Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 gel artık bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 http://img35.imageshack.us/img35/5562/recomended.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Ben ikisini de beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 SORDUK MU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 hangi ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 http://img.photobucket.com/albums/v607/sparkcaster/1629531332.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bu fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Sneak Peek harikaymış ya. Efsane bu adam efsane :D Ağzımdan salyalar akarak izledim gelsin artık yeni sezon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 http://dailyshite.com/wp-content/uploads/2009/09/image22.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Rerore said: SenariouS said: yalnız bu hastane işi zaten kıl olan house'a biraz daha kıllık katacakmış gibi gözüküyor. Hastanedekiler yandı valla... önceden de hastanede çaışıyordu dur yoksa başka birşeyden bahsedip spoiler mı veriyorsu sen evet, kaşınma bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tek izlediğim dizi ama bu da boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Son 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 hmm hakkaten yaw, peynir nacho kola vs hazır edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bugun 2 saatlik bölümle başlıcakmış 6ncı sezon. yay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 İlk iki bölüm birlikte yayınlanacak bugün, iki saatlik olmayacak. Son ~14 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 nete düşmesi altyazısı falan derken ohooooo en hızlı altyazı hangi siteye düşüyor bu sırada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 http://house.wikia.com/wiki/Season_6 http://house.wikia.com/wiki/Broken said: Broken is the premiere episode of the sixth season of House and is scheduled to air on September 21, 2009. It is a two hour special 2 ayrı bölüm değil 2 saatlik özel bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Genelde o dediğin House MD, season 6 episode 1&2 diye geçer. Yani special demesi iki bölüm birarada anlamında. Lost'un sezon finalleri gibi düşünün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 düştümü torrente? ben bulamadım. // off ne düşmesi ya daha yayınlanmadı bile, bu yaz araları beni mahvediyor. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 nileppezdel said: Genelde o dediğin House MD, season 6 episode 1&2 diye geçer. Yani special demesi iki bölüm birarada anlamında. Lost'un sezon finalleri gibi düşünün.. Öyle olduğu zaman 2 episode season finale vs yazıyorlar 2-hour special yazmıyorlar, neyse torrente düşünce görürüz hangisi oldugunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Valla ben nette huse season 6 episodes 1&2 on september 21 diye falan gördüm. Ya da teaserlarda yine 1&2 yazıyodu hep :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bende nette hep 21 eylül 2 hour special "broken", ve 28 eylülde normal (ismini şimdi hatırlayamadım) başka bi bölüm 6ncı sezon episode 2 olarka geçiyor gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Eve gec geldim basini kacirdim, simdi ev arkadasim izliyor ben nete dusmesini bekleyecegim artik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 2 bolum yayinlaniyor bu arada, 1-2 mi derler demezler mi bilmiyorum o olayi, bi onemi de yok ama 2 saat izleyeceksiniz ona gore hazirlayin iste kendinizi :) Ondan hala dusmedi zaten nete, daha bitmedi 20 dakkaya biter reklam falan dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar