KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bi öğretmenin bana yetenek öğretebilmesi ortalama max ve min ne kdr alır.. ortalama altı bi zekaya sahibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Belli olmaz o. Sanırım hesaplamalar rastgele yapılıyodu, zamanında daha ilk ders alışımda öğrendiğim de oldu, defalarca alıp öğrenemediğim de. Ama sonradan %li gelişim süreci filan koydular o sistem de değişmiş olabilir. Emin değilim ondan. Ama öğrenme ihtimalin sırf senin zekanla alakalı değil. Öğretmeninin zekası, öğrettiği yetenekteki yıldız sayısı, öğretmenlik yeteneği filan hepsi etki ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 öğretmenlik yeteneği ve öğreteceği yetenek 5 yıldız olan birinden kolay öğrenirsin. hiç yıldızı olmayan birinden öğrenmen çok uzun da sürebilir, tesadüfen hızlı da olabilir. şansa bırakmayın :) her güncelleme önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yaw bu güncelleme işi ne peki ne zmn güncelleme alınır.. ve o anki güncelleme baz alınıyor sanırım her şey için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kontrat imzaladım.. kayıt studiosu beleş %62 kar sağlıyor bana.. kayıt studiosu beleşte NY'ta değil kayıt studiosu nehville mi ne uzak yani.. kontratı yırtmalı mıyım yoksa %62 kar olduğu için bırakmamalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kalsin iyi iste 62 zaten single album isine girmeden once en azindan 1 dunya turu at yoksa yarim yamalak yaparsan en fazla 12 bin copya satarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Diğer şehirlerde konser vermedim daha önce, bu konuda önerisi olan var mı? Mesela konserleri ne zamana ayarlamalıyım, kaç konser ayarlamalıyım, ulaşımı nasıl yapmalıyım falan filan... Otel masrafı filan ne kadardır mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 http://popotour.cynosure.info/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 şu sıralar down olan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bi turnede kaç konser ayarlamak idealdir? 1 er tane yapıp hemen diğer şehirlere mi geçmelimiyim yoksa 2-3 tane ayarlamam mı daha iyi olur? bi de diğer şehirlerde nasıl konser ayarlanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Aynı şehirde 20 gün içinde 2 konser yarar sağlamaz sana şöhret bakımından ama 1 tane iğrenç vermişindir yada konseri kaçırmışındır düzeltmek için konser verebilirsin aynı şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 kayıtlara yüksek olan performans geçiyo yani di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 aynı şehirde 2konser verirsen eğer sadece biraz daha çok para kazanırsın ^_^ o da iyi bişi aslında.. yalnız şehir sayısı arttıkça şöhreti dengelemek zor oluyor. dünya turunua başladığım yerlerde ünüm düşmeye başlamışken ben turun ortalarını biraz geçmiş oluyorum henüz.. bi sonraki turneyi çok hızlı yapsak iyi olacak.. konser>arabaya atla>konser>yola çık>konser... falan olacak herhal -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 iyice para kasıp uçakla gitmek lazım aslında. ama konserin bütün gelirini havayolu şirketlerine vermek zorunda kalırım o zaman=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 uçakla gidersen set ekipmanını nasıl taşıyacaksın? ama durmadan, mola vermeden gitmek lazım galiba.. iyi de... bi de tur otobüsü arızaları bu kadar sık olmasa... rötar yapmaktan korkuya geniş zaman boşlukları ile seyahat ediyoruz anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Hangi işte çalışıyorsunuz.. VIP account'um yok barmen olarak çalışıyorum 750$ maaş alıyorum ama yetmiyor.. özellikle şimdi kedi köpek aldım öldüremiyorumda nasıl yoketecem onları onlar habire para yior.. kızla dışarı çıkmıorm en az 300$ restaurant a gidiyor.. 750'den fazla alabileceğim bi iş istiyorum çekici falan da değilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 avukatlık muhasebecilik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 En önemli şey: sık sık ilanları kontrol et, arada güzel şeyler çıkıyo. Mesela ben vasıfsız bi işte çalışıyorum(satış elemanı- yetenek istemiyo) ve 1750 alıyorum=) Yeteneksiz işlerde 1000-1250 civarı bulmak kolay, sık sık çıkıyo onlar. Arada 1500-1750 çıktığı da oluyo işte. Yüksek maaşlı vasıfsız işlerin şöyle bir kötü yanı var: npc ler(Jane-John Doe lar) hep ilk onları kapıyolar. Yani uzun süre ilanda kalmıyolar bu yüzden. Eğer bunlardan bulamazsan ya düşük maaşlı işlere talim ediceksin ya da Temel Tıp, Muhasebecilik, Medya Yönetimi, Hukuk gibi şeyleri kasıcaksın.Bu sayede işe almak için yetenek isteyen işlere de girebilirsin, onların maaşları genelde 1500 civarı ve üzeri oluyo, hem npc ler de kapamıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kedi köpek vsyi yeşil alanların bazılarında serbest bırakabiliyorsun, yalnız uyarayım, serbest bıraktığın gibi depresyona giriyorsun, moralin düşmeye başlıyor belli bi süreliğine. (2-3 güncelleme boyunca sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 professional poetry 5 yildiz oldu, direk write a poem diyince haiku mu oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 haiku piyasası öldü :( (ne yazmak istediğini seçiyorsun sanırım ya da yazman için gerekli malzeme neyse ondan alman lazım yamulmuyorsam, bir de 7 güncelleme sürmesi fena) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 NY'taki yeşil alanları denedim Serbest bırakamıorm hayvanları yaww... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 KillJoy said: NY'taki yeşil alanları denedim Serbest bırakamıorm hayvanları yaww... özel mesaj gonderdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 eyw lanfear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar