Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 peki aranızda combatta explosive kullanan varmı :D plastik patlayıcı veya dinamit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben tacticsde kullandım o kadar, FO 1 veya 2 de kullnılabilicek bi mekan hatırlamıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben fantezi melee & unarmed charı yapmıştım jinxed trait ve hth evade ile ama melee'yi kullanamadım işte sledgehammer filan deli etti. unarmed halde rakiplerin uzağına kaçıp turn geçiriyordum, geçen gün baktım 77 AC filan oluyormuş. ammosunu düşüren slaver mi ararsın kendi antenini kıran alien mı. çok keyifliydi, pasif direniş gibi kimseye vurmadan herkes kendi kendini etkisiz hale geitirip kaçıyordu benden. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 trap olayı hepten yalan zaten. manyak olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bombaları kurup pickpocketla adamların cebine koymuşluğum vardı, ayrıca evet melee bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Pirezidıntı bombayla havaya uçurmuştum ben. Melee de Horrigan bab teh kenkle teke tek düşünüyorsanız çok anlamsız. Canı gitmiyor Ripper'la sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 snake-steal, adamın cantayı aç bombayı kur içine koy uzaklaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bi demo indiriyorum şu an fallout 3 yazıyo ama eski alfa sürümü imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Van Buren dir...ben su sıra The fall:last days of gaia yı oynuyorum...alet almanca zaten sorun degıl benım ıcın ve ne dıyeyım alet guzel ya...bı fallout degıl ama cok hos bı ortam degısık bı code systemı guzel texturelar...muzıgı guzel...tavsıye edıyorum Fallout aclıgını yatıstırıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 nostalji olsun diye tekrar oynuyorumda aklima geldi soriyim dedim gauss rifle i nerde buluyoduk ya? gauss pistol aldikta rifle lazim bana soyle okkali eye damage vurmak icin. bu arada o sneak+steal ile cantaya bomba yerlestirme olayini demin san francisco da AHS-9 a yaptim adam patates oldu ama hala ahs-9 u oldur diyo shi abilerim illa normalmi oldurmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Falloutumuz Mukemmel -1 dir..o -1 de zaten buglarından dolayı eksidir baska bisey degil... *Butun karızması ve power armoruyla arabasından iner..yanında marcus goris sülük vic skynet cassidy ve karısı vardır..(evet +1 companion perku aldım ne olmus)...cok karızma bı sekılde san fransıscodan new reno ya gitmistir...ama cok karızma sekilde bi bakarki..butun topladıgı esyaları koydugu bagajı yoktur..Offf yaaa black ısle!dır..ölsundur...kıcsız araba ...geri doner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 7 tane etmis o oeah naptin 10 charisma verip bide magnetic personality perk mi aldin ? bu arada sunu izlemenizi tavsiye ederim Half Life 2, Vault 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bu şekil bi ortam yaratabilirlerse a)dadından yinmez! b)dadından yinse bile sistemden çalınşmaz.. ühüüü.. birleşmiş milletler bana yeni bilgisayar al lan allahsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bu resmi sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 son artwork gerçekten harika görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ehe bu da güzel, yerdeki eleman mutie herhalde ama çevresini pek seçemiyorum. umarım tactics mutantlarına benzerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 sakın power armor olmasın o? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yerdeki adamın boyu iki buçuk metre filan ama ayaktakiler hobbit değilse. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Tamam işte bildiğin power armor boyutu. Giyince öle oluyırduk ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Artworkler cidden süper. Atmosferi güzel olucak gibi oyunun, post-apokaliptik havayı iyi yakalamışlar. Umarım TES oyunlarının aksine rpg öğeleri ekleyebilirler. Fallout'ları fallout yapan işin rpg kısmı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bir heycan sardı beni de niyeyse, valla bende yüklüyorum tekrardan eskileri arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 son resimde pek güzel ama biraz parlak olmuş. Karanlık yapsınlar biraz yaa =((((( (((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 artworkcu eleman golgelerde sıçmış sanki biraz.. power armor olamaz yerdeki elemanın ustu, aşırı döküntü duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mutant o. Mad Max'de thunder dome daki yarmayı hatırlattı bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar