forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 harbi epey stres oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 House ekibi kadar iyi dizi yapmayı bilen yok vallahi. Düz bölümlerinden bile kalite akıyo ya. Finalleri efsane zaten. çok sevdim lan bu bölümü olaylara cuddy açısından bakılması çok güzel oldu. hele o cuddy asansöre bindi house teamle tartışıyodu böyle hala sesler geliyodu çok hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daraldım valla. pursuit of happyness tadında bir house bölümü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 CUDDY DAY! Cuddy olmak zor işmiş, onu gördük. Kötü diyemiyorum sonuçta değişikti, Cuddy day yahu ama iyi de değildi. Sırada afacanların bölümleri, gogogo hatta daha da iyisi bi Lucas bölümü çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tek bölümde Cuddy nin hayatını anlattılar resmen lan haha. avukatla baş parmağı dikilen adama uyuz oldum. Tam dayaklık ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yırttığı çek neyle ilgiliydi parmağı kesilen hastanın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 arcane said: Lucas bölümü (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Lucastan NEFRET ediyorum. House bastonuyla kafasına kafasına vurur inşallah.amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 of izleyemedem ya daha merak ettim epeydir cuddy konulu bir şey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bir spoiler beaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 forgiver said: yırttığı çek neyle ilgiliydi parmağı kesilen hastanın mı E niye yırttı ki? Anlamadım ben bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 başımın gözümün sadakası olsun diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 anemm bu topicte kimse spoiler kullanmıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 copry said: anemm bu topicte kimse spoiler kullanmıyo :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben yoruldum ya cuddy nın gununu ızlerkene guzel bolumdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 jacabo said: ben yoruldum ya cuddy nın gununu ızlerkene guzel bolumdu ama bildiğin yoruldum.. gerçekten yoruldum. hatta ehe 'i quit.' çektiğinde, bende çekerdim dedim. ayrıca o ilaç çalan karıyıda döverim. ağzını burnunu kırarım.. tüm sinirlerimi boşaltırım. üf ne rahatlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bu verildi mi? http://www.eternalsunshine.info/cutenews/data/upimages/housecharity012.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bolum sonunda ben de ziplayip havayi yumruklayarak olley diye bagirdim. sonra kendime high five caktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Çok yalnızsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sen soyleyince cok daha agir oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ay hala seyredemedim ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bölüm güzeldi ya. (tu) O değil de oha demek istedim sana Ece, ne ara kastın da medal aldın. Arda'yı hayatından çıkarmak istersen çok geç değil bak, yardımcı olabilirim her türlü. sfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 işsizlik işte naparsın özgür. ben seviyorum ev arkadasımı ya confused smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar