kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bütün sezonlar var elimde uyuz oldum bakıcam şimdi bölümlere o resimle ilgili bir soru da kalmasın aklımızda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bana kalirsa olay mrs. hawking kesinlike the island in kendisi, desmondin kaderine razi olmasi icin diretiyor. bu arada artik iyice kopmaya basladi, sayidin i am sayid jarrah demesini ozledim jinin adızzzz (others) demesini ozledim hurleyin dude diyisini varsa yoksa jack/kate/sawyer ve others arasinda gidip geliyo dizi bi desmond geldi farkliydi bildigim kadariyla bu sezon. bu arada link acilmiyor ama eger penny ve desmondin resmi hakkindaysa o bir devamlilik hatasi, eski bolumlerde pennyi oynayan hatun oynamamis galiba tekrar oyle bisiyler duymustum. yani olay gelecegi degistridim falan degil :) [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 18:35 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 bu dizide ne zaman bir şeyler açığa çıkacak diye umsam kafamda daha fazla soru işareti oluşuyor "????????" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 bu dizi ile ilgili kafamda bişey oluşturmk istemiyorum herşey ap ayrı alakasız çıkıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 verdiğim linkteki senaryoyla ilgili bişiy deilse üzüldüm diyorum sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 resimler ile ilgili: [spo]o resimler çekim hatası olamaz bence. 3 farklı resim var ortada, bunlar 2 farklı şekilde çekilmiş. kısacası 2 farklı arka plan var, resimlerin 2 tanesinde bulutların şekline, gemilerin yerlerine kadar herşey aynı, tek fark des'in yanındaki kadın başka. 3. resimde des'in yanındaki kadın diğer 2 resimden birindekiyle aynı kişi fakat giysisinin hali, arka plan (bulutlar-gemiler) ve des'in hali (yüz ifadesi-saç şekli) farklı. 2 kere resim çekilip, birine montaj yapılıp 3 farklı resim kullanılıyorsa bence bu çekim hatası olamaz.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 o yüzden benim gibi yapın bırakın teori kurmayı sadece bölümü izleyin sonra topluca şaşıralım =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Tartismayalim, kavga edelim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Yahu adamlar karıştırdıkça karıştırıyor diziyi. 1. sezon çok güzeldi ben şu an 2. sezonu bitirmek üzereyim. Arkadaştan aldım 17.3gb olarak 3. sezonun 3. bölümüne kadar. Yahu bu kadar da karışmaz ki. 6. sezona kadar devam edeceğe benziyor bu dizi. Bir noktada bitirseler mutlu sonla da rahat etsek dimi, kurtulsunlar kurtarılsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 said: kurtulsunlar kurtarılsınlar :) ..kurtulalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 resimler çekim hatası değilde herhalde pen'i oynıcak oyuncu değişti sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Çekim hatası değil o lostpedia dan bakabilirsiniz. Resimdeki yanlışlık bir "devamlılık hatası" imiş. Yani penelope yi oynayan abla hep aynıydı ama resim farklıydı. Lost yeniden yayınlanırken düzeltmişler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 iyi de 3 farklı resim var ortada. düzeltme dedikleri bunlardan 2'si içindir diye düşünüyorum (yani bunlar 3 farklı değil de 2 farklı olacaktı). 3ü de hata unsuru ise yazık derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 8.bölüm feciydi ya..bu gece 9 çıkacak heyecanla bekliyorum.. bu arada bence o resim eğer bi çekim hatası ise bile bi şekil toparlarlar o olayı.. benim açık fikrim lostu yazanlar bile şu an sonunun nası olacağını bilmiyo [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 23:32 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 hala çözemedim digiturk şuanda 3. sezonun bölümlerini vermeye devam ediyormu? dün yani salı günü baktığımda 3. sezonda göstermiş olduğu bölümü veriyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 İlk 6 bölümü verdiler sonra tekrara girdiler. Belki 1-2 ay arkadan takip etmeleri gerekiyordu anlaşmaya göre, o yüzden de onlar da ara vermiştir Lost'un 6dan sonra verdiği gibi.. Ama devam etseler süper olcak, kota var indirip izleyemiyorum çıldırıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 delikanlılarsa toparlayamadık bitiriyoz diip bitirsinler :P veya senaristlerin uçağı sydney'den abd'ye giderken kayıplara karışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Birinci sezonu mükemmeldi Lost'un. Hayatımda bu kadar sürükleyen pek bir şey yoktur beni... 1 haftasonunda bitirdim tüm sezonu, heyecanla, o bilinmemezlik, hayatta kalma çabası, mistik güçler, ve insanın merak dürtüsü... İkinci sezon bir ara iyice suyu çıktı, tempo düştü, yavaşladı... İzlenmez oldu adeta. Ancak eninde sonunda toparlar gibi oldu biraz. Üçüncü sezon sıradan bir macera dizisi olarak başladı. Hiçbir özelliği olmayan, sıradan bir aksiyon/macera dizisi olmuştu. Ne o mistik öğeler kaldı geriye, ne de bilinmeyenin dürtüsü merakı. O kadar çok bulmaca birikti ki, onların da espirisi kalmadı. Artık merak etmez oldu insan. Daha sonra bi de büyük eşşeklik yaptılar. Sezon ortasında diziye ara verdiler. Nasıl bir aptal bunu yapar anlamıyorum ama çoğu ABD dizisi böyle artık. Ancak böyle yaptıkça iyice diziden uzaklaştırdılar beni. Hani o nolcak şimdi merakı ya da hevesi çoktan geçti. Artık öylesine takip ediyordum. Bu güne kadar da 7 ve 8i indirmedim, merak etmedim bile. Araya koca bir Heroes sıkıştırdım 16 bölüm. Bugün deniyim dedim. [spo]7. bölüm sıradan aksiyonun devamı olmuş. Bir espirisi yok. 8 ise çoğu kişi için mükemmel olsa da, bence artık dizinin pestilinin çıktığı, değerinin bittiği andır. Bu saatten sonra bu kadar hikaye bağlanmaz. Bağlansa da dişe dokunur bi bağ çıkmaz ortaya. Artık ben pes ettim, hani boş vaktimde izliyorum Lost'u anca. 1. sezondan ya da 2nin ortasından beri diyelim, yerlerde sürünen mistik öğeyi, canlandıralım demişler, ama boylarından çok daha büyük işe kalkışmışlar sanırım. Bu kadar abarttıktan sonra bağlamak en azından mantıklı bi sonuca çıkarmak mümkün değil. En fazla "sürpriiz bunların hepsi rüyaydııı" diyebilirler onu derlerse de zaten heralde linç edilirler. [/spo] Kısaca bence artık Lost sıradan bir dizi oldu çıktı. Mükemmel, hatta şaheser olarak başladı... Ama devamı gelmedi. Keşke 6 sezon yerine 2 sezon 3 sezon yapsalardı da bitirselerdi, en azından mantıklı olurdu senaryosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 309'u da sevmedim.. nası bitcek bu dizi bilmiorm, daha yolun yarısı sıkmaya başladı :-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 [spo]sacma sapan bi bolum olmus gene. hala adada ne olduguna dair elle tutulur bir ipucu yokken, hala othersin tam olarak ne yaptigi kim oldugu bilinmiyoken tutupta kac bolumdur aptal aptal yok adada atesli dakikalar yok ask/sevgi/kardeslik temalari yok biri icin kendini feda etmek gibi aptal konulari isliyolar. artik gozudme heroes daha guzel bir dizidir losttan. bide utanmadan 309'un promosuna the biggest 3 secrets of lost are revealed diyolar. bu mudur biggest 3 secret? kacirilanlara ne oldu , jack in dovmelerinde ne diyor ve kaciralanlar adada ne yapiyor? ve cevaplarida gercekten herseyi acikliyor jackin dovmesinde yazan "He walks amongst us, but he is not one of us." kacirilanlara yapilanlar : daha iyi bir hayat vermek (en azindan cocuklar icin boyle) kacirilanlarin yaptiklari : izlemek vay be neler donuyomusta haberimiz yokmus...[/spo] [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 16:18 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 O hooo oh 2. sezon son bölümlere doğru ana lucia cortez öldü. Ya bu adamlar hiç dizi yapmayı bilmiyolar. Tamam karmaşık filan da güzel ve yırtıcı olan sex manyağı bir hatun öldürülür mü? Ayıp denen bişe var artık eskisi kadar ilgimi çekmiyo dizi. Kate çok hanım hanım takılıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 beğenmedim 9 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ya bi sorum olcak 309 ile ilgili [spo]en sonda ufak sandala binerlerken arkada uzakta bir bot bulunuyordu. o botu michael ile walt'u yolladıkları bota benzettim, o olabilir mi sizce? ayrıca nereye gidiyorlar onlar tam anlayamadım. dünyaya mı? diğer adaya mı? yoksa othersların şehir şeklinde yerleşimlerini yaptıkları yere mi? (bir zamanlar göstermişlerdi ufak evler fln vardı, köy gibi bir yerdi) bir de botun aynı bot olma ihtimalini göz önünde bulundurarak ileriki bölümlerde tekrar michael ile walt'ın görülebileceğini düşünür oldum. son olarak da bunlar diğer adaya gitmeseler bile uğrayıp ordan birilerini almalılar diye düşünüyorum, acaba yaparlar mı öyle bişey :)[/spo] 1 soru olcaktı, soru soruyu getirdi, biraz çoğaldılar :D varsa fikri eleştirisi yorumu önerisi tavsiyesi hedesi hödösü olan, beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]http://www.lostpedia.com/wiki/Image:Others_boat1.jpg michaelin bindigi bot bu, bolum duruyosa hala acip karsilastirirsaniz farklilar. biri ayrica boy olarakta cok daha uzun muhtemelen pala ferry[/spo] [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 04:02 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]peki nereye gidiyorlar?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar