Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord of the Rings Online: Shadow of Angmar

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

himm guzel, o preoreder mantikli imis, 10 gunluk bir key veriyorlar bir de oyunu onlarin sitesinden alirsam o kadar da indirim vereceklermis.
oyunu indirecekseniz fileplanet`i degil de gonderdikleri mailde olan obur adresi tercih edin, cok hizli geliyor ama download manager ile indirin arada 403 hatasi verebiliyor. bir de patch`i sadece almanyadan olanlar indirsin dedikleri yerden dosya olarak indirdim, o da gayet hizli idi.
Sosyal ağlarda paylaş

biz de oyuna baslayacagız dort arkadas olarak, ve yazın baslayacagız oss yuzunden, o yuzden on gun erken on gun gec onemli degil bizim icin ancak biz 4 paket alacagız ve hepsi icin lifetime subscription yapmak istiyoruz... hangi paketi almamız, nereden almamız, işlemleri ne zamana kadar ve nereden yapmamız gerektigini bilen, veya bunları acıkca anlatan bi site bilen biri varsa yardımcı olabilir mi lutfen ?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben 5 Euro bayılıp basladım oynamaya.BOX gelince de founder key ile 24 unde evam edecegim.

Pre-Order item ise Wayfer Cloak ( tam adını hatırlayamadım simdi )adında bir pelerin veriyor 18 ar ,non-combat regen gibi basta oynarken rahat olmanız acısından bir özelligi var ancak level10-15 arası bu iteme veda ediyorsunuz. Item satılmıyor ve trade edilemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun ile ilgili bişey öğrenmek istiyorum
betasını oynadım lotro'nun ve oyun görsel olarak çok hoşuma gitmişti ancak etrafta gördüğüm diğer playerlar sanki dünyaya tam olarak adapte olmamış gibi, havada yürüyüp koşuolarmış gibi gözüküodu.

nası düzgün anlatırım bilmiyorum. yani ayakları gerçekten yere basmıyordu.

oyun cıktı
hala öyle mi merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY Evernight'ta başlarsan beni (Mir) listene al yardımcı olmaya çalışırım.

@MadOrca: Kişisel bir şey olabilir ama bana öyle bir his gelmedi hiç. Bir değişiklik oldu mu bilemiyorum tabi, ben 10 gündür falan oynuyorum.

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 21:53 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben de hangi serverda başlasam karar veremedim gerçekten. Snowbourne'da bayağı bir türk oyuncusu varmış, ki oradaki türk guildinin kurucularına falan forumlardan baktım çok iyi insanlar gibi gözüküyor :) Evernight'ta durum nasıl ? Çok yabancılık falan var mı yoksa ara sıra rastladığın iyi türk oyuncuları oldu mu vs vs.. ?

Edit : Bu arada oyunu install ettikten sonra 1.12'ye update istiyor, ama Get 1.12 yaptığım zaman oyunun official sitesine yolluyor ve oradaki linklerin hepsi beta 1.11 den 1.12'ye update, normalmi böyle olması ? Yani demek istediğim oyunu dvd'den install ettikten sonra ekstra böyle bir update gerekti mi? Onu soracaktım :)

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 01:56 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet update gerekti ama ben siteden hiç bir şey indirmedim. Tamam tamam dedim geçtim kendi yükledi. Evernight'ta ne kadar Türk var bilmiyorum ben hiç görmedim daha.

Snowbourne'daki Türk guild'i hakkında nerden bilgi alırım? Bir char daha yapmak istiyorum. Belki orda yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

Snowbourne'da Hargath diye bir hobbit burglar yaratıp Symbelmyne Knights'a girdim. Guild hakkında ilk izlenimim çok iyi.

Evernight'daki level 20 Guardian biraz sıkmıştı zaten pek tanıdık olmadığı için. Burda oynayacağım sanırım biraz. Level derdim falan yok zaten.

Bu arada oynayanlar, oynamayı düşünenler yada genel olarak ilgilenenler paticik altında LOTRO konu başlığı açılması için bu foruma destek versin lütfen.

Yeterince destek gelmezse belki de zaten açılması mantıklı olmaz. En azından ne kadar ilgilenen var anlamış oluruz yaklaşık olarak.

[ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 08:31 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tavsiye ederim. Belki gelmiş geçmiş en iyi mmo değil ama çok eğlenceli vakit geçirtiyor bana. Sonuçta herkes yeni başladığı için uzun vadede nasıl olacağı hakkında yorum yapmak çok sağlıklı olmaz. Şu an için çok hoş. En azından diğer rakipleri çıkana kadar sıkılmadan oynarım diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...