Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Valla silahı verecegini hic tahmin etmemiştim. Açıkçası YOK artık o kadar da yapmaz dedim ama. Tabiki bana gün dogdu. Ama 13 olmedi. ölseydi cuddy house u hic affetmezdi belki Hamerun gorebilirdik. Artık umudumu tamamen kaybettim. Eski wilson olsa sovup sayardı House'a o da olmadı. Yine ilginç bir hikaye, yine ilginç son, yine house klasigi. Seviyorum bu diziyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Hemen indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 adeta bir "house sezon finali" kalitesinde bir bölüm bu haftaki, olağanüstü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 509 Bir an tereddüt etmemiştim House'un silahı geri vermesi konusunda, o kadar bölüm seyreden herhangi bir insan da bunu beklerdi kesinlikle. İnanılmaz bir bölümdü, her tarafımın gerildiğini hissettim seyrederken; adamlar yapıyor. Ve elbette: 13. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Yazara bakmadım ama yönetmen Wilson's Heart bölümünün yönetmeni. Girişten bariz belliydi böyle birşeyler olacağı. Tear drop yoksa anlayacaksın ki o hafta House'da ekşın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ulan ne manyak dizidir bu. süper resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ah olivia wilde ah... yvonne strahovski ile birlikte bu dizi aleminin en guzel insanlarindansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 5 puanlık 5. sezon sorusu 13, foreman'a verir mi yoksa Foreman 31e devam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Foreman garanti. Kaç bölümdür zemin hazırlıyorlar ancak daha yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 sir said: adeta bir "house sezon finali" kalitesinde bir bölüm bu haftaki, olağanüstü.. Şuna birebir katılıyorum, yeni sezonun en iyisiydi kanımca. House'un silahı vericeğine neredeyse emindim ben de, takıntıları herhangi bir insandan daha öte olduğu için, teşhis koymadan bırakmayacağı belliydi. Ayrıca 13 inanılmaz çekiciydi lan bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Marl0_on zombi fetişin falan mı var? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Umarım yoktur, ahah. Ayrıca House'un iğnelemeleri tavan yaptı bu bölümde, o açıdan da ayrı bir zevk verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Tagline'ı "It's never Lupus." olmalı bence bu dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 İlk sezonda olmuştu sanki ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 5. sezonda mı 4. sezonda mı ne Lupus oluyor. House da "I finally have a case of Lupus." diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ama sonra Lupus olmadığı ortaya çıkıyordu sanırım. Haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Lupus değildi o bölümde ya, yanılıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Alexi_Septimus said: Ama sonra Lupus olmadığı ortaya çıkıyordu sanırım. Haha.yok yahu lupus cikiodu diye hatirliyorum, su sudayken kriz geciren sihirbazin oldugu bolum iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 "might be lupus" diyenin ağzına çakasım geliyor artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 pfft kacirdim bu aksam, lupus mu cikti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 14 dakka sonra basliyo bende ehuhe supermis lan bu time difference a gore saat kayma muhabbeti kanallarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 oh shii sen seattledasin simdi di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 nihahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 COK iyi bolumdu. House da dunyanin en bomba ve ayni zamanda garip adami ya, efsane bi bolum izleyin ilk firsatta euhehu haftaya da en sonunda clinic hour var, trailerda gordum, clinic hourlarini ozluyodum en cok ben house un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar