barnacle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 nil her bölüm bi organ hakkında. bağış mevzusu yüzde 90 var dizide sdf. çok bi spoiler deil
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Hadi canım? Şu bölüme kadar geldiysem farkındayım heralde ama major event olarak organ bağışlama-bağışlamama olayının olduğunu öğrenmem iyi olmadı. Neyse canları sağolsun dsfs
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bu bölümde house oynuyomuş. tüh spoiler.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 smarthan said: ya bilmiyorum tıbbi şeyleri ama misal babasının ciğeri uymaz mıydı ? illa uyacak diye bir durum söz konusu değil. uymayabiliyor bazen
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 nileppezdel said: Abi spoiler ama ya, şimdi açıp izleyeceğim bölümü.. :( ......
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Aluriel said: smarthan said: ya bilmiyorum tıbbi şeyleri ama misal babasının ciğeri uymaz mıydı ? illa uyacak diye bir durum söz konusu değil. uymayabiliyor bazen e tamamda aynı ihtimal kardeşinde de yok mu ? yani babasınıda test etsinler baksınlar uyuyo mu diye. bu arada spoilerlık bişi yoktu ki orda :S tıbbi bişi sordum ssdfsdf
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 babasının 40 yıllık cigeri uygunh değildir, sigara icmiştir vs vsvs
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 smarthan said: Aluriel said: smarthan said: ya bilmiyorum tıbbi şeyleri ama misal babasının ciğeri uymaz mıydı ? illa uyacak diye bir durum söz konusu değil. uymayabiliyor bazen e tamamda aynı ihtimal kardeşinde de yok mu ? yani babasınıda test etsinler baksınlar uyuyo mu diye. bu arada spoilerlık bişi yoktu ki orda :S tıbbi bişi sordum ssdfsdf ne bieyim abi. deneişleruymamış demek ki. yada böyle daha dramatik falan diyedir beki de.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Gayet iyi bölümdü. Hele Wilson ın ofisindeki inandırma ve geyikler ahah. Ayrıca fizban said: 13 kesin manitası avustralyalının aynen öyle.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Aluriel said: smarthan said: Aluriel said: smarthan said: ya bilmiyorum tıbbi şeyleri ama misal babasının ciğeri uymaz mıydı ? illa uyacak diye bir durum söz konusu değil. uymayabiliyor bazen e tamamda aynı ihtimal kardeşinde de yok mu ? yani babasınıda test etsinler baksınlar uyuyo mu diye. bu arada spoilerlık bişi yoktu ki orda :S tıbbi bişi sordum ssdfsdf ne bieyim abi. deneişleruymamış demek ki. yada böyle daha dramatik falan diyedir beki de. Ya ta ilik için test ederken babanınkini de test etmişlerdir ama onu göstermemişlerdir. Her prosedürü de göstermiyorlar zaten. Böyle daha dramatik tabi, açıklaması da işte ilik için de kardeşten aldılar diğerleri uymadı en uygun onunkiydi demek ki olabilir. Bölüm baya güzeldi bu arada, wilson'ın ofis sahnesinin sonunda birkaç saniye kahkaha attım :D
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ya başta bi veletten almıyolar mıydı zaten
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ben bunuda beğenmedim diziler kötü başladı sanki.
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 carbon testing hahaha saatlerdir gülüyorum ya.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 mani said: carbon testing hahaha saatlerdir gülüyorum ya. dedelerde miydi o hatırlayamadım
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 http://img228.imageshack.us/img228/5328/bscap0000df.jpg
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 7. sezon, ilk 2 bölüm kadar sönük olmaz inş.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 abi ne bekliyosunuz bölümlerden çok merak ediyorum ne olsun yani?
UniRoss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 nileppezdel said: Aluriel said: smarthan said: Aluriel said: smarthan said: ya bilmiyorum tıbbi şeyleri ama misal babasının ciğeri uymaz mıydı ? illa uyacak diye bir durum söz konusu değil. uymayabiliyor bazen e tamamda aynı ihtimal kardeşinde de yok mu ? yani babasınıda test etsinler baksınlar uyuyo mu diye. bu arada spoilerlık bişi yoktu ki orda :S tıbbi bişi sordum ssdfsdf ne bieyim abi. deneişleruymamış demek ki. yada böyle daha dramatik falan diyedir beki de. Ya ta ilik için test ederken babanınkini de test etmişlerdir ama onu göstermemişlerdir. Her prosedürü de göstermiyorlar zaten. Böyle daha dramatik tabi, açıklaması da işte ilik için de kardeşten aldılar diğerleri uymadı en uygun onunkiydi demek ki olabilir. Bölüm baya güzeldi bu arada, wilson'ın ofis sahnesinin sonunda birkaç saniye kahkaha attım :D Ya çok bilgili değilim konuyla ilgili de kısıtlı biyoloji bilgimle şöyle söyleyebilirim ki kardeşlerde uyum olma ihtimali anne babayla uyumlu olmasından çok daha yüksek çünkü sadece babada tek taraflı gen havuzu var ama iki kardeşin ikisi de anne ve babanın ortak genlerinden ortaya çıkıyor. En basit kan grubundan giderseniz baba AB++ olsa anne 0- olsa çocukların kan grupları A+ veya B+ olucak tabi olasılıklar ona göre artıyor. Uzun süreli rahatsızlıklarda çözüm üretmek için 2. bi çocuk daha yapan aileler de var bildiğim kadarıyla.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bu postu tekrar alıntılamayın da piramite doğru gitmesin. sonu kötü zira
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 UniRoss said: nileppezdel said: Aluriel said: smarthan said: Aluriel said: smarthan said: ya bilmiyorum tıbbi şeyleri ama misal babasının ciğeri uymaz mıydı ? illa uyacak diye bir durum söz konusu değil. uymayabiliyor bazen e tamamda aynı ihtimal kardeşinde de yok mu ? yani babasınıda test etsinler baksınlar uyuyo mu diye. bu arada spoilerlık bişi yoktu ki orda :S tıbbi bişi sordum ssdfsdf ne bieyim abi. deneişleruymamış demek ki. yada böyle daha dramatik falan diyedir beki de. Ya ta ilik için test ederken babanınkini de test etmişlerdir ama onu göstermemişlerdir. Her prosedürü de göstermiyorlar zaten. Böyle daha dramatik tabi, açıklaması da işte ilik için de kardeşten aldılar diğerleri uymadı en uygun onunkiydi demek ki olabilir. Bölüm baya güzeldi bu arada, wilson'ın ofis sahnesinin sonunda birkaç saniye kahkaha attım :D Ya çok bilgili değilim konuyla ilgili de kısıtlı biyoloji bilgimle şöyle söyleyebilirim ki kardeşlerde uyum olma ihtimali anne babayla uyumlu olmasından çok daha yüksek çünkü sadece babada tek taraflı gen havuzu var ama iki kardeşin ikisi de anne ve babanın ortak genlerinden ortaya çıkıyor. En basit kan grubundan giderseniz baba AB++ olsa anne 0- olsa çocukların kan grupları A+ veya B+ olucak tabi olasılıklar ona göre artıyor. Uzun süreli rahatsızlıklarda çözüm üretmek için 2. bi çocuk daha yapan aileler de var bildiğim kadarıyla. babasından anasından alsalardı drama yapamazlardı ama bu kadar çenemizi yorup piramit yaptıracaklarına 10 sn de babanın iliğini kuruttuk ama uyumlu değilmiş diyebilirlerdi sağlık olsun
Öne çıkan mesajlar