Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Vista

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Herkese merhaba arkadaslar;
paticik`i yeniden gormekten dolayi cok mutluyum,aylardir yalniz hissediyordum kendimi koca nette :)

Neyse konuya gireyim,Windows Vista kullanan arkadaslarin yorumlarini / elestirilerini almak icin actim bu topic i.Bussiness version kurayim mi XP pro sp2 yerine deger mi ?

Ayrica makinem P4 3.0 GHZ 512 MB dual channel ram ( kac mhz olduguna nerden bakiyoduk,533mhz diye hatirliorm ama emin degilim ) Geforce FX 5700 256 Mb ekran kartim var ... Bi 512 dual channel daha mi alsam,yada dualleri sokup 2 tane 1gb lik mi taksam ram napsam ?yoksa simdiki sistemim yeterli midir ?

Son olarak hepimize tekrar hosgeldik diyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende ultimate kurmayı dusunuyorum ama henuz tam ıstedıgım bılgıyı alamadım kımseden urun henuz tavsıyesıne guvendıgım kaynaklara gecemedı bırkac tane kıllıgımdan dolayı sormak ıstedıgım sey var onlardan emın olmadan almıyacagım bosuna 300 dolar vermıyelım dedım..:Dsistemım de su ıntel core 2 cpu 6400 2.13 ghz 2gb ram geforce 7950 gx2
Sosyal ağlarda paylaş

senin makine iyiymis :) Bi fiyatlara bakayim bu aralar ya,2 yli once almistim bu makineyi, en azindan bi Ram takviyesi falan iyi olur,biraz da elime para gecerse seneye , islemci de aliriz :)

Windows Bussiness`in ultimate`den tam olarak ne farki var ? Movie Maker falan gibi gereksiz seyler cok sanirim sadece, IIS falan gibi seyler var yine sanirim degil mi ? ivir zivir programlar onemli degil , ciddi olarak bi farki war mi ?

Bu arada lisansli kullanicam , lisansim var denebilir,ucretsiz halledicem...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende çıktığı günden beri ultimate kullanıyorum ve xp kullanıcılarına tavsiyem çok mecbur kalmadıkça vistaya geçmeyin saçma sapan güvenlik engellerini aşmanız(ki uğraşması bile sıkıcı) makine kasmaları windowsun kendine 10 gb yer ayırması iis de çıkan sorunlar yüzünden apache kurmanız vs saymakla bitmez.
Ayrıca windows .net&magazine dergisi 1 yıldır tersini söylemesine rağmen her 32 bit programıda tam anlamıyla desteklemiyor hatta en basit divx codeclerde bile sorun çıkarttığı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk mesaj dışındaki mesajları okumadım ama, yaklaşık 1 hafta vista ultimate kullandıktan sonra karar verdimki koca bi balon bu vista.En azından bi kaç service pack çıkana kadar.Ne oyunları destekler ne driver bulunur , sistem yavaş , herşeye bilmemkaç onay ver ekran kasıntı.3.2 işlemcim 1.5 gb ramim var oldukça yavaştı.Döndüm xp ye rahatım 1 seneden oncede vista yuklemek gibi bi düşüncem yok.Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...