SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 22. bölüm 2 hafta sonra mı yoksa ben mi yanlış anladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Önümüzdeki hafta ne House var, ne HIMYM var, ne de Lost var, pöf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Ben tam bi gerizekali olarak 5x20'yi izlememisim gecen hafta nedense, simdi 5x21'i actim. E atlayinca da boyle bolum atliyorum allah kahretsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Penthesilea said: Ben tam bi gerizekali olarak 5x20'yi izlememisim gecen hafta nedense, simdi 5x21'i actim. E atlayinca da boyle bolum atliyorum allah kahretsin sdf brownda oku, ms de staj yap ama kritik bolum kacir bir de ne oldugunu gec anla. CIK GIT ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yok gec anlamadim abi, asteriks gibi yarim domuz kaburgasi yiyodum o sirada sdfsdf eller sosluydu falan acelem de vardi, dedim ulan simdi elleri yika, yeni bolumu cek, otur ona bastan basla kim ugrascak dedim izledim ben de aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Buyse said: 5x21 ahaha kurtulamıcaz şu amberden arkadaş. finalin ne olacağı belli olmaya başladı yavaştan. House'un gg olabilitesi dışında ne olabilir bi fikrin var mı? House'a bişey olmasın ya bu dizi biterse kendimi keserim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 sizofreni mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Lupus! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ITS NEVER LUPUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 aquila said: ITS NEVER LUPUS! +1 hem bence house bi lupus hastası gelmeden dizi bitmez... Bitmemeli yani... hatta it is lupus dencek finalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Lupus diye tedavi edicekler, lupuc cıkmıycak. Son nefesinde, bastonuyla yere kandan "its never lupus" yazıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ahaha yanlız Neuropsychiatric türdeki Lupus'un belirtilerinden biri halüsinasyonmuş... Düşünsenize finalde House lupus oluyor... (lan lan yoksa...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 SenariouS said: aquila said: ITS NEVER LUPUS! +1 hem bence house bi lupus hastası gelmeden dizi bitmez... Bitmemeli yani... hatta it is lupus dencek finalde... lupus olan vardi 3. sezonda. hatta sonunda "wow... it was lupus" falan demislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Abi su illuzyonist adam lupustu iste, House kutlamisti hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 nileppezdel said: Buyse said: 5x21 ahaha kurtulamıcaz şu amberden arkadaş. finalin ne olacağı belli olmaya başladı yavaştan. House'un gg olabilitesi dışında ne olabilir bi fikrin var mı? House'a bişey olmasın ya bu dizi biterse kendimi keserim :/ final şöyle bi fikrim var aslında senaristler house'ın hasta olacağını gözümüze sokuyorlar ama cuddy veya wilson hasta olabilir finalde. house da bu halisinasyon ve diğer sorunlarla uğraşırken en üst seviyede arkadaşlarından birisini kurtarmaya çalışabilir. dramanın önde gideni olur böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 amber kutur kutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ZaugnaKhaldun said: priceless Yok Böyle bir sahne gerçekten. içeri girişi ve dansı. ehhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 522 Çok iyi bölümdü bu arada, birkaç bölümdür sürekli bir ipucu veriyorlar house'un görüşünün bulanıklaşması, amber'ın bölüm sonunda ortaya çıkması gibi; anlaşılan bu bölüm o ipuçlarının bağlandığı yer değil, aksine daha da derinleştiği yermiş. Amber'ın kaybolmamış olması, House'un yeteneğinin kaybolduğu anlamına mı geliyor yoksa başka bir yere mi bağlayacaklar bilmiyorum; ancak bir House MD geleneği olarak sezon finali öncesi bölümünde yardıracaklarsa, gelecek bölüm baya efsane olacak. Ve evet, bir three stories kadar olmasa da çok iyi bölümdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 aquila said: amber kutur kutur. harbi öyle ya bu kadın bu kadar güzel gelmiyordu eski bölümlerde. bölüm harikaydı yalnız. çok feci güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 House iyi eğlendi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 22 müzikli odaya giriş mükemmeldi wilsonın kendi evinde olanlar da cesede chemical burn ekledi ölüm sebebi olarak ahah ama amber kilo almış be hamilemidir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Garadia said: 22 müzikli odaya giriş mükemmeldi wilsonın kendi evinde olanlar da cesede chemical burn ekledi ölüm sebebi olarak ahah ama amber kilo almış be hamilemidir nedir oha http://www.imdb.com/media/rm3454047232/nm0240043 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 22 Dizi biterse keserim kendimi, yaparım bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar