DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 aktif abi en önemli faktör popülerlik, hani %40 civarı popüler bi şarkı tabii bunun sözü bestesi inanılmaz falan, 5 yıldız çıkarabiliyor tam prova vs vs tabi ki.. bikaç cover yap oranları anlarsın zaten ona göre çıkarsınız konserlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 deneyim puanı nasıl kazanılıyo ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Deneyim puanı hafta boyunca kariyerinleilgili yaptığın işlere göre en fazlaüçadet veriliyo. Jam, konser,kayıt, beste ve saire gibi.. Şimdi benim sorum konser ekipmanı kullananlara, konserde en az iki yıldız alacak konser ekipmanı minimum nedir? VE en ucuz hangi araca sığar? Edit: İkinci soru. Albüme 8den fazla şarkı koymak mantıklı mı? 8in üstündeki her şarkı ne kadar kazandırıyo albümün kalitesine? KAbaca şöyle sorayım. 12 şarkılık 2 albüm mü, yoksa 8 şarkılık 3 albüm mü??? [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 16:54 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 12 şarkılık 2 albüm daha fazla şarkı daha kaliteli yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Merhabalar merhabalar.. sevgili popomundo kardeşlerim sorun şu olacaktır. Hangisini almak daha uygundur? İkinci el minibüs || 7200$ || Kapasite: 9 Küçük minibüs || 18000$ || Kapasite: 9 Çirkin Karavan. || 20000$ || Kapasite: 17 Lüks minibüs || 27000$ || Kapasite: 9 Ben de 15K falan var.. çirkin karavan en doğru seçim gibi gözüküyor. 50K'ya da karavana veremem yahut bekleyemem şu an.. Ancak kapasite ve maliyet olarak çirkin karavan hoş bir tercih gibi.. mi? yani hangisini almak uygundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 tromsodayız, 2 kişi elektro / bas şeklinde grubumuz var. single falan çıktı, 1000den fazla kişiye konser falan verdik. Solist arıyoruz efenim bir tane. 50 günden fazla bir süredir oyunda olması önemli diyebilirim, biraz olsun oturmuş olur karakter falan. Tromsoda maaşlar baya dolgun olduğu için para sıkıntısı da çekmez zaten. Öle... Deniz Atabaş, oyundaki ismim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 @dasaa: benim sorumda bundan mütevellit, bir minibüs dousu öteberi 2 yıldız alacaksa minibüs mantıklı (bende varda, içinde işi yok) yoksa 20k lık aracı alıcaz.. Diğer sorum da anlaşılmamış, 12 şarkılık albümlerin kalitesi daha yüksekolur tabi, farkındayım, ama öteki türlü 3 albüm oluyor, toplamda hangisi daha çok para kazandırır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Arkadaşlar bildiginiz CEO ya ihtiyacı olan ve güzel maaş veren şehir varmı ? Ona göre o şehre gidiyim işe giriyim.Ben moskova ve helsinki de bi kaç ceo işi gördüm ama çok az maaş veriyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 üyelik aldık ama adrese daha bişi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 @aktif minibüs 2 yıldız vermez. en az külüstür tur otobüsü alıp o kapasiteyi 28k-30k watt arası ekipmanla doldurman lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ee o zaman hangisi almak daha mantıklı: İkinci el minibüs || 7200$ || Kapasite: 9 Küçük minibüs || 18000$ || Kapasite: 9 Çirkin Karavan. || 20000$ || Kapasite: 17 Lüks minibüs || 27000$ || Kapasite: 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 30k watt ekipman 17 kapasiteye sığıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 forumda baya konuşuldu bu konu ama sanırım bir arkadaş 28.8k falan doldurmuştu, külüstür tur otobüsü almadan ekipman almayın, zaten ikinci el minibüse karavana hiçbişey koymasanız da tek yıldız veriyor... ayrıca külüstür tur otobüsü 30 kapasiteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 maile ne zaman geliyor şifreler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 hemen gelmisti bana. junka bak bide (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 stokholm'deki barlarda çikolata bulamadım. nerden alıcam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bende en ucuz tur otubusu bi kac tanede sahne ekipmani var. sahne ekipmanindan her konserde 2 yildiz aliyorum valla. su aralar 59k$ para oldu biraz daha biriksin dented tour bus a gecip ekipmani arttirmayi dusunuyorum. dented tour busi doldursam acaba 4 yildiz alirmiyim ekipmandan? yoksa 1 yildiz icin o kadar para harcamaya degermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 n00b sorusu: bi yerlerden "vokal kabiliyeti sahnede bi işe yaramıyo (solistler için söylüyo bunu) sadece milletle ilgilenirken düzgün şarkı söylemek için o." gibi bişey duydum. çok yalan di mi? (di mi???) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 abi mutlaka yarıyodur. boşuna mı fulledim lan ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bence yarıyordur, full'lediysen konserlerinden anlarsın zaten :) ya bu arada roma'da biraz sürünüyorum. istanbul'dan kalkıp gittim de karakter biraz kötü durumda. yani hastanelik olabilir her an. ve sanırım yarın gece sokakta kalıcam. yardım etmek isteyen olursa çekinmesin yani :) bi de kitap olsa ne iyi olurdu ha (annemin istekleri.) bilmiyorum bence paticik bana bu kıyağı yapar :D [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 23:28 tarihinde, Eraqrest tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 vokal bildiğim kadarı ile konu ile alakalı işlere girerken yarıyor (artist acansı falan =) ) Ben de vokal ortalama altı.. bir faydası veya zararı olmadı.. zekaya abanın derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 2. şehir açıldı(Ankara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 brice myers gerçek hayatta biseksüel olduğunu kabul etti. delikanlı insan popomundo oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ahah apache ne bitmez tukenmez bi nefretin varmis ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 grubumuza baterist arıyoruz :D 4. ayın ortalarına kadar türkiye deyiz daha sonra dünya turnesine çıkıyourz :) . gelişmiş bir baterist arıyoruz. Türkiyede şu anlık 1930. sırada ki bir rock grubuyuz :P gelmek isteyenler için grup adı : Acılı Sos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar