca firmada bi tek bu adam mi concept art cizebiliyor? Yav o bir kaç sayfa önce kabul etmedikleri adamın resimlerini koymuşlardı, o herif mis gibi çiziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 göz var nizam var ya asjdklşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar