Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

Belli olmaz o. Sanırım hesaplamalar rastgele yapılıyodu, zamanında daha ilk ders alışımda öğrendiğim de oldu, defalarca alıp öğrenemediğim de. Ama sonradan %li gelişim süreci filan koydular o sistem de değişmiş olabilir. Emin değilim ondan.

Ama öğrenme ihtimalin sırf senin zekanla alakalı değil. Öğretmeninin zekası, öğrettiği yetenekteki yıldız sayısı, öğretmenlik yeteneği filan hepsi etki ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şehirde 2konser verirsen eğer sadece biraz daha çok para kazanırsın ^_^

o da iyi bişi aslında..

yalnız şehir sayısı arttıkça şöhreti dengelemek zor oluyor.

dünya turunua başladığım yerlerde ünüm düşmeye başlamışken ben turun ortalarını biraz geçmiş oluyorum henüz..

bi sonraki turneyi çok hızlı yapsak iyi olacak..

konser>arabaya atla>konser>yola çık>konser...

falan olacak herhal -_-'
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi işte çalışıyorsunuz..
VIP account'um yok
barmen olarak çalışıyorum 750$ maaş alıyorum ama yetmiyor..
özellikle şimdi kedi köpek aldım öldüremiyorumda nasıl yoketecem onları onlar habire para yior..
kızla dışarı çıkmıorm en az 300$ restaurant a gidiyor..

750'den fazla alabileceğim
bi iş istiyorum çekici falan da değilim?
Sosyal ağlarda paylaş

En önemli şey: sık sık ilanları kontrol et, arada güzel şeyler çıkıyo.
Mesela ben vasıfsız bi işte çalışıyorum(satış elemanı- yetenek istemiyo) ve 1750 alıyorum=)

Yeteneksiz işlerde 1000-1250 civarı bulmak kolay, sık sık çıkıyo onlar. Arada 1500-1750 çıktığı da oluyo işte.

Yüksek maaşlı vasıfsız işlerin şöyle bir kötü yanı var: npc ler(Jane-John Doe lar) hep ilk onları kapıyolar. Yani uzun süre ilanda kalmıyolar bu yüzden.

Eğer bunlardan bulamazsan ya düşük maaşlı işlere talim ediceksin ya da Temel Tıp, Muhasebecilik, Medya Yönetimi, Hukuk gibi şeyleri kasıcaksın.Bu sayede işe almak için yetenek isteyen işlere de girebilirsin, onların maaşları genelde 1500 civarı ve üzeri oluyo, hem npc ler de kapamıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...