Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Soundtrack from Season 5 505 - Lucky Thirteen "Cheap and Cheerful" - The Kills "Could We Survive" - Joseph Arthur "Dark Road" - Annie Lennox 504 - Birthmarks "MMMBop" - Hanson (used as House's cell phone ringtone) 503 - Adverse Events "First Brain" - Kaki King "Drown In My Own Tears" - (House and Lucas play on the guitar & piano) 502 - Not Cancer "Vice" - The Crystal Method "You Might Die Trying" - Dave Matthews Band Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 5x6 Huddyyyyyyyyyyyyy more hudy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 05x06 OHAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 http://itsnotlup.us/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 apuahauhauha its never lupus. abi ne bekliyodunuz ki? gec bile kaldilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 O H A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 sasirmis olmaniza ben cok sasirdim :P Bariz olacakti ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nihahaha at last! :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hazır baslamışken bebeğide yaparlar diye bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 506 yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Greg has no penis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 harbidende beklenilen olaydı ( sezon spoilerlarında vardı olay zati...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 eh abaza fanların baskısı sonucu oldu sanırım bu öpüşme olayı, çünkü çok alakasız kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 1.Sezonu izliyorum daha Cameron gitti feci üzüldüm =( Ayrıca 01x18 Baby& bathwater müthiş bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bu hafta yoktu. Hay bu amerikan secimlerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Quel-Thul said: eh abaza fanların baskısı sonucu oldu sanırım bu öpüşme olayı, çünkü çok alakasız kaldı. alakasiz derken? yahu yillardir bunun gelecegini biliyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Azmodai said: Quel-Thul said: eh abaza fanların baskısı sonucu oldu sanırım bu öpüşme olayı, çünkü çok alakasız kaldı. alakasiz derken? yahu yillardir bunun gelecegini biliyorduk? evette sahne biraz absürt degilmiydi sence de? bana öyle geldi belki de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 house kafası cuddynin 2 katı ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 tnt de yayınlanmaya başlanmış izlemek aklıma gelmiyor, türkçe dublaj yapmışlar mı diye merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 House digiturkte season5e basladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Spiler vereni banlatirim bu arada 316'dayim, gozunuzu seveyim bakin spoiler hatasi var mi falan diye kontrol etmeye giriyorum 3.5 ata ata, yapmayin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 katılıyorum çok fena döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Absolut said: House digiturkte season5e basladı mı? Soruma cevap almazsan spoiler vercem çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 sanmiyorum, bana denk gelmedi ama digiturklu evde surekli kalmiyorum tam bir takipte degilim. Bu aralar baslar bence. Ben ne diye got korkusuyla yazdiysam artik 5 sezondayim sdfs. Yarin da bolum yayinlamazsa fox'a sovgu dolu bir mail aticam, ciksin artik yeni bolum. type Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Penthesilea said: Spiler vereni banlatirim bu arada 316'dayim, gozunuzu seveyim bakin spoiler hatasi var mi falan diye kontrol etmeye giriyorum 3.5 ata ata, yapmayin =( house oluyor 4. sezonun basinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar