aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 amm agladin ha voyik, gel yarin vericem msnini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 giremediğim msn deki smile ları, yeni msn'ime aktarabilmemin yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ben kendi açımdan söyleyim bir hack değilim ama bir çok msn şifresi kırdım msn en önemli şey gizli soru ve ben şifre kırmadan önce gizli soruyu kırmaya çalışıyorum şans işi bazen işe yarıyor :D ve sakın gizli sorunuzu unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 iyi halt ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 geçmiş olsun kardeşim . Cok kotu bir durum gerçekten başıma geldiğini düşünmek bile istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Voys C:Documents and Settings%username%Application DataMicrosoftMSN Messenger burdaki klasörlerin içindeki .dat dosyaları senin smileylerin Yeni hesabında rastgele bir smiley yap sonra bütün .dat dosyalarını mspaint.exe ile aç eski hesabındaki smileyler bir klasörde olacak yeni hesabındaki smileyler başka klasörde eski klasördeki dosyaları yeni klasore kopyala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Saçma bi up gibi görünecek ama bi haber okudum geçenlerde aklıma geldi bu hotmail xss açığı ile cookie çekme olayıymış direk sen geldin aklıma bilindiği halde baya bi zaman yamada çıkmamış =( Peki alabildinmi mailini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 geri alınamaz. xss acigi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: If you are currently located in United States, find out how easy all-in-one PC care can be with the 90-day free trial of Windows Live OneCare. To get started, paste this link in your browser: http://www.windowsonecare.com/?sc_cid=SPT_ppt Burada bile reklam yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar