Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Cok bos bi bolum degil miydi, bi bana mi oyle geldi yoksa. Lost zaten duraganlasti, bari her bolumde bi bomba patlatsinlar yahu, boyle bolum olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bombalari biz patlaticaz artik hersey devletten beklenmez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 [spo] bence üvey babası gibi aynı heroestaki ponpon kız ile sapık babası gibi[/spo] bence jack juliete kayar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 skyly yarıldım yorumuna ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [spo] Lostun Haritası http://rapidshare.com/files/18453302/Lost_-_The_Island.rar.html [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 o harita farkettiysen eski biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 hehe ewt forumlara baktım goremedim görmeyen arkadaşlar için upload ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 olayin ozu haftalardir beklenen 7 inci bolum amerikada cok az rating almis(ki bayag az ilk 8 de degilmis) o yuzden bombalar vs ler artmak zorunda cunku denene gore amerikada diziye ilk cok azalmis. Her hafta yeni bir yem at at baydi tabi. hic bir gelisme hic bir cevap yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 beter olsunlar. akılları başlarına gelsin diye baya bi burunlarının sürtülmesi lazımdı. zaten sezon ortasında ara vermek kadar aptalca bir fikri kim nerden bulmuş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Virus eger koydugun harita mittleos bioscience miydi neydi o sirketin internet sitesindeki haritaysa o site tamamen fake haberiniz olsun oraya bakipta oha falan cekmeyin yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [spo]ya lostun 2. sezonunda biyerde an occurence at owl creek bridge kitabi geciyormuydu ? cunku dizide olanlara ve kitap isimlerine artik dikkat etmeye basladim demin 308 de biseye bakarken dikkatimi cekti desmondin yasadiklari hikayede anlatilanla benzesiyo acaba kitabin adi geciyomuydu benmi uyduruyorum merak ettim (gerci bu kitapmiydi kisa oykumuydu onuda unuttum ya) evet lostta varmis kitap ek$ide okudum simdi ve short storymis [/spo] [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 17:54 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 [spo]mittelos bioscience sitesi hakkında yapımcılar fake site dediler ama inanmıyorum, sonuçta sitedeki ipuçları çok mantıklıydı bence ve o site dizi yayınlandıktan hemen sonra açıldı. Siteden yola çıkarak izlediğimiz vidyo'da çok ilginç ayrıca çok garip bilgiler veriyo.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 310 cok guzel olmus bence.bu arada sawyer tam anlamiyla donuyo hele bir sahnede olduruyo gulmekten [spo]oh be sonunda lost geri dondu 310 bence tam bir lost bolumu olmus ne tek kisi uzerine asiri derecede yogunlasiyo nede bi ton sorular yaratiyo. french chick, sayid, jin, sun adadaki herkesi goruyoruz sonunda bi arada tekrardan. ne bi ton akilda soru uretiyo nede surekli tek bi kisinin uzerine yogunlasmaktan daraltiyo adami. boyle devam etsinler artik ya bozmasinlar gene. bazi insanlar siradan bir bolum diyebilir ama o kadar gereksiz bolumlerden ve o kadar artik sapitma derecesine gelmis sorulardan arinmis rahat guzel bir bolum olmus. bottoms up sahnesinde sabahin 7 sinde kahkaha atmamak icin zor tuttum kendimi superdi. [/spo] [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 07:17 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 hayırlısı on çıktı dememe kalmadan spoiler bilem gelmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 [spo]vincentın kolu getirdiği sahneyle baya bir uğraşmışlar heralde :D başlar başlamaz gözüme çarptı. ilk başta vincent gelirken gösterince getirdiği parçayı el kısmından tutuyor sonra tekrar vincent gösterildiğinde parça ters duruyor ve kol kısmından tutuyor önceki sahnelerde anahtar ve anahtarlık (ekmek parçası gibi ilginç bişiydi, anahtarlık kısmı heralde) anahtar görünmeyecek şekilde duruyor ve sonraki sahnede bunlar yer değiştiriyor, anahtar gayet açık görünüyor. sonra tekrar yer değiştiriyorlar. en son vincent'in gelip parçayı yere bıraktığı sahnede de yine kol kısmından tutuyor fakat kol ters duruyor, el kısmı izlerken öncekilerde solda son sahnede sağ tarafta kalıyor. (burda tersten çekim yapılmış olabilir daha önce bir çok kez olduğu gibi) bunların hepsi gizem katmak için mi (hiç sanmıyorum). bence bu tür şeylere dikkat etmeliler çekerken.[/spo] izlemeye devam ediyorum bakalım neler çıkacak daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 310 iniyor omg lololol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bölüm sıkmadı ama çok da iyi değildi [spo]adadan petrol çıkıyor mudur :) benzini bitince napcaklar arabayı? bi kenara çekip köfteci yapsınlar :P görür görmez tam köfteci tipi dedim zaten (köfteyi de bulsunlar artık)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 s3e10[spo]http://www.mininova.org/tor/602001[/spo] Birde upload/donload dengenize güveniyorsanızbir torrent sitesi daha var.