Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 3. Sezon

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

[spo]son bölümün wildmore ofisi kısmını tekrar izledim de namaste aslında ters yazılı değil, gayet düz bir şekilde yazıyor. tablo net bir şekilde görüldüğünde desmond'un sağ tarafında ve ters gözüküyor, aynadan yansır gibi duruyor ama ayna olsa orada desmon'un kendisi de görünmeliydi. daha sonra wildmore viski almak için tablo olan yere gidiyor ve içkilerle dolu bir vitrin gözüküyor orada, o sırada desmondu gösterdiğinde, bu kez sol tarafında, tablonun bir kısmı tekrar gözüküyor ve burada namaste düz bir şekilde yazılı. anlam veremedim ama kafamı karıştırdı :)

bir diğer kafamı karıştıran da gelecek bölümün tanıtımını izlerken orada desmond'un yüzük almak için gittiğinde karşılaştığı ak saçlı kadın gözüküyor, en azından ben ona benzettim ve şok oldum ilk gördüğümde. saç stili falan farklı.

Buraya gidip wildmore ofisindeki bölümü [LOST Moment] ve gelecek bölüm tanıtımını [On this week's all-new] izleyebilirsiniz.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]8. bölüm ile ilgili bir "trivia":
Yaşlı kadın, 3x07 "Not In Portland" bölümünde Aldo'nun okuduğu "A Brief History of Time" kitabının yazarı (ünlü fizik profesörü) Stephen Hawking ile aynı soyadı taşıyor.

Stephen Hawking kara delikler hakkındaki çalışmalarıyla da bilinir.

Kafayı sıyırdım bir flashback denemiyecek kadar karmaşık, ama gene de geçmişi hakkında bir fikir sahibi olduk. Bana kalırsa bilinçaltının oynadığı bir oyundu. Fakat gene de o anahtarı çevirdiğinde Ada bir güç ... neyse o kadar karışık ki...[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...