Wispy Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Cidden en son hangi bölüm çıktı ? 16'yı izledim ben en son. Bu arada House'un miserable olacam da olacam diye tutturması çocuk gibi ya. Adam aldı methadoneu painfree takılırken yine aman überdiagnostic skillerim gidecek diye aldı bastonu eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 geçen hafta 5/17 cıktı işte türk dizi sitelerinde var hatta 18 geldi bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 daha hafifti dier bolumlerden ama.. Yeah... a cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 18 de çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 2. sezon harikaymış bu arada. 3 4 5 diye başlamıştım ben şimdi 2 ye başladım 9 a geldim. avukat hatunla muhabbetleri falan mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 arcane said: O öyle olmaz, House senaryo değil medical drama, feeling dizisi demen lazımdı. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 soru tek bir sorum var. diziyi izliyorum ama tvde geri sezonları. house şu işe aldığı hatunu yedi mi? ya da patronunu? tüm olayım böyle bir mutlu sonu görmek şu adam evlensin dizi bitsin? olduysa pm atın :D olmadıysada bişi demiyin ben artık tvde izlemeye devam ederim. hayal kırıklığı yaşamaya devam ederiz ajlasdlasld sg-atlantis böyle olmuştu ahh ahh evlenirler elemanla doktor mutlu olurlar diyordum ki ölmüş kadın hayaleti gelmiş fln aksdkasdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 cevap 5. sezonun ortasındayız daha anca yicek patronu sdvfugsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 yardımcısı? onu yicek diye bekliyordum ben. patronuda çok karışıyo işine fln aşık olduğu belli zaten daha da muhabbetini yaparımda sapık sanacak millet :D ben daha çok evlensinler mutlu olsunlar çoluk çocuğa karışsınlar duygulanalım istiyorum yemek sadece bunun başlangıcı olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 cevap öyle birşey olamıyor işte malesef. hatta acılarını gideren bi ilaç kullanmaya başlamıştı mutlu oldugu için az daha bi hastayı öldürtüyordu bıraktı sonra eski ilacına döndü. house böyle kalacak :) yardımcıyla da olmuyor bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 cevaplar için sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Volfied said: daha hafifti dier bolumlerden ama.. Yeah... a cat Baya iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 e18 bölüm sonundaki dialogta.. spo yeah.. a cat. diyor ya, orada ne demek istiyor annamadım ben. aslında kendi mi işedi koltuğa... yoksa naptı yani anlamadım tam. yazsın biri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 kendi yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 kedi çok netti, russian blue muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bu sezon bitmeden ana karakterlerden biri ölebilir deyyolar http://www.tv.com/story/13283.html wilson olabilir demişler de o herif ölmesin yahu. ben çok seviyorum. 13 falan ölsün foreman ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 SAkın wilson ölmesin en sevdiğim karakter be. Dokunmazlar wilsona kutner ya da 13 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Yeah... a cat fdsfdfgsdfgsdf ulan kumar, ne adamsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 AHAHA taub ya donutları aldı saf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 13 hayatımın kadını ölürse house izlemem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 simdiden izlemeyi birak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bu hafta yok hayal kırıklığı resmen. Of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bu hafta niye yokmuş peki? Bu dönem house baya saldı sanırım bu konularda. Bir hafta var bir hafta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 three stories i tekrar izledim. tüm zamanların en iyi dizi bölümlerinden birisi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar