-Joker- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Evet arkadaslar bu gün öylesine gezerken burasi geldi aklima ve acildimi bi bakiim dedim ve gözlerime inanamadim. Bu sitenin tekrar açılmasina ne kadar sevindiğimi anlatamam. Bütün arkadaşlara şimdiden hoşgeldiniz yoneticilerede iyi çalışmalar diliyorum.
Albert Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 e hos geldin pati diyelim o zaman ;) [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 13:49 tarihinde, Albert tarafından güncellenmiştir ]
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 eheh 1 haftaya kalmaz burasi yeni yeni serverlarla dolucak :D
yvz5 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 zuhaha aynen öyle ve hepsinin sonu Inc. olcak :D yeni moda bu
Mike Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 en son acılan shardlardan hiçi biri açık kalmamış zaten (,
HamidoGS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Yinemi demekten maalesef kendimi alamıyorum.. İnc ler çoğaldı haklısın, özenilmek gzl :)
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Yeah.. haydi eski Pati'ler tekrar burdayiz :p [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 00:48 tarihinde, bosphorus tarafından güncellenmiştir ]
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paticik hosgelmis sefalar getirmis ama bu bölüm gitseymis pek hos olurmus.
-Joker- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 nie dokunuyomu sana bu bölüm?
Mike Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 git bağır git bağır! seviyoruz biz senide bölümüde ümit karanıda!
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Joker biliyorsun biliyorsun neden oldugunu, sakin üstüne alinma ama, senin gibiler yüzünden degil baska sebepleride vardir elbet.
Netzuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 güzel güzel kavgalar başladı geç kaldiniz....
-Joker- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 benim gibilerden ne gördünki asıl kendin gibilere bak. bir bölüm kapansın diyebilmek için o bölümün siteden bişeyler götürmesi lazım veya gereksiz bir bölüm olması lazım. burda adam gibi konuşursanız. milleti tahrik etmezseniz kavga ortamı yaratmazsanız kimseyle sorununuz olmaz ve böyle güzel bölümlerinde kapanması gibi bir durumu isteyen insanlar olmaz ama sırf post kasmak için sırf birine laf sokmak için yazı yazarsan bu şekilde o zamanda iyi veya kötü cevap alırsın. ve sen cevap verirsin ve başkası sana cevap verir derken kavga ortamı ve amacından uzaklaşan bir bölüm olur. o yüzden daha başındayken bence bu konuyu halledelim. sonradan sorun çıkmasın. hepinize iyi akşamlar.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 joker UA senin gibiler yüzünden değil demiş sen ne yapmışsın..ama ua paticik bir uo sitesi olarak hayatına başlamışken bunu söylemek gayet saçma ya..cidden bak..
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 "senin yüzünden değil" demiş ama arkasından "başka sebepleri de vardır elbet" deyince, "sadece senin gibiler değil başka sebepler de var" demiş olmuş cthulhu. //edit: düzgün ifade edememişim kendimi [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 03:59 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Bu bölümü hepimiz az cok taniyoruz, eski haline kimsenin laf ettigi yok zaten eskiden ne biliyorsak paylasirdik beraber birseyler yapardik felan, fakat sunu farkedin ki bu oyun artik eski seviyesine kalitesine sahip degil bu yüzden en cok mesaj attigim su bölümde yasanan son sid.k yaristirmalarina seyirci olduk bence bir efsane olmali burasi artik.
Dev Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 koşun yetişin kavga var.!1!! joker, bence git bi dolaş gel sinirliliğin üzerinde. böyle konuları böyle bölümlere açmıyoruz, açtığımızda da "aa fark etmedim, çok heyecanlandım" diyoruz, "batıyo mu lan" demiyoruz. lütfen. dakikasında germeyin ortamı.
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 CthuLhu söz ettigin konuda sonuna kadar haklisin sacma bir fikir olsada su bir gercektir ki bu bölüm eski amacini tasimamaktadir. kac kisi kaldi eskilerden adam gibi bilgi paylasan yardimci olan tutorial hazirlayan vs. vs.?
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 tutorial hazırlamak isteyenin elini kolunu tutan yok ki. Biz ilgilenirken, insanlar meraklıydı, sürekli araştırıyordu vs. Sonuç olarak yapılıyordu bişeyler. Şimdi ki insanların merakı bu kadar diye onları yargılayamazsın. Bide, her türlü bilgi birikimi var bu alanda zaten, artık tutorial hazırlasan, 2. yada 3. baskı yapmış olacaksın :D
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 valla sizleri bilemem arkadaş ben Paticik gi ultimatr.com sayesinde tanımıştım Ultimayı ve paticigi unutmam çok zor bence türkiyernin en iyi paylaşım platformu
-Joker- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 hayir ultima da diger oyunlar gibi gelisiyo. 56b ustune bir cok tutorial hazirlanabilir. birazcik rayina oturursa benim verdatayla ilgili yayinlamak istedigim bir iki tutorial var. Tabi kavga gurultu ve su bolum kapansin bu bolum kapansin diyen arkadaslar olmadiktan sonra hersey yapilabilir. Siteler cok onemli bu bolumun bence lokomotifiydi scripts sitesi. Ben eski gunleri ozluyorum ve en kisa zamanda eski gunlerine donmesi dilegiyle...
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ya aslında .56 ile ilgili döküman varsa ben onları okumak isterim :D şu an bende bi linux dedicated makina var ve denemek amaçlı ona .56a server kurdum (nedense .56b yi çalıştıramadım). Scriptlerinde bazı sorunlar var onları düzenlemem lazım :)
Illusion Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 hoşşş geldin pati pati :) Hepimize hayırlı olsun, benim askerlik bitti pati açıldı hihihihi
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ne kadar güzel site yeniden acılmıs cok sevindim bir ark. youtube 'da video olarak paticik.com adresinin logosunu eklemiş bende bi bakayım acılmıs mı die acıldıgını gordum cok sevindim benim uo hayatımın baslangıc yeri burası ben suanda birşeyler yapabildiysem paticik.com sayesinden allah bizi paticik.com 'suz bırakmasın aminnnnnnnnn
Öne çıkan mesajlar