Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FRF -pati elele :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
swg topu attı ama frf hala ayakta. tesadüf ki tam da bu gece ben, mirally, tonguz, deno, akse, khanx, itu, agida, reave ve tuman frf yemeği için toplandık. sessiz ve camoka da gelmeyi düşünüyordu ama olmadı. bütün frf yemekleri gibi bu da çok güzel oldu. bol bol yedik içtik eğlendik ve soe'ye küfür ettik. tabi ne kadar küfür etsek de az olduğunu biliyoruz o yüzden aralıksız küfür etmeye devam ediyoruz soe'ye.

başka bir oyunda toplanmak... birkaç frf'li wow'da toplanmaya başladık bile. bakalım nasıl olur gerisi.

bu arada agida tek başına eclipse'te frf'yi götürmeye niyetli. görünüşe göre soe kepenkleri kapatana kadar da terketmiycek şehri.
Mesaj tarihi:
Evet. Aşık olduğumuz SWG artık ortalarda kalmadığı için, biz de farklı ortamlarda bu güzide FrF birlikteliğini devam ettirmeye çalışıyoruz.

Şu sıralar WoW, Ravenfoldt server'ındayız. Haberi olmayan FrF'lilere duyrulur. (benim nick zinni)
Mesaj tarihi:
ağlamak istiyorum paticik gene online
biz FrF olarak bağlantımızı koparmadık
umarım tekrar swg de buluşuruz. arada Reave'in charı ile oyuna girip kontrol yapıyorum ama hayalet şehirlerde gezinmekten bıktım.

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 00:03 tarihinde, veliaht34 tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
valla beni hatirlayanlar olabilir hem HUN hem Frf'ye üyeydim oyunu bırakalı tabiki çok oluyor sanırım HUN'lardan kimse kalmadı direk hepimiz topluca birakti şimdi WoW oynuyorlar ama ben age of conan'ı bekliyorum pre-cu swg sine benziycek diyorlar oyun için özelliklede craft sistemi çok genişmiş
Mesaj tarihi:
geçenlerde girdim oyuna 11 ay aradan sonra
karakterim de itemlar da yerinde duruyorlardı.
radarı düzeltmişler, combat chati geri koymuslar targetleme işi düzelmiş, jedi maymun olmuş, commando ve medic uzerine donen bir dunya var pve kalmamıs gibi,
cogunlukla ol diril-diril öl üzerine restuss üzerinde dönen bir geyik var. eski aktif mekanlar dantooine dir, naboo dur, coronet hatta mos eisley hayalet olmus şehirleri söylemiyorum bile, inaktif accountların yapılarından gecilmiyo ortalık, bunu da bu aralar o yapıları kaldırarak çözeceklermiş.
Velakin eskiye biraz yaklaşmış oyun, fakat grafiksel anlamda o kadar ara verdikten sonra zayıf geldi gözüme oldukça. hani eski sistemi getirseler gene o kadar adamı toparlayamayacaklar gibi hissediyorum. En iyisi swg 2 yazmak üstüne, eski proflar üstüne yeni talentlerle.
aceh
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oo herkezde burdayimis canim :D

ya yalanlardayiz swgciler olarak orasi kesin artik bisi yapamiyoruz ama ben umidimi kesmedim ndn? cunku swgemu cok iyi gidiyo adamlar bir gazdir gidiyolar hala bekliyorum inatla hic bir oyuna fazlaca dalmadan swg bekliyorum ( iyi oluyo oss kasiyom hafiften :D ) gerci cok beklersin diyenleri duyuyorum ama genede umut ediyom iste :) off mutlu oldum bole umut fln diyince :P bu arada swgemu testleri oluyor bir tarih belirleyip hep beraber bir dalsak oyuna aslinda güzel olur eski günleri anariz mutlu fln oluruz böle :P

sen kimsin sorusu gelebilir uzun zaman oldu...

Zanakdorufen Northstar / Anron

( CrazyBabe Olarakta Bilenler Var Ama O Isleri Biraktim Artik :P )
Mesaj tarihi:
Bende bugün girdim, Freedom city e geldim direkt ama ortalarda kimse yok :( oyun sistemi bayha bi değişmiş ben yok ken, Frf den olan arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim.

Bu arada benim eski toon un nick i Set'th Valor du, bu Oguz Valor
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Way, ne diyebilirim ki forum açılmışta eski frfciler toplanmış bile. Eforran elinden düşürmediği rep. pistolu ve amatörce ilgilendiği tk hareketlerini özledi a dostlar. Keşke düzelse şu oyunda geri dönsek. Gene kasaba bassak, at-st ler canımıza okusa :D Gidip yüksek dağlara piknik yapsak. Avatar platformu vs. önlerinde beklesekte sağ çıkabilen insanlarla fiyat pazarlığı yapabilsek. Guilde pazardan daha ucuza satabilsek gene keşke =) Başka oyunda bu tadı alamadım hala. Araya öss'de girdi eski pati'nin hatrına üç beş dakika uğrayabiliyorum yanınıza. Oyun değişmiş, içindeki simalar hç değişmemiş ne güzel..
Mesaj tarihi:
frf dekilerin yarısından cogunun acountu acık ama oyuna haftada bir giriyor bakıyor cıkıyor o kadar benim bildigim bi othmobast atilla camako surekli oynıyanlar birde frf den olmasada arnavisca ve famiv var
Mesaj tarihi:
ben de eski frf denim belki çoğunuz gelemden bırakmıştım ama .. La'unva Solmai :) resmene Dantooine i Türk gezegeni yapmıştık Türkler arasında egçiyordu savaşlar ya :) öbür elemanlar naaptılar acaba Hi'lal ? :) duruyor mu şehirleri ?
  • Yeni Oluştur...