Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 7 gün kaldı HÜLENN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 gamespottaki adamlar 2 kılıç 3 büyü 5 tanede yaratık gördümü rpg diyor. yada oyunlarını daha iyi göstermek isteyenler RPG diyor geçiyor. horace sende sakin ol 7 gün dayan yeter.. kalanını RotGut halleder! (kafiye nası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Heyecanmetre: [---/---] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 abicim oyunun betas ciksin hangi weapon skillinin en iyi oldugunu koreliler solesin abi bastan fallout 2 gibi 7 defa bastan baslamak istemiyorum laser weaponlarin sikko oldugunu gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 niye be iyiydi energy weaponlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 2 de cok kotuydu be light ve heavy weaponla karsilastirilinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Gauss rifle small guns'da olduğu sürece small guns'ın rakibi yok. Daha sistem nedir belli değil zaten, Van Buren'de bile değişik, firearms falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ya heavy gunsda fena deildi ozellike bozarin early gamede alinabildigi dusunuulunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bone brotherhod of steeldan alidgin pulse rifle cok can yakiyodu be bence hic fena degildi, esas bence heavy guns gereksizdi, aim falan olmadigi icin 150 200 critlemek hayaldi cogu zaman. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 03:18 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Small guns'a erişmek daha kolay. .223 fmj tabancası, smgler, pancor jackhammer falan. Üstüne bir de imbalar imbası gauss rifle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 valla oyun baslar baslamaz san francisco ve navarro run yapip pulse rifle ulasmak johnny's bb gun a ulasmaktan daha kolay diyesim var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 iyide daha koyden ciktigindan anda random encounter olarak pancorlu bi cete bulmak hepsinden kolay o nedenle 2 inci oyunun olayi small gunsdir big gunsda biliorum aim yok ama kalabalik gruplarda efsaneler dogurabiliyorsun ha yaptin mi dersen hayatta urasmadim big gunsi marcus kullansin ben gaussla snipeliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 O zaman en kolayı Bozar oluyor :D Energy damage olarak hayvani ama Arroyo'da silah fabrikası vardı da biz mi kullanmadık diyesim geliyor. Small guns'dan ötesi lüks. Bozar işte bir nebze, çalıosun çırpıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 gauss rifle ın ammosu zor. oyun sonlarında nisbeten bollaşıyo. fast shotla filan tehlikeli olabiliyo. diğer taraftan oyun ortalarında modifiye plasma rifle + aimed shot ve oyun sonlarında pulse rifle gayet şık opsiyonlar. heavy weapons sadece oyunun ortasına kadar anlam taşıyo. etkili silahların oyunun her aşamasında small weaponsda bulunması önemli bi tercih sebebi. özellikle .223 pistol + grease gun uzun süre götürüyo insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bende oyunu gaussla bitirdimde gauss rifle bildigim kadariyla enclave base de vardi (gerci sierra army depot mu ne vardi oraya en son oynayasimda ugramadim hatirlamiyorum o yuzden ordada olabilir) sonucta oyunun son bolumunde alinan silahin pek bi islevi kalmiyo (tekrardan sierrada aliniyosa dedigim yanlis) oyunu bastan sonra pulse rifle la oynadim ve cokta kolay oldu. ayrica pulse rifle damage olarak gauss rifle ida geciyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 gauss pistolü erken alabiliyosun. rifle biraz daha zor ama NCR da elde edilebiliyodu yamulmuyorsam. gauss rifle ın energy ye olan üstünlüğü, ölen adamların erimemesi, kül olmaması. tilt oluyodum ya lootu toplarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Gauss mermisi bulmak çok zor, doğru ama tesellisi fazla mermi harcamıyorsun. Aimed shot gidilecekse energy son nokta tabii zaten range olayı biraz yalan. Energy skill meselesi, kaç kişi oyuna energy tagged başlayıp habire puan basar ki. Oyuna başlar başlamaz NCR'a gidip Bozar çalmaya benziyor bence. Benim de yapmışlığım vardır, kimsenin hakkını yemiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 gauss riflein energye ustunlugu max rangeden 150 civari small armsla 95% sansli eye sot atip 250 dmg vurmasidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Tek üstünlüğü skillin daha cazip olması. Biri araba biri motor ehliyeti gibi işte eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 eh tuna olede diyeblirsin yane snucta small armsda burst yapan silahlarda war shotgunda war gauss rifleda war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mel Gibson Fallout oynasa small guns taglerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 fallout u kaç kere bitirdim bilmiyorum. çoğu seferinde gifted almama rağmen 99a kadar birikiyodu skill pointsler, ziyan olmasın diye harcıyodum. tag perk ü aldıktan sonra çotanak diye energy weaponsda kral olmak mümkün. ben öyle yaptım. hatta yarın tekrar yapacağım. :) damage ın önemi tartışılır, dandik magnum ile "shot in the head for 0 point but was too busy hede hödö" deyip adam öldürülüyo yani :) critical ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 gifted oyunun acik ara en iyi perkiydi ya bin tane gereksiz skill yrine +1 er stat almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Tag perk'ü? Benden uzak durun :D Benim klasiktir: said: Traits: Fast shot Gifted Tagged skills: Small Guns Speech Steal En kuvvetlilerden olmasa da en keyiflilerden olduğunu garanti edebilirim :) Gifted efsane. Small Frame de çok iyiydi havadan stat alıyordun ama Van Buren'de nerf ü yemiş eheh. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 03:45 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 gifted kullanmadım 1 karakterim bile yok valla..yani normal bişeymiş gibi direk ona veriyordum en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar