maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Nomak bas gitara ihtiyacın olur mu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Olur ya sadece karakter özellikleriniz iyi olmalı yetenekler gelişir.1 ay sürücek mind melting yada godly smacking parçaları yazmam.10 tane yazıcağım. Değişik bir tarz yaratmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 karakter özelliklerim iyi sayılır. vasat bi çekiciliğim var etkileneceksen ne ala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Nomak said: Olur ya sadece karakter özellikleriniz iyi olmalı yetenekler gelişir.1 ay sürücek mind melting yada godly smacking parçaları yazmam.10 tane yazıcağım. Değişik bir tarz yaratmak lazım :) 1 ayda 4 tane anca yazabilirsin sarki o kalitede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Yazarım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Sephrioth said: sıralamada iyi konumda olan r&b grubu sahibi var mı burada ? ben varım eski Rnb ikincisiyim. şimdi yeni grup kurduk rnb de 42.sıradayız. 2hafta sonra ilk 15e gireriz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 çift mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sıktı lam oyun.. yeni bişiler yok, gelişim yok.. bıraktım bırakıcam.. öeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben konser bile vermiyorum gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben tek tek yetenekleri 7* yapmaya başladım... 2 ay sonra DESTANSI konser veririz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bende grup arıyorum Buda karakterim. Rock, Heavy Metal, Jazz, Blues türü bi grup arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 oyuna başlayalı 735 gün olmuş, inanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. oyun her hafta güncelleniyor neredeyse, sürekli yeni şeyler ekleniyor. bir kızım var oyunda. yakında da evlenicem kendi patronumla =PP vip olursanız, oyun daha zevkli oluyor açıkçası. ama şirket için şirket lisansı falan aldırıyolar artık, iyice ticarete döktüler oyunu. bu arada türk her yerde türk =P oyundaki en zengin adamın blogunu okudum, adam türkçe mesaj atanlardan dertli, ben türkçe bilmiyorum, sürekli para istiyosunuz benden diyor ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 walla her gün girmek şart. özellikle dünya turunda.. bilmiorm. benim grubum en fazla 9. seviye gördü konserlerde.. bi daha da 9 u bulamadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 nasıl sıkıcı olmuş bi oyun belli değil.. bi kere 200günü geçtikten sonra geliştirebilecek çok az şeyiniz kalıyor. yani o kadarını geliştirin, sonrasını geliştirmeyin rahat rahat gidersiniz. hiç zorlanmazsınız. ikincisi "onu VIP'e koyalım, bunu VIP'e koyalım" derken oyunun hafif güdük bi hale getirmişler. VIP değilseniz oynamak istemiyorsunuz ve VIP almanıza sebep olacak kadar da oyuna bağlanamıyorsunuz.. zıçış olmuş hafiften bi de yaavvaaaşşlık olayı var.. yavaşsa ilgilenmem ben kardeşim. oturup beklemem hiç. stüdyo mu ayarlanacak. bastım sf'si gelmiyor.. beklemem yani hiç. kaparım pencereleri hızlı hızlı.. alt tarafı oyun. ancak en kötü kısmı bu; oyun gerçek hayat aktivitesi gibi bir hale geliyor. bir "iş" oluyor. aç, karaktere bak. limitlenmiş etkileşimlerini yapmaya çalış. o kadar şöför möför almamıza rağmen konserden sonra aracı A şehrinden B şehirine götüremeyen salak oyuna gideceği rotayı belirt. (bu kadar çok bozulan araba da olmaz arkadaşım! her şehirde bi onartıyoruz. Araç hala yolda arızalanıp duruyor 2-3saatliğine) diyelim ki şehre varabildim, eve yorgun argın gelmişim bi oyuna bakayım istiyorum. açıyorum veee TAA-DAAA! "dükkanlar kapalı!" Ulan zırtapoz! bana ne lan yerel saatlerden! aldırtma şimdi ayağımın altına kendini.. orası kapalı burası kapalı.. Kısaca beceriksiz ve bişi yapamayan her hangi bir -so called- oyun isteseydim lahananın bozulması oyunu veya boyanın kuruması oyununu izlerdim. inan daha bi eğlenceli olabilirdi.. Giderek sıkıcı hale gelen bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ya ben tura başlamadan önce sırf kendi şehrimde(los angeles) tanınıyodum, sıralamam 1200 lerde bişeydi(heavy metal), şimdi tura çıktım 10-15 şehir gezdim sıralamam feci düştü 1400 lerdeyim, bunun artması gerekmezmiydi ya? ben tura çıktım diye bütün popmundo dünyası aynı anda dünya turu mu attı yoksa oyun dinamikleriyle alakalı bişeymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 babsörler bana Roma da Temel Elektronik Enstrümanlar kitabını alabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ben dayanamadım vip oldum sonunda, oyun çok rahatlıyor vip featurelarıyla, tavsiye ediyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 tabi ki güzel oluyor en azından adamları emekleri için yardımcı olmakta güzel birşey fazla vıp yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bende vip olmamak için zor tutuyorum kendimi bide paypala kartımı tanıtamadım tabi bununda etkisi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Millet deli gibi fotoğraf çekip duruyor. Bunun fotoğrafın dergide yayınlanıp fotoğrafçıya para kazandırmasından ve deneyim puanı vermesinden başka bir mantığı falan mı var da ben çözemedim hala ?? Bu ikisinden başka bir özelliği yoksa hiç uğraşılmaya değmez. Onun yerine gider birinden tantrik öğrenir, onunla vakit geçiririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 deneyim puanı için çekiyorum ben, en kolay yolu bu sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 deneyim puanına etki etmiyor artık fotograflar. eskiden her hafta 15 tane falan cekip 1 puanı garantilerdik ama artık sıralamadan bakıp bi paparazi işi cıkarmak gerekiyor. tabi o fotografın yayınlanması. baska turlu fotograftan bişey geldiği yok. anca prova yapıcan, konser yapıcan, yangın sondurucen falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 paparazzi listesindeki kişileri çekersen 3 puan alıyosun. yeteneğim yok, hiçbir fotoğrafım da yayınlanmadı zaten ama unutkanlığımın veya bahtsızlığımın tutmadığı her hafta 3 puanı götürdüm fotoğrafçılık sayesinde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 alla allah bana gelmedi bi kac hafta, foruma baslık actım artık gelmiyo dediler. kac fotograf cekiyosun peki? yani kacmayı basaranları saymıyorum, albumde gozuken kac fotograf oluyo? ben de bu aksam cekiyim bari yarın gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Garanti olsun diye hergün paparazzi listesini kontrol ediyorum sık sık, kendi şehrimde bulunan her ünlüyü çekiyorum, hafta boyu ünlü bulamadığım bahtsız haftalar haricinde genelde hep 3 puan aldım. Ama bazen bug mı oluyo, belli bi sayıda çekmemiz mi lazım bilmiyorum ama 1-2 defasında resim çekmeme rağmen puan almadığım olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar