Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

Benim Heavy Metal grubum var da oyunu çok geç çözdüğümden(ve genellikle asıl işi bıraktığım için) bayağı geri kalmış durumda, o açıdan ben de güzel bi grup arıyorum hazır duyuru yapılmışken alta yapışıyim bende:P

Keith Morris, 267 günlüğüm, bayağı bi yetenek filan var bende de.
L.A. deyim bi de.(Elektro Gitar)

Düzgün grup çıkmazsa diye grubu da yazıyim:
Sentenced To Death
(evet özenti oldu bayağı, ama ne yazsam çoktan parsellenmişti, bi bunu kabul etti=)
1259. sırada, henüz tur otobüsü filan yok ama bayağı para biriktirdim, almışken güzelinden alıyim diyorum.
Bi kere otostopla avrupa turnesine çıkmışığım var, o kadar. Yani ünü filan da fazla değil.
Sosyal ağlarda paylaş

@EagleEye

Bir kayıt stüdysu ceo'su olarak Emaleth'e katılmakla birlikte şunu da eklemek istiyorum.
Satışlar çarşamba günleri düzenlenir ve sonraki haftaların satışlarında giderek düşen bir grafik çizerler. yani ilk hafta 10k cd satılıyorsa ikinci hafta 8-9K satışı zor görürsün.

Ayrıca bilmeyenleriniz içinde ufak bir tüyo: Noel ve ara yıl bonuslarından yararlabilecek şekilde çalışmalar yapın.
Yılbaşı için, tüm cd hazırlığınız en geç cadılar bayramının olduğu gün tamamlanmış olsun. Ara yıl bonusu içine poposenenin ortasına denk gelen ölüler gününden önce siparişleriniz hazır bulunusun.
Ara yıl için 28. gün satışları patlama yaratırken noel satışları için cadılar bayramından iki gün sonraki satışlar patlama yaratıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğraf makinemle bikaç paparazzilik yapayım dedim demin. Eskiden karakter sayfasında sağda fotoğraf albümü diye bi link olurdu, tıklayınca çektiğim fotoğrafları görürdüm.
Ama şu an öyle bi link yok, o yüzden çektiğim fotoğrafların kalitesini ve yayınlanıp yayınlanmadıklarını göremiyorum. Nereye gitti bu ya?

Edit: Buldum şimdi, Kişisel linkine tıklayınca açılan alt menüdeymiş :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Temel yoga ile yoga ustalığı arasındaki fark ne? Yoga ustalığının, temel yogaya göre artıları ne ki millet bunu öğrenebilmek için bir dünya para veriyor :S Bulduğum tek bilgi "Yoga Gurusu olmak yıllar süren çalışma ve adanmışlık gerektirir. Günlük olarak yapıldığında, Yoga Ustalığı sizin sağlıklı bir biçimde yaşamanıza yardımcı olacaktır." şeklinde. Oyun içerisindeki dinamiklere ne gibi bir etki ediyor falan hala öğrenebilmiş değilim. Nedir yani bunun olayı? Moral düşmüyor mu? Sağlığı mı uçuruyor :D

Bu yeteneğe sahip birileri bu soruyu cevaplayabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim yoga 5 yıldız, ama dünya turu sırasında ruh hali düşmesin diye şarkı bestelememe rağmen sağlık %45 falan, ruh halide aynı seviyede. Napsamki? Dinlenmek seçmeme rağmen konserlerde yollarda falan yoruluyo herhalde bizim eleman.
Bide şey sorucam, daha iyi bir konser performansı için hangi yetenekler daha önemli? Yani özetle berbat geçti, ortalama altı geçti falan diyo ya, onları arttırmak için hangi yetenekleri geliştirmeliyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Sağlık ve moral dengesi için uygulanan çikolata kürü diye bir formül var. Aynen kopyalıyorum buraya.

“%60 sağlık öncesi”; Kalitesi yüksek bir otele giderek orada dinlenerek bekleyin. Güncelleme geldikçe kalp şeklinde çikolata yiyerek moralinizi yükseltin. Bu durum moralinizi arttırırken sağlıktan götürecektir. Moralinizi doldurduktan sonra çikolata yemeyi bırakıp sağlık artışına odaklanabilirsiniz.

“%60 sağlık sonrası”; Bu aşamadan sonra otelde dinlenmek pek bir fayda sağlamayacağı için cebimize paramızı alıp bir spor salonuna gidiyoruz ve önceliklerimizi spor yapmak olarak ayarlıyoruz. Her güncellemeden sonra çikolataya aynen devam ediyoruz. Eğer 5* temel yogamız var ise her güncelleme başına %5-%6 oranında sağlık artışı olacaktır.

Diğer sorunu da bildiğim kadarıyla şöyle cevaplıyım;
Temel şovmenlik > Profesyonel şovmenlik > Müzik türüne özgü sahne atraksiyonlarını yapmana imkan tanıyan yetenekler (ve o atraksiyonların alt yetenekleri)
Çalmak istediğin enstrümanın temel yeteneği > Çalmak istediğin estrümanın kendi yeteneği
Temel Şarkı söyleme > Vokal ya da solist yeteneği

Ayrıca bir rivayete göre sağlık ve moral durumun da konserin sonucuna etki ediyormuş (!?)

Not: Daha 130 günlük bi karakterim benden daha eski ve tecrübeliler daha kesin bir bilgi vereibilirler sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...