SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ZaugnaKhaldun said: cameron, kasımda gidici o zaman orjinal takım muhabbeti yatar. Eeee yeni takımındaki kadın eli kim olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 cameron surekli olarak gitmiyor ara ara gorunecek yine hikayenin icinde var olmaya devam edecek, sadece daha az var olacak diye okumustum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 http://img16.imageshack.us/img16/2305/1211948284087.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 enteresan bi bolumdu, promo da guzel, iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 baya baya iyi bi bölümdü cameronun ayrılmasını böyle bağlayabilirler heralde bi de house adama şırıngayı verdi dedim tamam adamı 6 parçaya ayırcak house :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 i'm a vampire, sookie zua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 http://images2.fanpop.com/images/photos/6300000/Hugh-Laurie-as-King-s-Advisor-the-man-in-the-iron-mask-6399597-300-225.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ZaugnaKhaldun said: i'm a vampire, sookie zua Burda bittim ya. House her zaman house, hiç bitmiyor, hiç tükenmiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 James Earl Jones (tu) çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Çok komik diyaloglar vardı. Lord Vader süperdi. AMAChase'in yaptığı iş en az Kutner kadar saçma ve karakter dışı. Yazarlar yine saçmaladı. Olabildiğince dramatik olsun diye yapılan ikinci sıçış. Dram kararında ve tutarlıyken güzel. Cutthroat bitch öyleydi, geçen sezonun finali öyleydi, önceden Cameron/Chase öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bir sonraki bölümde bunun raporunu vercekmiş chase ve foreman , ayrıca buraya yazıyorum chase ve cameron boşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bolum iyi, house sessiz sinema oynarken yardi resmen. ama evet, arkeynin dedigi gibi, chase resmen cinayet isledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 chasein anasını avradını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 OMGWTFBBQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 arkadaşlar benim indirdiğim bölümde arabanın içinde 2 zenci kodoman konusarak baslıyor sonra onu kesılıyor fılan ama bunu altyazısını bulamadım 3. bolum dıyor 3. bolumun altyazısının konuyla alakası yok nerde hata war kafayı yıycem bıyardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 delihan said: arkadaşlar benim indirdiğim bölümde arabanın içinde 2 zenci kodoman konusarak baslıyor sonra onu kesılıyor fılan ama bunu altyazısını bulamadım 3. bolum dıyor 3. bolumun altyazısının konuyla alakası yok nerde hata war kafayı yıycem bıyardım pls buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sorun çözüldü indirdiğim 3 aslında 4 müş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ahahahaha azmodai süperler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ZaugnaKhaldun said: http://images2.fanpop.com/images/photos/6300000/Hugh-Laurie-as-King-s-Advisor-the-man-in-the-iron-mask-6399597-300-225.jpgoha demir maskeli adam dan mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 olabilir ama asil olayi Blackadder serisinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 "the sickly sweet smell of maple syrup and socialized medicine. it smells like... victory." ve "yes, shoes, garlic. i am vampire, sookie." super gondermelerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 darth vader'ın sesi bitirdi beni baştan sona. çok fena konusuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben sesinden çok gözlerinden ve bakışlarından etkilendim valla. çok pis bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 http://ozozo.org/pics/house_rachel78396.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 izliyorum şu anda daha ortasındayım da yazmadan edemedim chase kanı getiricem dedi ama çok net testi yanlış uygulucak veya yanlış kan vericek falan bişe yapacak, yanlış tedavi edecekler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar