Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nostalji Kuşağı [Bol Resimli Prodüksiyon]

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

bulabildiklerimi koymaya özen gösteriyorum, ancak şöyle ki screenshot ve imaj deposu olan makine bağlı değil networke.

istek, "var mıdır abi" falan gibi durumlar için pm atabilirsiniz.
çok ısrarlı arkadaşlar varsa, evime ethernet kablosu yaptırıp, gelip kurabilirler.

bir klasik;

pati göçüp uzun süre gelmediğinde, yayından kaldırılıp, sonra tekrardan "koyun koyun, az bile demişler" diye tekrar yayına sokulan hadise;

bir lan party manzarası;

bathory bap ile leventte gece terörü;

penth ülkesini satıp isveç'e gitmeden çok önce, şehir hayatıyla tanıştığı ilk gün;

hatırlayanlar olacaktır bunu, özlüyoruz gerçekten;

ve en son olarak şahsımın ürettiği dandik ötesi banner, bunu da varmış koyayim dedim, hem imza gibi olur altına bunların falan.

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 15:27 tarihinde, Alexi_Septimus tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 15:31 tarihinde, Alexi_Septimus tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Lan party resimlerinde varım aslında ama burda görükmüyorum. Sag üstte beyaz montlu arkadasın hemen kenarında bordo renk bere ile duran benim

Bu arada ortada alexi ve yanındaki 2 arkadaş sabah orc vari bir gülümseme ile çıkmıslar. Aksam evrim geçirdik tabi yoksa o ağızlar o kadar nasıl açılır. 12 kisilik klozet kapagı kıvamına gelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Emegine saglik kardes, +rep.
Vay be, o resmin uzerinden ne kadar zaman gecti lan. Ben Istiklal'de "pardon, pardon" diye diye yuruyordum o zamanlar (gerci buradan donunce tekrar o hale donmem olasi). O gun piercing yaptirmistim sonra Akdeniz'e gitmistik sonra Anathema konseri vardi. Tehey.
Lan party resmi super bi de : )

@DeamoN : Exchange, burda okuyorum.

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 16:49 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...