dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 özel jetler konusunda bilgisi olan var mı? jet satın alabiliyor muyuz yoksa sadece kiralama gibi bir durum mu var? jetlerde konser ekipmanı taşınıyor mu? (adamlar f1 araçlarını getiriyorlar uçaklarla! alsak işte bi tane de biz ^_^) ___________ yok öle değilmiş, havaalanından atlıyorsunuz uçağa. 20k-50k arası tutuyor. ama çok kurcalamadım şimdi. halbusi uçak alma hayallerim vardır yazıyı gördükten sonra. fos çıktı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kiralanıyor. havada seks yaparsan 40 başarı puanı alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Pati olarak Kabile kursanız ya? :D bide ne işe yarar ne yararı vardır kabilenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konstantin Dukhovnyy Rusya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Kabile kuracak parası olan varsa gelin kuralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 kac para kabile? ne ise yariyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 kabile tüyü almak gerekiyor sanırım, kurmak için. 3-5 milyon $ civarı bi fiyattan bahsetmişlerdi, ne kadar doğru bilmiyorum, nerden alınır onu da bilmiyorum :) ne işe yarıyor, hmm kabile içi etkinlikler, yarışmalar vs düzenlenebiliyor. insanların oyundan daha çok zevk alması için herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 aquila said: kac para kabile? ne ise yariyo? Kabile de tıpkı paticik gibi bir ortam oluyor :) ben oyuna basladigimdan beri aynı kisilerle beraberim diyebilirim yaklasık bir yıl oldu. önce Rakı Balık sonra Kahveden Arkadaşlar kabilesi. neredeyse her hafta buluşup içiyoruz falan :) online bir radyomuz bile var. kabile içinde bilgi alışverişi, danışma, eş bulma, iş bulma v.s. faydalı oluşum :) kabile tüyü bulmak epey zor yalnız. parası çok mevzu değil ama dediğim gibi pek bulunamıyor. 3-4 milyon civarındaydı son aldığımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 peki tüy nerden geliyor? yani tmm satılıyor da ilk nerden geliyor.. ayrıca diğer itemları da merak ediyorum gitar kitap.. mağzalara nasıl ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 CEO olmak için hangi kitap(lar) gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 temel ekonomi ve VIP uyelik gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Sağol. Peki bir dükkana girip alışveriş yapmak istediğimizde kitaplar menüsünde herhangi bir kitabın üzerine tıkladığımızda detaylı bilgiyi alabiliyoruz. Her kitap için tek tek tıklamak yerine bu kitapların tamamının özelliklerine tek bir linkten ulaşabileceğim bir yer var mı? Kimi dükkanlarda her kitap bulunmayabiliyor o sırada bana lazım olan kitabın ne olduğunu bilemiyorum :P Kısacası bi linke girdiğimde dünyadaki tüm kitapların özelliklerine ulaşmak istiyorum. Böyle bir lin var mı? (Bu daha iyi bi anlatım oldu sanırım :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Başka bi şehirde konser ayarlamak için ille de oraya gitmek mi lazım? Gitmeden nasıl konser ayarlanabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 camia > siralamalar > mekanlar > en populer mekanlar ordan sehir ve mekan turunu seciyosun, uygun barlarda konserini ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 sıralamada iyi konumda olan r&b grubu sahibi var mı burada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Phobos said: Sağol. Peki bir dükkana girip alışveriş yapmak istediğimizde kitaplar menüsünde herhangi bir kitabın üzerine tıkladığımızda detaylı bilgiyi alabiliyoruz. Her kitap için tek tek tıklamak yerine bu kitapların tamamının özelliklerine tek bir linkten ulaşabileceğim bir yer var mı? Kimi dükkanlarda her kitap bulunmayabiliyor o sırada bana lazım olan kitabın ne olduğunu bilemiyorum :P Kısacası bi linke girdiğimde dünyadaki tüm kitapların özelliklerine ulaşmak istiyorum. Böyle bir lin var mı? (Bu daha iyi bi anlatım oldu sanırım :P ) o dediğinden var mı bilmiyorum ama tüm yeteneklerin açıklaması, öğrenmek için nelerin (kitap alt yetenekler) gerektiği yazılı burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Fotoğraf çekmenin getirisi götürüsü nedir? Çekilen bu fotoğraflar ne oluyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Götürüsü yok orası belli belki film parası. Getirisi; eğer çektiğin kişi paparazzi listesindeyse deneyim puanı getirir ve o haftanın en iyi fotolarına belli bir para ödeniyor tabi 8-10 yıldız olmadan imkansız gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Gruba Tur otobüsünü nereden alabiliyoruz? Fiyatı ve masrafları aşağı yukarı ne kadardır? Çömez bi grup olarak tur otobüsü almam tavsiye edilir mi yoksa forza otostop taktiğiyle mi devam etmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bende yeni aldım tur otobüsünü.. yaklaşık 10 k paran olsun 7.5k bi tur otobüsü masraflarıyla 10k para edior. walla bilmiorm 10k olunca paran alaiblirsn ben öle yaptm sayılr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 peki kimden,nereden,nasıl alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 herhangi bi şehirde herhangi bi araba dükkanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 dükkana karakterini buraya getir yap. öyle çıkıo liste. gitmeden çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Peki bütün dükkanlarda aynımıdır, yoksa fiyatlar farklı oluyomu (daha önemlisi, oluyosa ne kadar fark oluyo? Yani 500-1000$ için dünyanın yarısını tepmiyim:P) Bi de eğer fark varsa en ucuz yer neresidir? en ucuz olmasa bile diğerlerine oranla daha ucuz filan... Ayrıca parayı tamamlar tamamlamaz en ucuzundan almam akıl kârı olur mu yoksa biraz daha para biriktirip daha sağlam birşeyler mi almalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Hiphop grubumu ve karakterimi hazırladım.Tır, sahne ekipmanı 5*, dıkıp yola cıkıcagım.Muzık yetenegıde perfect olucak bu hafta... Oyunu ciddi oynayan arkadaşlarsa varsa gruba alabilirim..Sadece yeteneklerinizin gelişmiş ve oyunla ilgilenen birisi olmanız lazım.Bunlar benim için yeterli. Uzun soluklu oynayıp eğlenmek istiyen arkadaşlar mesaj atsınlar bana.Özellikle gitarist drummer bu tip yenekleriniz varsa yada daha değişik şeyler çalmayı biliyorsanız oda olur(müzik aleti tabi ki :D ).Sevgiler saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar