Caine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *! iyice dellenir* laoo laaaooo *! rıfat2ın yanına gider... yere egilip rıfatla yuzyuze gelir* ulan ben tası dereye atıyom sen niye araya giriyon itogluit bi de basıma dert acacan evlat katili diye... *! omzuna iki yumruk atar* gak lan yerden gak *! kolundan tutup kaldırır* git sana cok sevdigin anan baksın bakim simdi fe supannaaalllhh fe supannaaalllaaahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!can dostu remzinin yaninda ayip olmasin diye kendi kucuk oglana iki saplak vurur* lan ben sana demedim mi gitmeyecen dereye diye ustun basin camur olmus, kak anangile git temizlesin pe*evengin dölü Neyse ne diyoduk remzicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *! radyodan yayılan muzik sesi dikkatini ceker* Radyo: sordum da mı verdiler...bana remzi dediillerrr.palaa bıyıııggıı degil yuregidir dediler alllaaaaaaahhhhhh *Hamit'i halaya kaldırır* hadi laoo halaya durak azdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 beeeeey bey! duyan da inancak sana. bikmadin usanmadan ayni yalani soylemekten. *!ya sabir ceker* bak simdi hamit emmi, bu geldi beni babamgilden istedi. babam koyde hali vakti yerinde, mevki sahibi bi insandi. vermedi tabi bu ite kopuga, verir mi gul gibi kizini! sonra remzi yemeden icmeden kesildi. sabah vakti icmeye baslar, ogleden sonra sizar oldu. acidim, gariptir dedim, bi insani olumden dondurek dedim. once anama acildim, hak verdi bana, evini barkini bilir, eli o zaman is tutar dedi. sonra babamin yanina ciktim bir bir soledim. peki kizim madem oyle diyosun hadi bakalim, baslasin dugun dernek dedi. ahhhhhh ah kalin kafam dinleseymisim babamin lafini, varmasaymisim buna keske. eli bi is tutmadi, butun gun miskin miskin oturur, icer, tutturur. iki kurus para getiriyo eve ya da hic getirmiyo zaten. ben bilirim nasi gecindik nasi doyurdum karinlarini. elin tarlasinda calismaktan belim bukuldu. sonra anam cikardi bileziklerini verdi, aha satin bunlari gidin buyuk sehre halangilin yanina dedi, orda is tutar eli belki dedi. son bi umut hadi bahalim dedim, gittik. ben fabrikada is bulup calismasaydim daha da hala halamgilin yaninda kaliyo olcaktik coluk cocuk... aaaaah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 ulan bey! ulan bey! hic adam olmican di mi tuuuuuuuuuuuuuuu sana bacak kadar cocugu aglattin. gel evladim yanima, gel cocum aglama *!fizbozun kafasina mendilini sarar* [Bu mesaj athea tarafından 03 Mayıs 2002 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!Hamitle biraz halay cektikten sonra* Hadi hamit gozum surda bi cift kale atalim dimi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *! hoplamak ve zıplamaktan bası doner* *! kendinden gecer cinnet gecirir* *! arabadaki pompalı tufegini cıkarır alandakilerin uzerine kosarak ve silahıonı atesleyerek kosmaya baslar* sordum da mı verdiler...bana psycho dad (al bundy i anıyoruz) dedillerrrr....spycholuuugu degil delikanlılıgındandır dediler.... [Bu mesaj Caine tarafından 03 Mayıs 2002 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 lol be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 lol sufer son barollerde Kazım Kartal (Caine) Kucuk Emrah (Fizban) behcet nacar(elminster) Nazan soray (athe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 muhaha herif manyak cikti iyi mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2002 *!selam verir* =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 *! Uyanır,üstüne ağaçtan yağan polen ve börtü,böcükleri çırpar, walkmenin kulaklıklarının çıkarır,bağırır fizbo ya;* -La olm topu nereye koydunuz?Hade maç yapak[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 *!ormana gidip 1 sene önceki piknikte kaybolan halfmumi'yi aramaya devam eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 *!burda oyun oynayan paticikliliere bön bön bakar*[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 *!paticiklere selam verir*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 *!mavi beyaz çizgili piama altını üstüne beyaz atletini ayağına terliklerini giyer mangalın başına geçer* -arkyenaunauuu, len kasap getir etleri mangal kızdı![hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 of geri giderken bi haber verilir be bu yaşımızda bizi bıraktınız gittiniz ormanda[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 her zaman kahkahalar atarak okudugum thread'e de aglayacakmisim meer... elbet gulerek hatiranir ilerde cok sevilen dostlar, simdilik cok acitiyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 yoksa yoksa buluşma mı war noldu ne kaçırdım ????[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Geride kalan paticikler nafile bekler. Bilmezlerki giden sevgililer dönmeyecekler.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Yapmayın ya :( bu uplanırmi... kilitleyin lutfen...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 uplanır valla... kedi'nin de ayrılma mesajını anca üye olunca bulabildim. Ben caine bu arada. sifremi bulamadim bu yola basvurdum. Genclik okusun vallahi ilk neslin geyiklerini ::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Çok tatlıymış ya, özendim size :) O sıralar patide olmayı isterdim :) Bu arada hoşgeldin özcaine, cinnet geçirensin sen değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 cok guzel geyik olmus, nasil gormemisim ben bunu hehe tekrar hosgeldin caine, umarim kalici gelmissindir :) lasatamide gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar