Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

piknik

athea

Öne çıkan mesajlar

*! iyice dellenir*
laoo laaaooo
*! rıfat2ın yanına gider... yere egilip rıfatla yuzyuze gelir*

ulan ben tası dereye atıyom sen niye araya giriyon itogluit bi de basıma dert acacan evlat katili diye...
*! omzuna iki yumruk atar*
gak lan yerden gak
*! kolundan tutup kaldırır*
git sana cok sevdigin anan baksın bakim simdi
fe supannaaalllhh fe supannaaalllaaahhh
Sosyal ağlarda paylaş

beeeeey bey! duyan da inancak sana. bikmadin usanmadan ayni yalani soylemekten.
*!ya sabir ceker*

bak simdi hamit emmi, bu geldi beni babamgilden istedi. babam koyde hali vakti yerinde, mevki sahibi bi insandi. vermedi tabi bu ite kopuga, verir mi gul gibi kizini!

sonra remzi yemeden icmeden kesildi. sabah vakti icmeye baslar, ogleden sonra sizar oldu. acidim, gariptir dedim, bi insani olumden dondurek dedim. once anama acildim, hak verdi bana, evini barkini bilir, eli o zaman is tutar dedi. sonra babamin yanina ciktim bir bir soledim. peki kizim madem oyle diyosun hadi bakalim, baslasin dugun dernek dedi.

ahhhhhh ah kalin kafam
dinleseymisim babamin lafini, varmasaymisim buna keske.

eli bi is tutmadi, butun gun miskin miskin oturur, icer, tutturur. iki kurus para getiriyo eve ya da hic getirmiyo zaten. ben bilirim nasi gecindik nasi doyurdum karinlarini. elin tarlasinda calismaktan belim bukuldu.

sonra anam cikardi bileziklerini verdi, aha satin bunlari gidin buyuk sehre halangilin yanina dedi, orda is tutar eli belki dedi. son bi umut hadi bahalim dedim, gittik.

ben fabrikada is bulup calismasaydim daha da hala halamgilin yaninda kaliyo olcaktik coluk cocuk... aaaaah ah
Sosyal ağlarda paylaş

*! hoplamak ve zıplamaktan bası doner*

*! kendinden gecer cinnet gecirir*

*! arabadaki pompalı tufegini cıkarır alandakilerin uzerine kosarak ve silahıonı atesleyerek kosmaya baslar*

sordum da mı verdiler...bana psycho dad (al bundy i anıyoruz) dedillerrrr....spycholuuugu degil delikanlılıgındandır dediler....

[Bu mesaj Caine tarafından 03 Mayıs 2002 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...