Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House (2004) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Valla silahı verecegini hic tahmin etmemiştim. Açıkçası YOK artık o kadar da yapmaz dedim ama.
Tabiki bana gün dogdu. Ama 13 olmedi. ölseydi cuddy house u hic affetmezdi belki Hamerun gorebilirdik. Artık umudumu tamamen kaybettim.
Eski wilson olsa sovup sayardı House'a o da olmadı.

Yine ilginç bir hikaye, yine ilginç son, yine house klasigi. Seviyorum bu diziyi ya.
Mesaj tarihi:

509

Bir an tereddüt etmemiştim House'un silahı geri vermesi konusunda, o kadar bölüm seyreden herhangi bir insan da bunu beklerdi kesinlikle.

İnanılmaz bir bölümdü, her tarafımın gerildiğini hissettim seyrederken; adamlar yapıyor.

Ve elbette:

13.

Mesaj tarihi:
Yazara bakmadım ama yönetmen Wilson's Heart bölümünün yönetmeni. Girişten bariz belliydi böyle birşeyler olacağı. Tear drop yoksa anlayacaksın ki o hafta House'da ekşın var.
Mesaj tarihi:
sir said:
adeta bir "house sezon finali" kalitesinde bir bölüm bu haftaki, olağanüstü..

Şuna birebir katılıyorum, yeni sezonun en iyisiydi kanımca.

House'un silahı vericeğine neredeyse emindim ben de, takıntıları herhangi bir insandan daha öte olduğu için, teşhis koymadan bırakmayacağı belliydi.

Ayrıca 13 inanılmaz çekiciydi lan bu bölümde.
Mesaj tarihi:
COK iyi bolumdu.

House da dunyanin en bomba ve ayni zamanda garip adami ya, efsane bi bolum izleyin ilk firsatta euhehu

haftaya da en sonunda clinic hour var, trailerda gordum, clinic hourlarini ozluyodum en cok ben house un
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...