->[spo]www.bitsoup.org[/spo] gayet hızlı çekiyorum. Hatta 1024 iken 114 kb/s ile çekiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 [spo]torrent fln uğraşmayın, aşada direk dl adresi: ftp://lost:[email protected]:33730/lost.310.hdtv.xvid-notv.avi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Niye izliyoruz bu diziyi diye isyan edicem artik. Hicbir bok oldugu yok, bir ada ve icinde yasayanlarin gunluk hayatlarini izliyoruz yahu son kac bolumdur. [spo]Yani Hurley'in o arabayi calistiracagi o kadar belliydi ki simdi. Hope hope hope dedikten sonra o arabanin calismayacagi bi tane Amerikan yapimi gosteremezsiniz. Ayrica araba calisti da ne bok oldu o da ayri bir konu. Bize ne arabadan.[/spo] Ayrica su French chick bi kere attigini vurursa disimi kiricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 [spo]ne boktan bolumdu ya. sahsen o minubusle kayalara carpip hurleyin kurtulmasi charlieninde beynini filan patlamasi lazimdi. ardindan da o lost DIIIIIIIRNNNNNNNNNNN sesi gelmesi lazimdi![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 [spo]Arabanın çalı$masıyla direksiyonu cevirme arasındaki baglantıyı kuramadım ben. Son model bi Transporter mi bu araba çalı$ınca hidrolik direksiyon devreye girsin. Madem bayır a$agı saldın arabayı, o kayalardan kurtulma i$lemini sadece direksiyonu cevirerek de yapardın.Ayrıca benzini kurumamı$ mı onun, araba yan durmu$tu dökülmemi$ mi? Hurley cenabet mi? resmen sıkılarak izlemeye ba$ladım Lost'u. Bide Sawyer vs Kate a$k ili$kisini kakalarlarsa bir iki bölüm tam $ahane olur.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 [spo]okadar zaman bulamadılar köfteci arabasını ama sawyer ne işse 2dk'da buldu.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 LOST.. ilk sezonu muhteşem.. ikinci sezonu gayet güzel.. [spo]üçüncü sezonun ilk 10 bölümünden gördüüm kadarıyla dönmüş pembe diziye ve sucks! (8 hariç.. desmond brother ftw.) Ayrıca; Nerde 4 parmaklı heykel? Nerde?? En merak ettiim zımbırtıdır şu 4 parmaklı heykel. sadece ayağa eşşek kadardı. gerisi nerde? kim yapmiş? nasil yapmiş? AÇIKLAYIN ARTIK pöf.[/spo] [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 01:56 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 [spo]Dizi iyice saçmaladı suyu çıktı... Sıkıntıdan biraz önce indirdim son bölümünü izledim, ı-ıh olmamış diyorum sadece... Yavaşladı iyice, konular sapıttı, ve hala ortada ne ciddi bir açıklama ne de nihayete bağlanmış bir konu var. Bir düzgün konu vardı, onu da iyice karman çorman ettiler, saçmaladılar. Şimdi temizleyemedikleri için de sıradan vakit geçirmelik bölümlerle seyirciyi uyutup vakit kazanmaya çalışıyorlar sanki... Şimdi de finansman bulamadık diziye ara veriyoruz yalanı çıktı piyasaya... Ya konuları oturtmak kafa patlatmak için kasacaklar ya da sorasında bulamadık kimseyi diyip açık bırakıcaklar diziyi kaçacaklar sanki. Eh batırdıkça batırıyolar. Zaten 3. sezon baştan beri bir kötü gidiyordu, üstüne bir de konuyu karıştırdılar. Desmond geleceği görüyomuş da çarli ölcekmiş, bilmemne, bir sürü zırvalık. O kadar saçmaladılar uçurdular ki diziyi artık toplamalarını geçtim hani 3-5 şey çıkarsınlar piyasaya bişiler açıklansın diyoruz yine açıklanmıyor. Eh iyice suyu ısındı artık. Üstüne hala 1. sezondan beri aynı maymunluğu sürdürmeye kalkıyolar, ortaya yem at sonunu açık bırak millet merak etsin. E etkisi geçti onun ama, insanlar baktı artık sonu yok anlamı yok bıktılar tabii... Böyle yarı yolda da kaldınız doğal olarak. 3.10a gelirsek bölüme özel konuşalım dersek, çok kopuk bir bölümdü. Hani ne bileyim yapaydı oldukça. Sawyer Kate haftalar sora geri dönmüşler, adadakiler bi meraba diyo işinin başına dönüyo, ne oldu ne bitti soran yok. O ikisi de zaten hiç ayrılmamışlar gibi. Biri eşya diğeri jack derdinde tekrar fırlıyolar kamptan. Haftalarca esir tutulan kendini zor kurtarmış insan öyle m idavranır? Desmond diye bi adam var, e bu adam geleceği görüyo (yani o da ayrı bi saçmalık ya), e be kardeşim bi kişinin mi ilgisini çekmez bu? Bi Charlie'nin ilgisi var o da kendi ölümü söz konusu diye. Takmışlar bi tane arabaya, minibüsle gezcekler dertleri o. Nerden çıktı nedir bilen yok. Elde bir plan var kroki var ilgilenen yok. Aslında biraz 1. ya da 2. sezon ortasına doğru yavaşlama bölümleri tadı aldım, o bakımdan fena değildi ama çok kopuktu yetersizdi bence. Yavaştan bir şeyler açıklayıp sonra da bir temellendirmeye gitmedikleri, biraz daha alçaktan uçup diziyi daha izlenebilir hale getirmedikleri sürece dizi iyice saçmalayacak... Yazık... Her bölümü günlerce beklenen heyecan fırtınası dizi artık sadece boş vakitte sıkılmamak için bakılacak hale geldi...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar