Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ben yeni elemanları sevmiyorum. Gitsin onlar cameron yeter zaten baska istemezuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 13 >>> cameron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cuddy benim sulanmayın dayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 10 dakika boyunca one stick bastard diye okudum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cuddy son bölümde gösterdi kendini. :) 16'sı büyük gün dın dın dın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 eee hala yok piyasada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sabaha çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi bizim saat tarihe gore degil, amerika saati ve tarihine gore cikiyo. genelde diziler aksam saatinde, bizde de sabaha karsi cikiyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 torrenti cikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 izliyorum su an, sezona guzel baslangic gibi gorunuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Rapid EgoShare EasyShare MegaUpload NetLoad FileFactory hepsinin linkleri var. Arayan bulur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yasddddfad sezon 5 basladı rapid linkleri için sharebus ed2k linkleri için divxplanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 5x01 roflshe dumped me when I lost the last 85 pounds, said there is less of me to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Of Çok kötü bitti ya. Üzüldüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 HOLY CRAP We're not friends anymore House... I'm not sure we ever were HOLY CRAP... Wilson'sız House izlemek istemiyorum :( cameron, chase, foreman gibi kalır dizide inşallah Wilson. kalmasını çok istiyorum ama çok ağır konuştu... resmen moralim bozuldu açıkçası ben taa 1. sezondan beri House'un tek taraflı bir arkadaşlık ilişkisi kurduğunu düşünüyordum. Wilson'ın da "We're not friends anymore House... I'm not sure we ever were" böyle düşündüğünü tahmin ediyordum. Ama en beklenmedik anda geldi, "Amber için seni suçlamıyorum" dedikten hemen sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Altyazı istiyorum (ingilizce) elinde olan varsa lütfen gönderebilir mi bi şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 http://subscene.com/House-MD-fifth-season/subtitles-73731.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 501 Baya güzel bir başlangıç oldu bence, huntington mevzusunu sonra da ele alabilirlerdi belki, house-wilson ilişkisine uygun bir konsept deildi bence pek; ama yine de oldukça iyiydi. wilson ya temelli gider ya da bi 3-5 bölüm kaybolur gibi geliyor bana, baya ağır bir gidiş oldu çünkü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 501 Wilson geri gelir, heycan yapmayin. Klasik house subplot arc iste... bi ara dedektif vardi, simdi bu var falan. iyi oluyor boyle seyler, sirf hasta geldi hastaligini gorduk cozduk geyiginden uzaklasmis oluyor dizi. Son 2 sezondur farkli ilerliyor ve iyi de yapiyorlar. simdi size sorum olacak: Ben gece kisik sesle izlemek zorunda kaldim kulaklik olmadigi icin, huntington's mevsusunda bisi oldu mu ciddi? 13'e huntingtons var sende diyip durdular o da hayoo falan dedi sonra kadina "kole olma yasamak super" vs. vs. dedi... baska bisi kacirdim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bi dizi her sezonda çıtayı yükseltebilir mi ya? inanılmaz bi bölümdü gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 5x01 Gerçekten bayaa iyiydi. Wilson gitmesin ya Adamın yüz ifadeleri falan çok komik oluyordu arada. Hem o giderse house bayaa bayaaa yalnız kalır gibime geliyor. Ama çok sağlam laflar koydu. Neyse şimdi 1 hafta daha bekleyeceğiz. Şu 13 numaranın yüzüne yakından bakınca çok çirkin miş gibi geliyor ya hemde çok çirkinmiş gibi bi orantısızlık var yüzünde ama du bakalım daha çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hastasi ölüp giderken, düdüklük yapan house'a hiç yüklenmeyip bide üstüne daha cok zaman harcaması için yardım eden cutty cok cok sacmaydı bölüm boyunca 1 tane vacaidin(nası yazılıyo bu?) almadı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 5x1 Bence vicadin almamasının sebebi House u drug addict havasından cıkarmaya calısıyorlar. Ama tabi poster yapmıslar haplar icinde House o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 güzel bölümdü. ayrıca cüce; vicodin ve cuddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar