Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

Deneyim puanı hafta boyunca kariyerinleilgili yaptığın işlere göre en fazlaüçadet veriliyo. Jam, konser,kayıt, beste ve saire gibi..

Şimdi benim sorum konser ekipmanı kullananlara, konserde en az iki yıldız alacak konser ekipmanı minimum nedir? VE en ucuz hangi araca sığar?

Edit: İkinci soru. Albüme 8den fazla şarkı koymak mantıklı mı? 8in üstündeki her şarkı ne kadar kazandırıyo albümün kalitesine? KAbaca şöyle sorayım. 12 şarkılık 2 albüm mü, yoksa 8 şarkılık 3 albüm mü???

[ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 16:54 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar merhabalar.. sevgili popomundo kardeşlerim sorun şu olacaktır.

Hangisini almak daha uygundur?

İkinci el minibüs || 7200$ || Kapasite: 9
Küçük minibüs || 18000$ || Kapasite: 9
Çirkin Karavan. || 20000$ || Kapasite: 17
Lüks minibüs || 27000$ || Kapasite: 9

Ben de 15K falan var.. çirkin karavan en doğru seçim gibi gözüküyor. 50K'ya da karavana veremem yahut bekleyemem şu an.. Ancak kapasite ve maliyet olarak çirkin karavan hoş bir tercih gibi.. mi?

yani hangisini almak uygundur?
Sosyal ağlarda paylaş

tromsodayız, 2 kişi elektro / bas şeklinde grubumuz var.

single falan çıktı, 1000den fazla kişiye konser falan verdik. Solist arıyoruz efenim bir tane.

50 günden fazla bir süredir oyunda olması önemli diyebilirim, biraz olsun oturmuş olur karakter falan. Tromsoda maaşlar baya dolgun olduğu için para sıkıntısı da çekmez zaten.

Öle...

Deniz Atabaş, oyundaki ismim.
Sosyal ağlarda paylaş

@dasaa: benim sorumda bundan mütevellit, bir minibüs dousu öteberi 2 yıldız alacaksa minibüs mantıklı (bende varda, içinde işi yok) yoksa 20k lık aracı alıcaz..

Diğer sorum da anlaşılmamış, 12 şarkılık albümlerin kalitesi daha yüksekolur tabi, farkındayım, ama öteki türlü 3 albüm oluyor, toplamda hangisi daha çok para kazandırır diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

forumda baya konuşuldu bu konu ama sanırım bir arkadaş 28.8k falan doldurmuştu, külüstür tur otobüsü almadan ekipman almayın, zaten ikinci el minibüse karavana hiçbişey koymasanız da tek yıldız veriyor...

ayrıca külüstür tur otobüsü 30 kapasiteli.
Sosyal ağlarda paylaş

bende en ucuz tur otubusu bi kac tanede sahne ekipmani var. sahne ekipmanindan her konserde 2 yildiz aliyorum valla. su aralar 59k$ para oldu biraz daha biriksin dented tour bus a gecip ekipmani arttirmayi dusunuyorum. dented tour busi doldursam acaba 4 yildiz alirmiyim ekipmandan? yoksa 1 yildiz icin o kadar para harcamaya degermi
Sosyal ağlarda paylaş

bence yarıyordur, full'lediysen konserlerinden anlarsın zaten :)
ya bu arada roma'da biraz sürünüyorum. istanbul'dan kalkıp gittim de karakter biraz kötü durumda. yani hastanelik olabilir her an. ve sanırım yarın gece sokakta kalıcam.

yardım etmek isteyen olursa çekinmesin yani :)
bi de kitap olsa ne iyi olurdu ha (annemin istekleri.)
bilmiyorum bence paticik bana bu kıyağı yapar :D

[ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 23:28 tarihinde, Eraqrest tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...