Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktif Kablo Allah belanı versin


EarS

Öne çıkan mesajlar

geçen hafta pazartesi günü kablonet için sözleşmemizi yaptım.telekomda sözleşmeyi yaptığımız adam en erken perşembe günü sözleşmeniz ulaşır.en geç haftaya pazartesi ulaşır dedi(bugün yani).perşembeden itibaren arayın dedi şirketi.bizde aradaık perşembeden itibaren.perşembe yok.cuma yok.pazartesi geldi.pazarteside yok!bize verilen numaradaki adamla konuşurken sözleşmelerle bakan kişilerin numarasını verdi.biri hiç açmadı telefonu biri açtı başka bir numara verdi.zaten verdiği numaralar telefonu açmıyor açsada yeni bir telefon numarası veriyor.neyse bıktım bir süre sonra kestim aramayı.daha sonra 2:45 civarlarında tekrar aradım verilen numaralardan birini bu sefer nasıl olduysa yeni telefon numarası vermedide konuştu adam gibi.neyse meğer bu adamların bir süredir kablo modemi gelip bilgisayara bağlacak ekiplerinin olmadığı çıktı ortaya.dedik bize satın malzemeleri biz kendimiz bağlarız.yasal değilmiş olmazmış.peki ne zaman yeni ekiple anlaşma olacak dedik.20 gün kadar sonra yeni bir ekip gelecekmiş.ve ayrıca sözleşmemizin çoktan geldiğinide öğrendik.
ULAN NEDEN DAHA ÖNCE SÖYLEMİYORSUN BÖYLE BÖYLE DİYE?
MADEM EKİBİN YOK BAĞLAYACAK NEDEN SÖZLEŞME YAPIYORSUN?
AKTİF KABLO ALLAH BELANI VERSİN!
AYRICA KAFAM GİRSİN!
:hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte insanlar bilmiyoku kabloya üye olurken başlarına böyle bişey geleceğini
bin bir hevesle alıyolar "yaşasn artık bende rahat bi şekilde dl yapıcam "
ama daha bağlanmadan böyle sorunlar çıkınca heves kursakta kalıyo yani :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aktif Kablo Maceram:
Haziran başında aktif kablo ya telefon etmiştim. 10 gün sonra geldiler muhteremler !!?? apartmanımızda pano !!??? olmaması nedeniyle bağlayamayacaklarını söylediler. 1 haftasonra telefon açtılar panoyu bağlamaya geliyoruz müsaitmisiniz dediler. Sevindim bende hemen evet dedim. GEldiler adamlar panoyu !!?? bağladılar ve gittiler. Zatı alileri net bağlantısından sorumlu değillermiş..
Neyse tekrar şirkete telefon açılır bağlantıya hazır oldugumuz söylenir. 5 günde yetkililerin gelmesi sürer sanki kaf dağına geliyorlar ya. Neyse haziran sonunda bağlantı yapıldı.
25 kusur günde bağlantı analizi:
2 hafta boyunca sürekli bağlantı kopması, statik olmayan bağlantı hızı vs vs.
Teknik Destek: Her telefon açtığımda Bahçelievler bölgesinde ufak bir arıza var arkadaşlar halledecekler şimcik demeler fakat yarım saatte bir lostlar çıldırtır insanı. Ayrıca çoğu zaman telefon açılmaz, 24 saat meşgul bulma ihtimalinizde vardır vs vs.
Sonuç: Ultratv nin falan tırnağı bile olamazlar kanımca en son çare olarak düşünlmesi lazım. Ayrıca kalbi olanlara ve sinir hastalarına tavsiye etmiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben cok $ansliyim heralde yada bu i$te bi i$ war bu kadar kiziyosunuz bilmem ne de benim hic boole buyuk problemlerim olmadi kablonetle ba$vurumun ertesi gunu baglandilar yakla$ik 6 aydir kullaniyorum 3 kez sorun ya$adim birinde apartmanda malagin biri kabloyla bi$iler yapmi$ ondan kesilmi$ti servis ertesi gun gelip halletti diger ikisininde birinde faturalar gozumuzden kacmi$ digerinde ise aptal bi problem wardi kendileride bulamadilar ama hepsinin duzelmesi 1 gunden uzun surmedi :) tabi defalarca kesildi onnari saymiyorum $ehirsel problemlerden dolayi olmu$tu cunku.. ;)[hline]What does not kill,makes stronger.
------------------------
Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bursada otururken kablonet aldığımda modem yok 1 hafta sonra gelin demişlerdi 1 hafta sonra gittim modemi alınca 2 gün sonra geldiler ve çalışır bir hale getirip gittiler hiç sorun çıkarmadı en ufak bile.Antalya ya taşınınca burda da alim dedim apartmanda yoktu kablonet 3 hafta onu bekledim yok sistemi garipmiş fln kabloları çekmeleri 2 hafta sürdü yok bilmemne kutusu yokmuş nese onuda çektiler bi 1 hafta daha sonra telefon geldi gelip kabloneti bağlıyoruz die oh dedim geldiler eve kablo tesisatını düzelttiler odama fln çektiler nese ee hadi bağlayında girim nete dedim yok biz sadece kablo çekiyoruz dediler cuma günü idi telefon ettim bugün gelsin bağlasınlar bıktım die gelmediler hafta sonu fln oldu en sonunda salı günü gelip bağlamışlardı :D[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim ultra tv; hiçbişey öyle tırnağı bile olamaz falan demeyin,1-2 haftadır habire kopuyo oyundan düşüyorum şimdi oyundan düştüm, ordan geliyorum.yane hiçbirinde iş yok türk firmasının hiçbiri için "ah şundan bendede olsada baalansam" demein[hline]trees and I are one

Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 21 July 2003 18:45 tarihinde demiş ki:
said:
ghaldszar, 21 July 2003 16:10 tarihinde demiş ki:
Bağlıyacak adam yoksa, ariza giderecek adam da yoktur. Almaman isabet olmuş.

Bkz: Hay Ben Böyle Kablonet' in .....

Keşke başka bir seçenek olsa da bu adamların eline düşmesek.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.


modem elinde ise cek kablonu kendin :) geldiklerinde kendileri bozup ba$tan yapar laf yaparlarsa ki sanmiyorum sizin keyfinizimi beklicektim dersin ;)[hline]What does not kill,makes stronger.
------------------------
Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben antalyaya taşındığımda modem elimdeydi tabii işte kabloları çekmiştiler fln asıl modemi bağlicak herifleri beklerken ben yapim dedim yok çalışmadı bi türlü bağlanmadı sonra adamlar 3-4 gün sonra gelince adamlar gittiler aşadan voltunu moltunu arttırdılar fln yani bağlasanda bağlanmaya bilio[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen hafta da birden tık diye gitti benim kablo.
kablo tv de gitti
komşulara sorduk herkesin göçmüş
söylene söylene 5 dakkada bir aradım bu kadar para veriyoruz her ay" "her ay şu kadar $ teknik destek parası ödüyoruz bozulmasa da. bari bozulunca bişi yapın"
....
....
....
Neyse akşamüstüne doğru evden çıktım, apartmanın giriş kapısı yanında bi kutu var duvara asılı. (kablo tv kutusuymuş, tüm dairelere ordan geliyomuş. bu kutunun içinde bir de elektrik prizi varmış kablo tv'lere yayın sağlamak için sanırım) ordan çıkan beyaz bir kablo izledim izledim.. ARKA BAHÇEDEKİ ÇİM BİÇME MAKİNESİNE bağlıymış! kapıcıyı bıçaklicaktım nerdeyse.. sonra acıdım yazık dedim (bıçak yoktu :-P)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bağlanırken sorun olmadı aslında :) ama sonrası tamamen sorun.Haziranda başvurdum , sizi abone olarak alamayız zire telekomla sözleşmemiz yok daha oyüzden test abonesi olabilirsiniz dediler.Peki tamam dememle 2 gün sonra evimdelerdi ;P bağladılar gittiler 4 ay sonra gelip sözleşme imzalattılar, 4 ay boyunca hiçbirşeyde ödemedim.Ama bukadarda kötü bi firmada hayatımda görmedim, kesintiler aşırı kötü , teknik servis desen 0 , her açtığında aynı şeyi söylüyorlar ve telekom gibi hiçbişeyden haberleride yok.Kışın bağlantı bi gitti 1 hafta gelmedi ,kar dolayısıyla merkeze ulaşamıyorlarmış (nası ya? ).Işte böle bir şirket...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...