Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007 ÖSS.DSHFIS

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

benim demek istediğim sınav yeni sistemdeydi neye göre zor?önceki sene olan sistemle kıyaslayamazsın zaten.çok eski olan sorularla kıyaslayarak söyleniyorsa bilemem.ho$ sınavdan sonra hiç öss ile ilgili bir$eye kulak bile asmadım.o yüzden ne zor ne kolay vs hiçbir$yde duymadım.2007,gecen seneye göre daha kolay olucak diye bir açıklama var mı bilmiyorum da benim i$ime gelir $ahsen.olsun olsun,kolay olsun.bir arada 2008 de giren sayısı azalıcak,bilmem neler mezun vermiyor diyordu,o da olsun çok güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes "Sınav herkese kolay hebe" demiş de, geçen sene üniversiteler dolmamıştı biliyorsunuz barajı geçen aday sayısının azlığı yüzünden. Bu sene sınavın kolaylaşması ile herkese kolaylaşacak da, bu puanları düşük olanların işine yarayacak sonuçta. Yani "Bir fark yok" değil, var.
Sosyal ağlarda paylaş

Yannız şöyle bi hede de var.Fenlerin edb sos yapmadan ea-2 puanları oluşcak.hatta ve hatta ea-2de mat 2 yapmadan sadece edb sos ile ea-2 puanı oluscak.adam 0 mat 2 kasar dierlerine abandıkca abanır sonucta gene iyi yapar.Degisecegini biliyoruz ama iste zorlasacagını düsünüyorum sayet gecis sirasinda kolaylastirdilar ama artik gecis felan yok yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...