CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Kesinlikle katılıyorum. Ben kendisi hasta onu çözmeye çalışıyor diye düşünürken! Bomba!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 daha 2. sezondayım ama me <3 house big time. size yetişip spoiler yapmak istiyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Daha ilk 10 dksindayim ama bolum cok piskopat, ilk sezondaki efsane 3 stories bolumu kadar iyi neredeyse su ana kadar. Benim icin kriter o bolumdur. onu gecerse roxxor dicem. Yorumlarim bolum bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 daha bitmedi ama belirtmem lazim... ABO Cuddy'in dans sahnesi falan cok cok cok fena... yapilacak sey mi bu simdi :/ simdi bitti evet ve bolum en epic House bolumlerinden biriydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Yalnız evet, 4. sezonu bitiriyorum ama benim için de ilk sezondaki 3 Stories bölümü bir numarada yer alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 kesinlikle mükemmeldi, yazarların diziler için bile böyle uğraşıp plot çıkarmaları harbiden beni etkiliyor, keşke bütün yapımcılar izleyip "aha ulan böyle yapılması gerekiyomuş" diyip ufacık bile olsa bi şeyler öğrenseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 415 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 s4 e15 house un ilk hipnoz edildiği sahnede "ignore amber" sözüne dikkat sonraki bölümün adı wilson's heart, ve çok feci şeyler olacak diye tahmin ediyorum. house ile aynı otobüste olan amber, barda house un önünde duran 2. içki (şampanya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 4x15 kraldı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 off simdi izledim tek kelimeyle mukemmel bir bolumdu, simdiye kadar en sevdigim three stories ve all in'di, bu all in'i gecer, three stories'le de kapısır bariz =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 tv.com'da da 9.8 ratingle 3 storiesle birinciliği paylaşıyor bu arada bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Devam bölümüde efsanevi olabilir. Süper bir ikili çıkarabilirler bu konudan çok sulandırmazlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 house'un otobüsten inip direk striptiz cluba gitmesi biraz ters köşe izletti direk barmene de gidebilirlerdi bir de beer brand beer baya güldürdü türkçe altyazıyla izleyecem bir daha, farklı oluyor ilk izleyişten, bakalım nasıl gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bir ekstra daha, s4 e 15 necklace - what's my necklace made of amber taşından yapılmaymış kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hastasiyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 415 müthişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 416 415 e hiçbir şekilde yaklaşamayacak bir bölüm olsa da, hikayeyi bağlaması açısından oldukça başarılı bir bölümdü. Genel olarak baktığımda ise 4. sezon içinde bu bölümden daha iyi (415 dahil) 3 bölüm sayabilirim sanırım. Yine de fena bir sezon finali değildi. Detaylar 13 tuvaletteyken "vote for change" stickerının yer alması yapımcıların seçimler hakkındaki tutumunu bariz bir şekilde ortaya koydu. Teardrop coverı inanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 416 ağlıcaktım be o ne bölümdü öyle evet jose gonzales - teardrop muhteşem uymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 416 ben agladım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 15 gibi olmasada güzel bir final yaptılar. Wilson ii adamdı sayloya bağlıcak gibi. Birde Wilson olmadan House'u hayata kim bağlıcak?!? Bir sonraki sezonu beklicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 416 sadece sezon finalimi yoksa tümden finalmi? sezon demi? lütfen sezon deyin daha indiremedim korkumdan ya tümden finalse diyerekten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oh saol azmodayı harikasın gerçi bidakka lan sezonun bitmesi de kötü =/ neyse kötünün iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben de ayni hisleri besliyorum, bazen belli dizilerin hic bitmemesini istiyor insan. ama olmayor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ne kadar kusursuz bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar