Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bu arada dizi uzun bir sure ara verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 nileppezdel said: Gitsin ya ben House ve Cuddy istiyorum :D Sağol ayrıca cevap için :) np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Innuendo said: bu arada dizi uzun bir sure ara verdi. nasil yani :S :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 sezon arasi iste. tatile girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 19 Ocakta yeni bölüm. 1 ay ara işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 forgiver iyi tahmin etmişsiniz harbi, ben onu okuduktan sonra "olmaz lan öyle." diye geçirmiştim ama oluyormuş.. olmamalı gerçi ama oldu işte. hakikatten olmamalıydı yalnız. niye oldu lan? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mendoza said: 19 Ocakta yeni bölüm. 1 ay ara işte. hay ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 cuddy'nin saci ne oyle ya. iyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bu md ne oluyor çok kılım bu diziye secret gibi oldu bu bnm için herkes konuşunca izleyince kıl oluyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 medical doctor. Doktora yapan doktor ile tibbi doktorun farki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 aslında genelde bilinen anlamıyla doktora gibi değil. bi alanda uzmanlaşmak evet ama işte çalışırken. mesela dizide şu an cameron ile chase gibi bi alanda çalışınca bikaç sene sonra m.d. oluosun. yani iş tecrübesi > doktora okuyup tez yazman, gibi. tabi makale falan yazıosan kütlen artıyor. aklıma takılan nokta İLLA KUSUYOLAR KARDEŞİM kusuyosa house a gidiyo herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Cidden iyi bölümdü. Klinikler süper özellikle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 sly ne demek istedigini anlamadim ama yanlissin, azmo dogru, sorry. md = medical doctor phd varsa medical olmayan doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 misdirection değilmiydi o? osman - house md house - atiyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 PhD = Doctor of Philosophy MD = Doctor of Medicine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Philosophiæ Doctor filozofey dohtor felsefe yapma lan derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 falafel doktoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 what also floats in water? şahane gönderme monthy python'a zuha cok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ilk üç bölümü izledim. çok başarılı :=) hastane konulu dizi&filmlerden nefret etsem de dr.house diziyi sevdirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ilk sezon gayet sıkıcı aslında. sonrasında dizi çok güzel bi hale geliyor. on üç ile cameron bambaşkalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Pfff şu House salaklığı kesse de evlenseler falan Cuddy'le. Bu ne be? Yazık kadına da acıyorum o kadar da insafsız olmamalı yani adam.. Yeni bölüm ne zaman gelcekti bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aquila said: sly ne demek istedigini anlamadim ama yanlissin, azmo dogru, sorry. md = medical doctor phd varsa medical olmayan doctor azmo m.d. ye doktora demiş m.d. olmayana tıbbi doktor demiş tıbbi doktor ne demek önce onu söyle sonra azmo doğru de. bırakın yea bişşiden anladıınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Azmodai said: medical doctor. Doktora yapan doktor ile tibbi doktorun farki. dedigini nasil demisim allah askina acikla, senin disinda herkes dogru anladi :P Adam sormus md ne demek yahu diye, ben de ustteki mesaji quotelamamak icin direkt cevapladim. Ulan can, ulan can beynin erisimis senin can. Bu kizlar yapiyor sana bunu, ben biliyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 House gibi diziler ara vermemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben hala "tibbi doktor" diye birşey OLMADIĞINI düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar