Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 trip yok delikanlı adamın triple mriple işi olmas :) @Zurnakaldum : 99 da kurulmus iste site 2007 deyiz matematigi 5. alısta geçtim ama geçtim yani 2007-1999= 8 bosver gerisini sabah programları gibi didik didik etmein. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 99, nasıl yani?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 99'da açıldı ultimatr abisi. az buz zaman değil yani. dile kolay seneler. volfied'e sorarım geri gelir mi şeklinde görünce, ama sanmıyorum, amerikalarda ortam manyağı oldu o, bakmaz buraya ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 tunca coccugumuzuda cagıralım di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 99 da açıldı hakkaten buralar yeşillikti. Ben sürekli ultima ile ilgili postlar atardım abuk subuk yerlere =) Msjım gitmezdi sonra mesajımı niye sildiniz diye topic açardım ehehe 8 sene oldu mu yauff. Ben hazırlıktaydım o dönem.Şimdi üni 2 deyim evet 8 senede anca buraya geldim napiim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 tunca sevgilisi olan eleman değilmiydi resimlerini falan koyuyorlardı ellerinde biralarla el ele yanak yanağa aklımda bu kalmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 8 seneyi aklım almadı yalnız benim hala, lol. 2000-2001 arası diye biliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 99 da ultimatr vardı orda ozaman pörtledi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 LoL, ee nasıl taşı çıkarabiliyor musunuz bari? 8 idi 9 idi 8 idi 9 idi. :) BabacumMostors'a erişebilen biri varsa onu da dürtsün. I KİSS YOU!!!! edit: Dyna "biz" konusunu sticky yapmamışsın düşüyor söylemedi deme. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 19:09 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 1. bölümün sonu oldugu için :) 2. bölümü açıcam hehe devrim gerçekleşti olm tek parti iktidar olduk nihayet :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 tunca öyle yeni bir üye değildi ki black? tunca'nın trademark'ı yeşil ve mavi arası değişen saçlarıdır bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 fedaykin de yok ortalıkta? nerde darbeci general? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 en son evlenmişti sonra da girmedi pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 fedaykin burlarda ya. viki ye entari giydirmiş. [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 02:03 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 dominic kel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 merhem mi buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 önemli olan yüzeydeki tüğler değil, parlaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 arcane evlenmiş, ankarada yaşamaya başlamış arkadaşlar... öyle birl şeyler duydum ben.Kadıköy Anadolu'dan arklar öyle dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 dom kel değil. senden benden saçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Birinci nesil yönetici kalmadı işte, teker teker bıraktılar. Diğer sayılanların çoğu da, Pati'nin son kapanışından önce de pek girmiyorlardı zaten. Kayıp îlanlarına ek; "O diil de, Wendigo'yla DiableSSe vardı bi aralar, ne oldu onlara?" Arcane nasıl evlenmiş yahu, kaç yaşında ki o adam daha? diyerek de mesajımı bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ben de inanmıyorum hala evlendiğine. Kimin söylediğini de hatırlamıyorum ama bence de büyük ihtimalle kolpadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 gelsede bi tıngırdatsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 wendigo askerde suan diablesse buralarda calısıyor kız, her dk girip yazamaz da arada msj atar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Dynamick sen okulu bitirebildin mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 evet bitirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar