BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 kolaylaştırcaklarmış duyduuuma göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hayır en güzeli cem uzan gelsin öss falan kalksın yahu.hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 sen çalış, bitirdim erken çıktım dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 2006 çok mu zorduda 2007 yi kolayla$tırıcak?hadi kolayla$tırdı sanki herkese kolay gelmicek,sanki puanlar artmıcak bla bla. topic geyikse fazla gaza gelmi$ olabilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 adamın hevesini kırmayın be. evet evet kolaylaşacakmış ben de duydum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 2006 çok mu zorduda 2007 yi kolayla$tırıcak? çok zordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 benim demek istediğim sınav yeni sistemdeydi neye göre zor?önceki sene olan sistemle kıyaslayamazsın zaten.çok eski olan sorularla kıyaslayarak söyleniyorsa bilemem.ho$ sınavdan sonra hiç öss ile ilgili bir$eye kulak bile asmadım.o yüzden ne zor ne kolay vs hiçbir$yde duymadım.2007,gecen seneye göre daha kolay olucak diye bir açıklama var mı bilmiyorum da benim i$ime gelir $ahsen.olsun olsun,kolay olsun.bir arada 2008 de giren sayısı azalıcak,bilmem neler mezun vermiyor diyordu,o da olsun çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Kolaylaştırsınlar, ben de gireceğim. Parmak arası terlikler, çizgili pijama ve atlet ile sınav salonuna girip gözetmenleri kıl etmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Çalışana herşey kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 sınav kolaysa herkese kolay.sıralama sınavı sonuş olarak.aldığınız puandan çok türkiye'deki sıranız önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 FBM Deneme 5 EA-1:257,34 EA-2:242,10 Kısacası össde de böle bişi olursa özele talimiz =(Sıçtk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Herkes "Sınav herkese kolay hebe" demiş de, geçen sene üniversiteler dolmamıştı biliyorsunuz barajı geçen aday sayısının azlığı yüzünden. Bu sene sınavın kolaylaşması ile herkese kolaylaşacak da, bu puanları düşük olanların işine yarayacak sonuçta. Yani "Bir fark yok" değil, var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Yannız şöyle bi hede de var.Fenlerin edb sos yapmadan ea-2 puanları oluşcak.hatta ve hatta ea-2de mat 2 yapmadan sadece edb sos ile ea-2 puanı oluscak.adam 0 mat 2 kasar dierlerine abandıkca abanır sonucta gene iyi yapar.Degisecegini biliyoruz ama iste zorlasacagını düsünüyorum sayet gecis sirasinda kolaylastirdilar ama artik gecis felan yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 syn sayısala geç orada bu puanla kral olursun =) bir de bu seneyi bilmem de 2008de kolay olsun..sevmiyorum makine mühendisliğini bir daha giricem.. [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 23:06 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 2008de bende gircem gerçi memnunum bölümümden ama girecem yinede... bakarsın ödtü itü kazanırız yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 herkes giriyor 2008 de guya giren sayısı azalıcaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 düz liseler mezun vermeyecek liseler olduğu için o kadar da senin rakibin değikller zaten pyro..daha önce de sölemiştim sana gerçi bunu..istediğin yere girmen için genelde oradan çıkanlarla yarışmayacaksın zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 biliyorum abi konu$tuk zaten bunları.ben sadece geyigine dedim ,co$ma bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 sus!kazanamıcan zaten.. meslektaş olcaz senle eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 söz 1: 280 söz2: 255 çalışmalı kazanmalı trik trak trik olur mu hiç çalışmamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 oha lan maşallah:D millet sisteme alışmış heralde bizim zamanımzda(bi yıl önce) ea2 say2 söz2 den 260 üstü alana insan gözü ile bakmıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 say2'den 250 çıkarıyorum ben şimdi fakat 260 lazım sene sonuna kadar =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 255 i geçemiyorum böhü 280 almam lazım benim ühühü. Yalnız olay artık ne %lik dilimi ne puanları kapsıyor. Yani belirli bi yerin var ve bu senin puanına falan bağlı değil. bu sene bi sınav yapıp 250 puanla hiç biyere giremeyen insanlar da çıkabilir ortaya. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 FBM össye insan yetiştirmio geometri sorularına 8 sn harcayacak sadece 20 dakkada sözel kısmın tamamını bitirecek androidler yetiştirio.Fenler daha fena onlar cyborg oldu zati bi r2d2 seviyesindeyiz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ben say2de max 235 yapabildim..bana 250 yeter sınavda..bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar