aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 cok cabuk caydilar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 House un aksiliğinin işine yansıması falan çok etkiledi beni. Böyle devam eder gider bu dizi ben de her hafta merakla beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Dutchboy! Konuk oyuncuların bir kez ekrana çıktıklarında sonraki 2-3 hafta farklı dizilerde gözükmelerine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 More Cuddy ya bu ne. Neyse house olsun çamurdan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 detective Wagenbach cuk oturmus sivri dilli adam rolune =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Jay Karnes inanılmaz karizma olmuş yanlız ya. Burn Notice de son 2 bölümde vardı. Saçlara beyazlar düşmüş. The Shield den sonra bu şekilde karşıma çıkması beni mutlu etti uyuz olurdum hep dutchboy a :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 house'un cuddy'i MR odasina cagirmasi acaip guldurdu beni... bu arada adamin cuddy ve 13'e ettigi laflar epicti... "kicin ferrari pistonu gibi..." AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 oha diyorum bu bölüm için 4 sene psiko okutacaklarına bu bölümü izletsinler yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Thank you for your interest in FOX. This episode is currently only available to viewers living in the United States. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Sonsuza kadar sürsün bu dizi ya. 3 haftada 4 sezon izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Azmodai said: house'un cuddy'i MR odasina cagirmasi acaip guldurdu beni... bu arada adamin cuddy ve 13'e ettigi laflar epicti... "kicin ferrari pistonu gibi..." AHAHAHA sonrasında asansörde gülümsemesi falan.. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 haha http://img149.imageshack.us/img149/5165/houseb.jpg eski karısının kocası espri yaptıgında. 4 defa izledim hala gülüyorum şu sahneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 abi son bolumler cidden harika gidiyor. 4/4luk bir dizi gercekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bu aksam bölüm var sanırım. alt yazısı gelir mi ki hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 perşembeye abcak gelir altyazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 en son bolum (soft side) mukemmeldi My penis stopped breathing, do you know CPR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 o sondan bi onceki bolum be? house'un huysuzlugunun gectigi hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yeni bolum mu cikti? huludan takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 tabi abi gecen sali iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 pazartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Can you come back later? I have some business I'm conducting with the Prince of Nigeria. hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bu sezon bomba bölüm umutlarım suya düştü. Böyle cheezy bölümler izleyip durucaz galiba. Cuddy'nin de orasını burasını görmekten bıktım, yani görelim tamam da bir aksiyon olsun artık. Bıktım! yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 AXEDICE, REWENDOR KOSUN ABI AKSIYON YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 O öyle olmaz, House senaryo değil medical drama, feeling dizisi demen lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 En son hangi bölüm çıktı ya? Ben en son the softer side izledim üstüne kaç bölüm çıktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar