Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ya 5. sezona isinamadim bi turlu (hala hastasiyim tabi), yada s4 son 2 episode hayvaniydi onun etkisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yeni bölüm nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 1 hafta ara verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Cok cok iyi bir bolumdu. House'a hayranim, karekter inanilmaz iyi, Hugh Laurie dunyanin en muhtesem heriflerinden. Wilson o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 wilson'ın ani, beklenmedik ve fazla çabuk olan dönüşü hoşuma gitmedi. öle sert konuştuktan sonra biraz daha sürmeliydi bence. gerçi ne kadar uzun sürerse, hastanede yerine başka doktorun alınma ihtimali de artacaktı ama neyse. sonuçta memnunum wilson'ın dönmesine. house-wilson ikilisinin konuşmaları ve karşılıklı çekişmeleri çok eğlenceli oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bunu bu dizi için daha kaç kez sölicem bilmiyorum ama, şu ana kadarki en iyi bölümdü ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Sezonun en iyi bölümüydü. Muhteşem bir bölümdü. House tehşisiyle şapka çıkarttırdı. 5x04Wilson ile birlikte koydular sayılır da mıknatıs olayı vay anasını dedirtti. "MRI for a better view and call me back and tell me you're embarassed because my eyesight is better 500 miles away." AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 4. sezon finali kadar iyi değildi elbet ama zevkliydi her zaman ki gibi, 40 dakika göz açip kapayana kadar bitti yine. adamlar bu işi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 eski ekibi de differansyel yaparken gorduk, sevindim o ise de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ayrica: struggle to resist one's captors is never pointless! VIVE LA RESISTANCE! ahahaha ne guldum ama. bi de: "my ringtone for you is dancing queen by abba" lawl. doo-bop dooby doop doo bop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 admit it ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 House tarihinin en iyi 3 bölümü arasına alır mıyım bilemiyorum ama oldukça beğendiğim bir bölüm oldu; her şeyden koydu adamlar, ki hikaye de oldukça iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Innuendo said: ya 5. sezona isinamadim bi turlu (hala hastasiyim tabi), yada s4 son 2 episode hayvaniydi onun etkisi mi? demistim ama bu bolum duzeltti durumu. muthis bolumdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 yalnız ne gariptir ki bu dizi ilerledikçe daha güzel bölümler çikarmaya başladi... genelde ilk başta iyi olur daha sonra batirirlardi. bu iyi başladi, süper oldu.. türünün en nadide örneklerinden biri sanırım. allah bozmasın tü tü tü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ilk 2 sezon hep ayni cunku, sirf o monotonluktan kurtarmak icin kadroyu degistirdiler, baymasin diye hastalara verilen dakikalari azalttilar daha cok hikaye ve karekterler arasindaki iletisime yer verdiler daha cok tutuldu oyle. Ilk bolumleri bidaha izleyin, sezonda 2-3 tane hikaye endeksli bolum disinda sirf hastalikla ilgiliydi. Simdi daha guzel gidiyor, bu da bayinca yeni birseyler eklerler mutlaka. House'un kendisi icin izliyoruz zaten diziyi, dunyadaki tum salak hastaliklari ogrenmek icin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 mmmmmmm 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 her eve bir 13 istiyoruz!!1111 "maybe there is a GOD!" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 another life saved ahahahahaaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ahaha maybe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 5x05 "You're a disgrace to your stereotype." ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 s05 e04 simdi izledim iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 arcane said: 5x05 "You're a disgrace to your stereotype." ahahaha :D 505 ahahahhhhh süper laf, güzel bölümdü 5x04ün yanında biraz sönük kalsa bile, bide sonunda çalan şarkı neydi bilen varmı there's a feeling, but you're not feeling anymore diye giden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 5x5 Esas Helaluya nın bir versiyonu calıyordu iki kız hatanede yatakta yatarken. İstiyorum o şarkıyı bilen varsa. If you are happy, I AMN! Ayrıca House da olup da başka hiçbir dizi de olmayan birşey farkettim. Anlatması zor ama şöyle söylim. House wilson huddy vs. aslında hepsi. Karşılarındakinin ne yapacağını düşünüp ona göre davranıyorlar, konuşuyorlar, hatta oynuyorlar bile birbirleriyle. Gerçek hayat da böyle aslında ama hiçbir dizide bunu göremiyoruz nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ortalamanın altında bi bölümdü. 5x5 sıkıldım hatta bu hallelujah şarkıları falan çalarken. kızlar yatakta yatip birbirlerine sevgi gösterisi yaparken içim geçti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 en testesteron bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar