knoxville Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 [spo]308 kafaları fena karıştırdı. sanırım bilinçaltının oynadığı bir oyunla aynı zamanda flashback izledik. ancak yine de geleceği sezme duyusu nasıl gelişti anlamadım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Beni kitleyen sudur ki: [spo]Desmond gecmisiyle ilgili kadinla konusurken bir adamin uzerine bina yikiliyor hani, kirmizi ayakkabili adam. Adamin ayakkabisinda Dharma logosu var :S[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 oha ona dikkat etmedim ben hemen bakıyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 alakası yok abi her gördüğünüz siyahlı şeyi dharma logosu zannediyorsunuz :P geçen bölümdeki juliet'in komodinin de duran saatte ise ying yang sembolü vardı onuda herkes dharma logosu sanmış ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Cevreleyen sekizgeni cikarinca kalan kismi benzettim ben acikcasi. Kaldi ki, bariz bir sekilde ayakkabiya zoom yapildi orada, bir kereden fazla. Yani o adamin oldugunu gostermek icin de yapmis olabilirler de benziyo gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ya tabi bişey belli olmuyor bu ss den ama sekizgen gibi durmuyor başta yuvarlak gibi duruyor, alt kısımlarına bakarsan bir beyazlık var zaten olabilir de tabi büyütüp bakmak lazım ama şurası doğru ki teori yapmaktan beynimiz sulanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Aynen oyle ya. Baydim bi de artik msnden 2 saat kafa patlatirdim eskiden arkadaslarla, son 2 sezonda dot ola ola baydim artik : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 zaten teoriler olmasa heralde biterdi bu dizi çoktan, teorilerin kesinlikle aksini çıkartmaya çabaladıkları için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 [spo]son bölümün wildmore ofisi kısmını tekrar izledim de namaste aslında ters yazılı değil, gayet düz bir şekilde yazıyor. tablo net bir şekilde görüldüğünde desmond'un sağ tarafında ve ters gözüküyor, aynadan yansır gibi duruyor ama ayna olsa orada desmon'un kendisi de görünmeliydi. daha sonra wildmore viski almak için tablo olan yere gidiyor ve içkilerle dolu bir vitrin gözüküyor orada, o sırada desmondu gösterdiğinde, bu kez sol tarafında, tablonun bir kısmı tekrar gözüküyor ve burada namaste düz bir şekilde yazılı. anlam veremedim ama kafamı karıştırdı :) bir diğer kafamı karıştıran da gelecek bölümün tanıtımını izlerken orada desmond'un yüzük almak için gittiğinde karşılaştığı ak saçlı kadın gözüküyor, en azından ben ona benzettim ve şok oldum ilk gördüğümde. saç stili falan farklı. Buraya gidip wildmore ofisindeki bölümü [LOST Moment] ve gelecek bölüm tanıtımını [On this week's all-new] izleyebilirsiniz.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 [spo]O kadın degil o ya bende benzettim de .. O kadın daha yaşlıydı sanki..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 [spo]o kadın ailen gibi ya saçlar açık sarı gözler bi acayip her an desmond'u öldürcek gibi bir hissiyat veriyor hele yüzüğü ver dediğinde tırstım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 3. sezonun 7 ve 8.ci bölümlerini nerede bulabilirim?Limewire a baktım orada bulamadımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Torrent www.xtvi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 isohunt torrent kullanıyorsan tabi, yoksa emule :) edit:tüh geç kalmışım :( [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 16:05 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 [spo]8. bölüm ile ilgili bir "trivia": Yaşlı kadın, 3x07 "Not In Portland" bölümünde Aldo'nun okuduğu "A Brief History of Time" kitabının yazarı (ünlü fizik profesörü) Stephen Hawking ile aynı soyadı taşıyor. Stephen Hawking kara delikler hakkındaki çalışmalarıyla da bilinir. Kafayı sıyırdım bir flashback denemiyecek kadar karmaşık, ama gene de geçmişi hakkında bir fikir sahibi olduk. Bana kalırsa bilinçaltının oynadığı bir oyundu. Fakat gene de o anahtarı çevirdiğinde Ada bir güç ... neyse o kadar karışık ki...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 [spo]charlie ölsün [/spo][ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 19:38 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Kodumun hobbiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 kıskanmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 katılıyorum ölsün bi sawyer bi charlie :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Ulan o billabong shorttan heryerde vardı bu hobbitemi almış.. Bu aşk yürümez sawyer gibi karizma adamlar varken gecicen bu ayakları charlie..Zaten ölünce olay biter uahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 yalnız adamın vücut ne şekilsiz be hoş sawyerin de beşgendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 son bölümle ilgili güzel bi link :) [spo]http://www.dropshots.com/day.php?userid=246517&cdate=20070216&ctime=140542[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bildiğim kadarıyla bi üstteki link tamamen çekim hatasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 kate denen hıyvan hamile diye lost tatil olmamışmıydı. Yeni mi ki bu resim tövbeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 kate ın çarliyi öpen aklını ben'in tavsanları tırmalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar