JsH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Arkadaşlar kusura bakmayın bilemedim bu konuyu nereye açıcağımı ondan konu dışına açtım. Benim sorun şu , esenboğa havalimanından bilkent merkez kampüsüne kendi arabam olmadan nası gidebilirim? Tahmini ne kadar sürer? trafik durumu nasıl olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 araban olmadan havaş servisiyle kızılay veya bahçelievlere oradanda bilkente gidersin otobüslerle.şehir içinide hesaba katarsak 3 saatte varırsın bilkente. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 esenboğadan havaş servisine biniyosun, aştide iniyosun. aştiden çıkıp hemen yol üzerindeki dolmuşlardan "bilkent-real-yök" yazana atlıyosun, merkez kampüstesin. en kötü ihtimalle 2-3 saati bulur. trafik sorun olmaz. yada kasmam diyosan esenboğadan taksiye biniyosun, merkez kampüste iniyosun. indiğinde cebinden yaklaşık 110-120 ytl eksilmiş oluyo. tabi çamaşır makinesi üreticileri olarak biz ilk yolu tavsiye ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Havaşa binip Aşti yaklaşık 9ytl ve toplamda 1 saat sürer. Ordan minibüs ile bilkent herhalde 5YTL falan ve 15 dakika sürer. Kısacası Havaalanında havaş kalktıktan sonra 1.30 saatte bilkente varırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 3 saat ne ya? şaka mı bu :) sıksan 3 saat sürmez. ben havaş otobüsüyle, havaalanından havaş'a 30 dakikada gidiyorum. babam ordan alıyor, arabayla bilkent'e götürüyor. o da 30 dakika felan sürüyor. yani en geç 1 saatte evdeyim. ancak babam direk havaalından aldığında daha kısa sürüyor, 45 dakka felan. elbette arabasız gidince biraz daha uzun sürer, ama 3 saat, imkansız. şöyle bir rota düşündüm ben. havaş otobüsleriyle aşti'ye kadar gidilir. aşti yakınındaki ankaray'a biniliyor, kızılay durağında iniliyor. güven park'ta bilkent otobüsüne biniliyor, bilkent'e gidiliyor. 1-1.30 saat arası bilkent'te olursun. alternatif rota. gene havaş otobüsleriyle aşti'ye kadar gidilir. aşti yakınından ankaray'a binilir, ulus durağında inilir. sıhhıye'de bilkent dolmuşlarını bulup, bilkent'e gidilir. tabii biraz daha yorucu olur diye düşünüyorum ben. en kestirmesi şu. gene havaş otobüsleriyle aşti'ye kadar gidilir. aşti içindeki taksilerden birisine binilir, bilkent'e gidilir. zaten aştiyle bilkent çok yakın olduğundan, fazla taksi parası da vermessin, 1 saatten kısa sürede bilkent'te olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ben yazın bahçeliden bilkent'e 15ytl ödüodum taksiye, zam'ı hesaba katarsak, bence aştiden bilkent 15ytl tutat şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Protokol yolu yapılırken belki 3 saat sürebilirdi ama şimdi maksimum 2 saat sürer sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ya 15-20 ytl prob diil bnm için, bnm için en önemli olan en kısa sürede okula ulaşmak ve akşamda okuldan bilkente geri ulaşabilmek. zaten 5-6 güne uçak saatlerinide yazıcam ki bilenler trafik durumunuda göz önüne alarak yorum yapabilsinler:) Bir de bi fikir daha geldi aklıma, havalanından araba kiralasam acaba daha mı mantıklı olur? kirada maks 50ytl fln olur ztn, hem taksilerle flnda uraşmamış olurum ama hiç gitmedim ank a daha önceden, yolları bulabilirmiyim bilmiyorum.. Fikirlerinize açıım hala ama haftaya uçak saatlerini de yazıcam İnş :) Çok teşekkürler, uğraştırıyorumda sizleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 15-20 problem değilse taksiye direkt havaalının da binebilirsin. Bildiğimden değil ama 50-60 max tutar kanaatindeyim. Taş patlasa 40 dk Bilkenttesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Ben armada'dan Başkent Üni'ye 30 YTL'ye gidiyordum. Havaalanı Bilkent, anlaşırsan 60 YTL'ye götürür =) Bence HAVAŞ ile AŞTİ ye git. Oradan taksiye bin, toplamda 1 saatte varırsın Bilkent'e. Edit: Opel Vectra Elegance 120 YTL'ye kiralamıştım. 50 YTL'te tospaa filan kiralanır heralde. Hatta Ankarayı bilmiyorsan sen Havaş ile AŞTİ'ye gel ben seni AŞTİ'den alıp Bilkent'e bırakırım canın sağolsun, araba dizel nasılsa =) [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 23:53 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 direk havaalanından bilkente çok tutar. 50'den fazla tutar. en iyisi, havaalanındaki havaş otobüsleriyle aşti'ye kadar gitmek, ordan da bilkent'e taksiyle gitmek. otobüs 10 milyon desek, taksi de 10-15 milyon olur. toplamda 25 milyon patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 gerçi merkez kampüsün neresine gideceğinde önemli. mesela merkez kampüs nizamiyeden bizim yurt 5,5 ytl yazıyo=) girişte in bence direk:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 bu konuyu ilgiyle takip ediyorum, zira süre ve maliyetleri hatırlayamayacak kadar uzun zamandır ankaradan ayrı olsam da, topici açan arkadaşın affına sığınarak buraya mesaj atması olası blackiceı veya blacki bekliyorum. ona göre sitedeki muhtelif blackice benzeri nicklerden hangisinin benim aradığım blackice olduğunu anlayacağım nasıl ama? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Sinsi 8D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Arkadaşlar, benim plan değişti yeni plan şöyle olucak İnş: esenboğa havalimanına saat 10.30da incem, oradan araba kiralayıp arabayla bilkente gidicem, sonra akşam 6 uçaına yetişmek için 5 te bilkentten çıkmayı düşünüyorum. Ank a hiç gitmemiş birisi için havalimanından bilkenti kolay bulabilirmiyim? gideceğim kampüs merkez kampüs. havalimanı bilkent arası kaç km dir? yukarıdaki progamda olası saat hatalarını düzeltebilirmisiniz:) bilemiyorum havalimanı bilkent arası ne kdr sürer.. Bir de sorucağım, havalimanından araba kiralıyabileceğimi düşünüyorum, bir sorun çıkar mı? tahmini fiyat aralığı nedir? kiralama işlemi uzun sürer mi? riski var mı? daha önceden kiralayan bi ark cvp atmış yukarıya, daha ayrıntılı bilgisi olan varsa çok minnettar olurum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, ben ank a gidene kadar çok ağrıtırım başınızı çoook:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bilkent-hava alani 50 km felan olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar