Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

oyuna başlayalı 735 gün olmuş, inanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. oyun her hafta güncelleniyor neredeyse, sürekli yeni şeyler ekleniyor. bir kızım var oyunda. yakında da evlenicem kendi patronumla =PP

vip olursanız, oyun daha zevkli oluyor açıkçası. ama şirket için şirket lisansı falan aldırıyolar artık, iyice ticarete döktüler oyunu.

bu arada türk her yerde türk =P oyundaki en zengin adamın blogunu okudum, adam türkçe mesaj atanlardan dertli, ben türkçe bilmiyorum, sürekli para istiyosunuz benden diyor ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl sıkıcı olmuş bi oyun belli değil..

bi kere 200günü geçtikten sonra geliştirebilecek çok az şeyiniz kalıyor. yani o kadarını geliştirin, sonrasını geliştirmeyin rahat rahat gidersiniz. hiç zorlanmazsınız.

ikincisi "onu VIP'e koyalım, bunu VIP'e koyalım" derken oyunun hafif güdük bi hale getirmişler.
VIP değilseniz oynamak istemiyorsunuz ve VIP almanıza sebep olacak kadar da oyuna bağlanamıyorsunuz.. zıçış olmuş hafiften

bi de yaavvaaaşşlık olayı var.. yavaşsa ilgilenmem ben kardeşim. oturup beklemem hiç. stüdyo mu ayarlanacak. bastım sf'si gelmiyor.. beklemem yani hiç. kaparım pencereleri hızlı hızlı.. alt tarafı oyun.

ancak en kötü kısmı bu; oyun gerçek hayat aktivitesi gibi bir hale geliyor. bir "iş" oluyor. aç, karaktere bak. limitlenmiş etkileşimlerini yapmaya çalış. o kadar şöför möför almamıza rağmen konserden sonra aracı A şehrinden B şehirine götüremeyen salak oyuna gideceği rotayı belirt. (bu kadar çok bozulan araba da olmaz arkadaşım! her şehirde bi onartıyoruz. Araç hala yolda arızalanıp duruyor 2-3saatliğine) diyelim ki şehre varabildim, eve yorgun argın gelmişim bi oyuna bakayım istiyorum. açıyorum veee TAA-DAAA! "dükkanlar kapalı!"

Ulan zırtapoz! bana ne lan yerel saatlerden! aldırtma şimdi ayağımın altına kendini.. orası kapalı burası kapalı..

Kısaca beceriksiz ve bişi yapamayan her hangi bir -so called- oyun isteseydim lahananın bozulması oyunu veya boyanın kuruması oyununu izlerdim. inan daha bi eğlenceli olabilirdi..

Giderek sıkıcı hale gelen bişi
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben tura başlamadan önce sırf kendi şehrimde(los angeles) tanınıyodum, sıralamam 1200 lerde bişeydi(heavy metal), şimdi tura çıktım 10-15 şehir gezdim sıralamam feci düştü 1400 lerdeyim, bunun artması gerekmezmiydi ya? ben tura çıktım diye bütün popmundo dünyası aynı anda dünya turu mu attı yoksa oyun dinamikleriyle alakalı bişeymi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Millet deli gibi fotoğraf çekip duruyor. Bunun fotoğrafın dergide yayınlanıp fotoğrafçıya para kazandırmasından ve deneyim puanı vermesinden başka bir mantığı falan mı var da ben çözemedim hala ??

Bu ikisinden başka bir özelliği yoksa hiç uğraşılmaya değmez. Onun yerine gider birinden tantrik öğrenir, onunla vakit geçiririm :D
Sosyal ağlarda paylaş

deneyim puanına etki etmiyor artık fotograflar. eskiden her hafta 15 tane falan cekip 1 puanı garantilerdik ama artık sıralamadan bakıp bi paparazi işi cıkarmak gerekiyor. tabi o fotografın yayınlanması. baska turlu fotograftan bişey geldiği yok. anca prova yapıcan, konser yapıcan, yangın sondurucen falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Garanti olsun diye hergün paparazzi listesini kontrol ediyorum sık sık, kendi şehrimde bulunan her ünlüyü çekiyorum, hafta boyu ünlü bulamadığım bahtsız haftalar haricinde genelde hep 3 puan aldım. Ama bazen bug mı oluyo, belli bi sayıda çekmemiz mi lazım bilmiyorum ama 1-2 defasında resim çekmeme rağmen puan almadığım olmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...