fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bu olmadı üzüldüm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Masters dışında yan karakterler biraz gelişmezse bayık bölümlere merhaba diyebiliriz. Chase iyice figüran durumuna düştü, 10 kelime ya konuşuyor ya konuşmuyor, Foreman eskisi gibi tatsız tuzsuz, Taub hala favorim, çok ekmek çıkar bu karakterden. Gelelim 13'e. La ne gerzek bir karıdır bu, daha dün gelmişsin hastaneye, 1 sene mala bağlamışsın, bir sus önce, ortama tekrar alış. Masters'a laf sokmalar, sanki başhekimmiş gibi tripler filan, deli etti gerizekalı karı. Zaten güzelliği de kalmamaış az olan, iyice kıl oldum, defolup gitse. Masters'ı çok fazla olmasa da beğeniyordum, iyice House'a benzeyen karakterlerin arasında farklı bir tat veriyordu, üzüldüm gitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Masters zaten kötü bi karakterdi, gittiği iyi oldu. Gerçi gidiş tarzına ben de üzüldüm. Foreman-Taub ev arkadaşlığı güzel gidiyo, hele 13ten sonra Foreman yine atağa kalkar da Chase hakkaten iyice geri planda kaldı, biraz daha üzerine düşseler iyi olur. 13 her türlü iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 pekaziz said: Masters dışında yan karakterler biraz gelişmezse bayık bölümlere merhaba diyebiliriz. Chase iyice figüran durumuna düştü, 10 kelime ya konuşuyor ya konuşmuyor, Foreman eskisi gibi tatsız tuzsuz, Taub hala favorim, çok ekmek çıkar bu karakterden. Gelelim 13'e. La ne gerzek bir karıdır bu, daha dün gelmişsin hastaneye, 1 sene mala bağlamışsın, bir sus önce, ortama tekrar alış. Masters'a laf sokmalar, sanki başhekimmiş gibi tripler filan, deli etti gerizekalı karı. Zaten güzelliği de kalmamaış az olan, iyice kıl oldum, defolup gitse. Masters'ı çok fazla olmasa da beğeniyordum, iyice House'a benzeyen karakterlerin arasında farklı bir tat veriyordu, üzüldüm gitmesine. haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 masters baya iyi bi karakterdi, gitme zamani gelince gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 masters'a kötü karakter diyen çarpılır ya. pek çok insanın gıcık olması başka bir şey, kötü karakter başka bir şey. genellikle zaten güçlü duygular besliyorsanız bir karaktere, o karakter olmuştur. Masters, Cameron gibi sadece 'duygu' yüklü bir karakter de değildi. Tamamen doğrulara olan inancıyla House'a kafa tutuyordu. Paladin gibi bir şeydi valla :D Böyle fıstık gibi karakteri bulmuşken ne yapıp ne edip tutmaları lazımdı dizide. gerçi dizidekine benziyor gerçek karakteri heralde çünkü "13 bölümlük anlaşmıştım daha fazlasını düşünmüyordum, ayrılmam lazımdı diziden çünkü başka projeler var kafamda" demiş. kalmasını istemişler ama kendisi ayrılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 sabonis said: Paladin gibi bir şeydi valla paladinler doğruya olan inançlarıyla değil de 13yaş altı norveç milli takımını oluşturmalarıyla bilinirdi ama...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Tavuklar süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sezon sonunda bir kürkçü dükkanına dönüş gerçekleşçek çok bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ona ben kesin gözüyle bakıyorum. yalnız annenin planı çok barizdi yani house'un en baştan anlaması gerekirdi. Ayrıca -I need a hooker. -Not if you can make that work ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ben anlamamıştım planı ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 s7e16 ile yakaladigini geri donusu devam ettirsin lutfen, dizi suan bayik doneme geri donuyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 07x20'nin sonundaki şarkı muhteşem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 4man ın yoga hareketi öldürdü zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=k_beQqa1XHo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 +1 sonra gg mantıklı olan da buydu zaten http://www.mirror.co.uk/celebs/tv/2011/05/10/hugh-laurie-calls-time-on-house-after-eight-series-115875-23119557/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 son bölüme göre daha erken gg olcaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 oha fare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CgdNQOkxxwQ abi yine ağzımıza sıççak final bölümü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 23 değil mi final bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Hmm Wikipedia'ya yanlış yazmışlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Myepisodesta da 23. blm gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Fareler ve İnsanlar www.nooooooooooooooo.com Ölmesin lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aa pardon 23 vardı ya karıştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar