SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Naomi yalan söylüyo inanmayın [spo]düşen helikopterden paraşütle atlanır mı be kardeşim [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]düşen bir helikopterden paraşütle atlanmaz. ayrıca zaten geçen bölümde naomi mikail'e "teşekkürler" değil "yanlız değilim" dedi portekizce. o zaman kız ya other ya da dharma initiative elemanı(iki durumda da kız yalan söylüyor.) ve desmond zaten 2 sene swan'da yaşadı. onun hakkında elbetteki birşey biliniyor olabilir. capsule dump aracılığıyla. dharma ada da hala aktif olabilir. ayrıca oryantasyon filmlerinde marvin candle'ı canlandıran oyuncuyla yapılan bir röportajda marvin candle'ın iki bölüm sonra falan ada da gözükeceğini söylemişti. bir sonraki bölümün promo'sundan da anlaşıldığı üzere benjamin john'a adayla ilgili bazı sırlar verecek. dikkatli bakarsanız promo'da bir saniyeliğine üstünde "namaste" yazan bir tabela görülebiliyor. 20. bölümle alakalı: promo: http://www.youtube.com/watch?v=wCwVQFqPCGw[/spo] [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:27 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]oh be olaylar açılmaya başladı biraz:) ama sonunu nereye bağlayacaklar hala deliler gibi merak ediyorum açıkçası:) bunlar gerçekten cehenneme düşmüş olabilirler. eğer öyleyse insanlar ölünce nereye gidiyor?:D ayrıca bu naomide gerçekten bazı kıllıklar var. mesela o radyo çıktıktan sonra neden sayid hiç bir yere bağlanamadı? ne engelledi onları? öte yandan jack ve juliettein sakladıkları nedir? allah allah son 4 bölüm gümbür gümbür geliyor anlaşılan...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 biri bana sunu anlatabilir mi reca etsem [spo]Eski bolumlerden birinde jack ayi kodesinde iken. Ucakta konustugu hostes geliyor yaninda bir suru veletle ve bon bon jack e bakiyor jack soru falan soruyor ama abla cekip gidiyor hicbirsey olmamis gibi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]s03e19'da ben "insanların bizim aramıza katılmaları için bazı tevizler vermeleri gerekiyor." demişti. cindy'nin de soru sormaya hakkı olmayabilir ve ya açıklama yapmaya.[/spo] [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 21:11 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 19 [spo]gökten düşen elvan abeylegesse daha ilk konuşmada sayide açık verdi. aslanım sayid. kateide araya sokarak jack ve julietede bi tuzak hazırlıyor sanırsam.sawyer rol patlatmış hll olsun[/spo] 20 promo http://www.youtube.com/watch?v=hDqNoIokdZw benjaminin geçmişinden bol bol görüntü olacak sanırım, sabırsızca beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 1-2 ay once keyf gaztesinde sanırım heroes le lost taki kahramanların bir bölümde bir araya gelcegi yaziordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Baylar bayanlar Lost final 2010'da olacak =) http://www.haberturk.com/haber.asp?id=22674&cat=330&dt=2007/05/09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: cado üye § 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:45 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 1-2 ay once keyf gaztesinde sanırım heroes le lost taki kahramanların bir bölümde bir araya gelcegi yaziordu Direk bir araya gelemezler zaten de, ufak bağlar var. Nathan'ın "Ben olsam bizim gibileri bir adaya kapatır üzerlerinde deney yapardım" demesi ya da Mohinder Suresh'in hintli prof arkadaşının Lost'ta da Desmond'a zaman ve zaman yolculuğu hakkında açıklamalar yapması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 yanlız haberi okudum da said: ABD’de yayına girdiği sezon 20 milyon izleyici ortalamasıyla rekor kıran ve İngiltere, Türkiye ve Rusya başta olmak üzere bütün dünyada hastalık haline gelen “Lost” dizisinin üç sezon daha sürmesi kararlaştırıldı. Dizinin sonunu merak edenler 2010 yılına kadar beklemek zorunda kalacaklar. Uçak kazasından kurtulan bir grup insanın gizemli bir adada yaşadıklarının anlatıldığı Emmy ödüllü dizinin yapımcıları, daha önceden 24’er bölümden 2 sezon daha devam etmesi planlanan dizinin, yapılan anlaşmalar doğrultusunda 16’şar bölümden 3 sezona bölünmesine karar verdiler. Yeni sezonda 16 bölüm ara vermeden Şubat ve Mayıs ayları arasında yayınlanacak. Dizinin seksi güzeli Evangeline Lilly, nefes kesen maceralar içinde karmaşık aşklar yaşıyor. Yahu bu nasıl bir haber, hani zaten 6 sezon olcak deniyodu vs tamam habere laf yok da, son cümle nedir? Birisi bana son cümlenin haberin kalanıyla bağlantısını açıklayabilir mi? Hani dizinin konusu desem değil, ilgi çekme amaçlı desem uymamış, yazının gidişatıyla direk alakasız. Ne bu yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Euhueehu evet haber ile kate'in bir alakası yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Oeah. Dayanamadim okudum. Pismanim. Bomba bolum.Cok dikkatli acin, adam direk bi sonraki bolumu anlatmis. [spo]spoilerslost.blogspot.com [/spo] [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:25 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 valla cidden ilginc bir bolum suan CTV de yayinlanmasini bekliyorum 23dk kaldi yayinlanmasina =) bu bolum tamamen Ben e dayali bir bolum olacagi icin ciddi seyler aciga kavusabilir diye dusunuyorum [spo] birde kafayi yicem yahu bu dizide gorulen herkesi birbiriyle bagliyorlar Hurley'in buldugu bira minibusundeki iskelet abi Roger Workman'da Ben'in babasiymis :S[/spo] [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 03:40 tarihinde, Prophecy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 @Prophecy [spo]Babası olduğunu nerden biliyorsun? Nerede geçti ki?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 3x20 nin ingilizce altyazisini bulabilen varmi ? su zamanakadar genelde divxplaneta falan koyuluyordu ama bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 @Brigand: [spo]E iste minibus ayni minibus, hatta biralari falan buldular hani. Hurley'ler bulduklarinda giysisinin uzerinde Roger yaziyordu hatta adamin, zaten ben de getirmeyin orada kalsin dedi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 dissapperla aynı şeyi yazmaya girdim bende, varmı ingilizce altyazısı olan? edit: buldum http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-eng/idmovie-213 [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 16:57 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 sagolasin quelthul dayanamiyodum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 anaaam o ne bolum oyle allahim allahim lostun en saglam bolumu diyebilirim rahatlikla allah allah haftaya kadar nasil beklenir. god loves you as he loved jacob demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 [spo]ooofff 4. 5. sezona kalıcak konulara zarf atıyolar... bitmicek bitmicek.. 3 sene daha çıldırcaz.. 3. sezondan sonra bırakıcam artık. 2010 da topluca izlerim.[/spo] [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:44 tarihinde, Chris_Metcalf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 üçüncü sezonun en güzel bölümü idi uzun bi aradan sonra böyle deli gibi heycanlandım [spo]şimdi savaş başlıyor ve esas adanın sahipleri diğerlerinmi yani bizimkileri öldürcekler oha yerliler diğerleri ve uçaktakıler neler neler neler bide esas oğlanımız var ben sanardık biz birde görünmez adammımız çıktı bir çok cevap çözüldü en azından ama ben hala şeyi anlıyamadım bu adam neden yaşlanmadı uzun saçlı iken aynı banı alıp büyüten yerli olmasını sağlayan hani.. ben daha yaşlı duruyor..[/spo] edit: heycandan spo yapmayı unutdum =) [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 00:39 tarihinde, Llama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 3x20 [spo]idolümüz locke güme gitti. kendisinin diriltilmesini bekliyoruz jacob tarafından.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 [spo]ada kesin bisi yapar kurtarir locke i. The island (L) locke. [/spo] [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 03:10 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 [spo]lan anladık babanı öldürüyonda, yazık değilmi lan tüm dharma'yı katlettirdin şerefsiz ben.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 [spo]ya oha abi lost böyle başlamadı adamlar konuyu iyice başka biyere kaydırıyolar :S bide locke ölürse dizinin senaristlerinin aq.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar