Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Yoklama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Helal valla , böyle bir çıkalım ortaya "herkes xyz diyerek" kendimizi marjinal gösterelim . Aferim , gerelim ortamı da şahane olsun , yine terslik yaşasın kavga olsun , übersiniz , bravo . Karizmanıza ise hayran olmamak ölümlülere mahsus bir özellik değil esasen .

p.s : elaidime dokunmuş gibi olmuşum , ona dokunmadım .

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 02:57 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Redal -de ayri yazilmaliydi

-- p.s. degistirmissin ama uyarimiz herkese ders olma niteligiyle yasasin.

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 03:10 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Hayır gelip buraya mesaj atmış insanlara "siz böylesiniz , komik , ben böyleyim , kral" tarzı bir mesaj attıktan sonra bana böyle bir laf söylemek hakkaten anlamsız , neyse , geçelim , gerginlik olmasın .
Mesaj tarihi:
benden ne açıklama bekliyorsun ki elaidi afedersin ? siz ne yapmaya çalıştığınızı açıklasanız da ben aydınlansam burada hiç bir halt anlamadım çünkü evet tartışmak gibi bir niyetim emin ol yok, gereksiz.
Mesaj tarihi:
ahaohaohaohoahoahoa ulan amma gazsınız sakin, kötü bi niyetim yoktu sadece masum bi tespit yaptım :) Bu ne be valla... Tövbe tövbe şaka gibi ya... Neyse, öpüyorum yanaklarınızdan
  • Yeni Oluştur...