The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 haha super olmus, vicodin almamıs housea durust ol ve onlarla konus denirmi yaw ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 seviyorum bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sevmeyeni ıslık odunla dovuorz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 mokoko said: sevmeyeni ıslık odunla dovuorz biz. Gözümsün:) bi dahakine benide çağırın. başlasada izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 cidden ya. ama ben bekleyememki ole her hafta her hafta. 5 sezonu nerdeyse bi oturuşta bitirdim ulan ben. bana 6. sezon full yollasınlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 AHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 her hafta beklemenin zewkide ayrı ama böle aç gibi cıksada izlesem diyip sonra bütün dikkati ekrana vererek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ya bişeyi çok merak ediyorum daha önümde koca 5.5 sezon duruyor.. bu hastane müdürü ile dr.house seviştimi hiç bi bölümde :) çopk merak ettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sen deli misin yahu. izlesene. bence kimseyede sorma ilerki bolumlerle ilgili hiçbişi. rezil etme bu muthiş diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yapma etme spoiler isteme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 istedim aga bile özelden atın hadi dayanamıcam bu soruyu çok merak ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 @llama sevismediler opustuler falan lakin son sezounun sonuna dogru house sizoya bagliyo ve overdosedan kafayi yiyo ve sevistiklerini zannediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dory said: @llama sevismediler opustuler falan lakin son sezounun sonuna dogru house sizoya bagliyo ve overdosedan kafayi yiyo ve sevistiklerini zannediyo. henüz bitirmemiş arkadaslar geyik sanip acmasin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=8uZW7gYOyu4 Ahaha şahane. Geçen gün 21 eylül'ü nedense 2 eylül hatırlayıp bir sevinçle başlayacak diye bekliyordum sonra tekrar kontrol edince göt gibi kalıp üzülmüştüm =/ 18 gün daha peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Heyecanla,ellerimiz titreyerek bekliyoruz.Hadi kalbimiz de çarpsin fazlalık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dory naaptın yahu. izlememiş biri onu açsa varya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Nalorifein said: dory said: @llama sevismediler opustuler falan lakin son sezounun sonuna dogru house sizoya bagliyo ve overdosedan kafayi yiyo ve sevistiklerini zannediyo. henüz bitirmemiş arkadaslar geyik sanip acmasin =) vicodinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yalnız bu hastane işi zaten kıl olan house'a biraz daha kıllık katacakmış gibi gözüküyor. Hastanedekiler yandı valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dory said: @llama sevismediler opustuler falan lakin son sezounun sonuna dogru house sizoya bagliyo ve overdosedan kafayi yiyo ve sevistiklerini zannediyo. çok saols. neyse bakalım bende 1x13ü bitirdim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 SenariouS said: yalnız bu hastane işi zaten kıl olan house'a biraz daha kıllık katacakmış gibi gözüküyor. Hastanedekiler yandı valla... önceden de hastanede çaışıyordu dur yoksa başka birşeyden bahsedip spoiler mı veriyorsu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 HAHAHAHA mükemmel! (tu)(tu) süper olacak süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 house is in the house yiha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 http://ewausiello.files.wordpress.com/2009/09/house-caduceus_l.jpg?w=500&h=643 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Llama said: dory said: @llama sevismediler opustuler falan lakin son sezounun sonuna dogru house sizoya bagliyo ve overdosedan kafayi yiyo ve sevistiklerini zannediyo. çok saols. neyse bakalım bende 1x13ü bitirdim şimdiabi 5. sezonun son 3-4 bolumunu pic ettirdin kendi kendine yahu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 öyle bi aşkla izlemiyorum zati ki o zamana kadar unuturum ben bu sordugumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar