forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 cok efsane geldi bu bölüm hastanın hastalığı gerçketen hastalık olsa iyiydi film icabı iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 oo beybi, titredim sonunda ve 22 traileri izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 iyi bare, daha uzamasin, yoksa houseu baska neye baslaticaklarini sasiricaklar onumuzdeki sezon. tam da epeydir ne piyano ne gitar caliyo diye geciyodu aklimdan, blues istiyoruz house reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 New Orleans'lanmaya hazır mısın ki ton sağırı şükrü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 benim baba tarafim new orleansli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ya sen ne iyi bi dizisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 perfect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 çok güzel bölümdü. sezon finali değildi dimi bu? houseu nası kaldırıp arabaya taşıdı ki o kadın ? hem de yarası açıktı falan ? tek anlamadığım yer ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 değil House S07E23 Moving On 6 days to go Tue 2011-05-24 03:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 eğer bu sezon son olsaydı derdim ki ne derdim House kesin ölürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bölm bitince aynı şeyi düşündüm. çok da güzel olurdu. spo değil ama olsun ama şu şekilde ölse çok güzel olur. başka hasta olmıcak. odak house olcak. bölümün ortalarında ölecek ama duygusal acıklı ne bileyim yavaşça ölecek. geri kalan kısımda milletin üzülmesi ağlaşması falan olcak. gerdikçe gericek bizi falan. hatta opsiyonel olarak cuddy bi ton vicodin alıp can verebilir üzüntüden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 final için tahmin bu ilaç vucudunun bir çok yerinde tümör çıkartacak bence. böyle saatler süren bir ameliyata girecek, bir yandan da arada uyandıracaklar fikir alacaklar vs. böyle bir psikopatlık bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 smarthan said: bölm bitince aynı şeyi düşündüm. çok da güzel olurdu. spo değil ama olsun ama şu şekilde ölse çok güzel olur. başka hasta olmıcak. odak house olcak. bölümün ortalarında ölecek ama duygusal acıklı ne bileyim yavaşça ölecek. geri kalan kısımda milletin üzülmesi ağlaşması falan olcak. gerdikçe gericek bizi falan. hatta opsiyonel olarak cuddy bi ton vicodin alıp can verebilir üzüntüden. Abi daha kötü bir son hayal edemedim şu anda ya. Nasıl cheesy bir drama yazmışsın ya lajkdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 cuddy son sezon olmucakmış. kesin haftaya öldürcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 wilson değilmiydi o olmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kesinleşmiş mi cuddy, oo izlenmez hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 twitterda herkes ağlıyor cuddy diye :( wilson devam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 preview da izler vardı da meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Wilson olmazsa çok kötü olur. House, Wilson atışmaları şakalaşmaları olmazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 wilson olacak anlaşıldı da cuddy giderse izlenmez pek dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 cuddy gitsin cameron gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 moralim bozuldu adeta, izlicez heralde yine de çok tatsız olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Cameron mu herşeye ağlayan ispiyoncu ahlak savaşçısı kendini melek sanan zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar