Milamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 çok iyi gidiyor dizi süper bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 forgiver said: wilson ühühüh http://www.facebook.com/video/video.php?v=285940160459 wilson eskis wilson diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Tertemiz bölüm. Park'a hastayım, giydiği o pinokyo ayakkabılarına apayrı hastayım, House vs Wilson içeren her bölüme de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 akslf ben ford reklamına çok takıldım. uyuz oldum niyeyse. onun harici iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 O reklam neydi öyle be yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 House yokmuş bu hafta, mehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 izlenirmi birinci bölümden başlayarak aralıksız tran tran bütün bölümler? sararmı dizi nedir. budamı birinci sezon tırt ikinci sezon yardırıyo moruk denilen dizilerden. hiç sarmadım başlamadımda bu diziye çok defa indirdim full 5 6 sezonunu ama hiç izlemeden sildim yani bi gaz verin nabiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 abi 3 4 günde 1 sezon falan izlediğimi biliorm. çok fena sarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 150 sayfa boşa konuştuk diziyi izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 biz himym dizisinden sonra her bölümün kritiğini yapıyoruz "bu ne ya ne hale geldi" falan diye. 150 sayfa hmm. 8. sezon desek. herkez ortalama 3 cevap yazsa "bu ne biçim dizi arkadaş" dese. evet 150 sayfa boş konuşmuş olmanız muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 soraki bölüm 24 ocakta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 yine bomba bir bölüm geliyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Bu son sezon muydu, onumuzdeki bolum final diye iddialar bile vardi bir ara sanki.House'cum iyi guzel de sanki senaryoda da pek bi manevra,hamle sansi kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 sezon son sezon değil sanırım ama hugh laurie house bittikten sonra oyunculuk yapmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Kitap yazma isine inandi demek ki baya. Tadinda birakmis olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ben son sezon diye biliyordum.. niye öyle biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kaset falan çıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bitsin artık yeter eskisi kadar iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yoo hala iyi. sadece eskidi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ahmedinejad said: kaset falan çıkarsın http://ecx.images-amazon.com/images/I/51P3LUlLD6L._SL500_AA300_.jpg albümü var ztn. baya iyidir. dinleyin. http://www.youtube.com/watch?v=kN_MLh0HOFQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Sesi hic benzetemedim yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 düet yapıyo sanırım orda. http://www.youtube.com/watch?v=jfVh6zumBoY&feature=related burda direk kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Terazime ziplayin : http://video.pbs.org/video/2146104923/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 >2012 >hala let them talk dinlememiş olmak umarım bu tarz şeylere kalkışmıyoruzdur arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar